Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Danganronpa 1-2 Reload

More
26 Apr 2017 19:16 - 30 Apr 2017 22:57 #197536 by Χρήστος Καπάνταης

Το πανέμορφο και ανατρεπτικό adventure επέστρεψε. Η έκδοση για PS4 περιέχει και τα δύο games που έχουν κυκλοφορήσει και παρόλο που δεν έχει τρελές βελτιώσεις, θεωρώ ότι εμπορικά είναι πολύ σωστή κίνηση μιας και πλησιάζει η ώρα του τρίτου Danganronpa.
Έχω αρχίσει το πρώτο εδώ και κάποιες μέρες και έχω εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που εξελίσσεται το σενάριο και οι δίκες. Αυτά για την ώρα. Θα επιστρέψω πολύ σύντομα με το review μου.
Attachments:
Last edit: 30 Apr 2017 22:57 by Χρήστος Καπάνταης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2017 12:56 #198175 by Καλλινίκη
Danganronpa 1-2 Reload Review

Διαβάστε το review του Χρήστου Καπάνταη για την remaster έκδοση του video game από NIS America και Spike Chunsoft. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

More
10 May 2017 17:32 #198195 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν νομίζω πως χρειαζόταν κάποιο remaster στα παιχνίδια, ειδικά όταν δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα καινούργιο. Μια χαρά ήταν όπως ήταν, πολύ καλά παιχνίδια με εξαιρετικό story.

More
10 May 2017 22:46 #198209 by Χρήστος Καπάνταης
Διαβάστε το Review

Μία συλλογή games που οποιοσδήποτε λατρεύει τα Japanese style και τα Visual Novels, πρέπει να έχει. Δεν έχει να προσφέρει και τίποτα καινούριο εκτός από την ευκαιρία στους κατόχους PS4 που δεν έχουν PS Vita, να παίξουν και αυτοί το παιχνίδι φαινόμενο, που κάνει εκατομμύρια Ιάπωνες να παραμιλούν και άλλους τόσους να το λατρεύουν.

Το κορυφαίο σενάριο με τις επικές ανατροπές είναι το σημείο που ξεχωρίζει, αλλά τα γραφικά των περιβάλλοντων χώρων είναι σε "άθλια" κατάσταση. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι δεν επηρεάζουν και πολύ την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, γιατί πολύ απλά δεν ενοχλούν και δεν κάνουν τον παίκτη να το ψάξει και πολύ, τυφλώνοντας τον με το απίστευτο σενάριό του.