Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange

More
17 Sep 2015 14:24 #168856 by Χριστιάνα Θάνου
Σήμερα παίζουμε live Life is Strange: Episode 4 . Να είστε εκεί 10-12!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2015 09:10 - 20 Sep 2015 12:01 #168946 by Marios
Replied by Marios on topic Life is Strange
Με την τελευταία προσφορά του Steam το απόκτησα και εγώ. Χτες τελείωσα το πρώτο επεισόδιο και ήταν πάρα πολύ καλό. Mε το SweetFX υπάρχει βελτίωση για όσους θελήσουν καλύτερη ποιότητα των textures.

Warning: Spoiler!

Άντε να δω τι με περιμένει τώρα στο δεύτερο επεισόδιο.
Last edit: 20 Sep 2015 12:01 by Marios.

More
21 Oct 2015 15:55 #169959 by Μάνος Γρυπάρης
Life is Strange: Episode 4
Δείτε το Live μας σε 2 parts

Διαβάστε το review του Life is Strange: Episode 4 .

Το φινάλε πλήρως ανατρεπτικό.

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες το Life is Strange: Episode 5. Συνεπώς απόψε στις 22:00 Live στο Twitch!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jan 2016 22:17 - 14 Jan 2016 22:19 #175394 by Χριστιάνα Θάνου
Ολοκληρώσαμε και τα 5 επεισόδια του Life is Strange. Ήταν ένα όμορφο Adventure που μας χάρισε ωραίες στιγμές και έντονα συναισθήματα! :)

Διαβάστε το review του Μάνου για το Life is Strange: Episode 5

Δείτε το τελευταίο live μας για το Life is Strange.

Επίσης, η Square Enix κάνει δωρεά στο PACER’s National Bullying Prevention Center. Απλά χρησιμοποιήστε το hashtag #EveryDayHeroes σε Facebook και Twitter και περιγράψτε μια εμπειρία που ζήσατε και καταφέρατε να βγείτε δυνατοί από αυτήν. Για κάθε post θα υπάρξει κι από μία δωρεά.

Last edit: 14 Jan 2016 22:19 by Χριστιάνα Θάνου.

More
16 Jan 2016 14:33 #175512 by Νικολής Ασημάκης
Μπορεί να βρίσκομαι ακόμα μόλις στο επεισόδιο 2, αλλά ήδη θεωρώ πως είναι μακράν καλύτερο από Walking Dead Season 1 και Wolf Among Us που έχω παίξει από Telltale. Πάρα πολύ καλή δουλειά.

More
16 Jan 2016 23:17 #175536 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Στο επεισοδιο 3 θα σε πιασει εθισμος και δε θα θες να τελειωσει!Ακομα θυμαμαι ποση λυπη ειχα οταν το τελειωσα :( Ωραια και τα Fps κλπ αλλα σαν το Life is strange μπορω να πω ηταν οτι καλυτερο ειχα παιξει απο τετοιου ειδους παιχνιδια!!! :woohoo:

More
17 Jan 2016 00:26 #175546 by Νικολής Ασημάκης
Φαντάσου και εγώ δεν το έχω προχωρήσει πιο γρήγορα γιατί ήδη δεν θέλω να τελειώσει. Θέλω να τα πάρω ένα ένα, να τα αφήσω να μεστώσουν μέσα μου και μετά, όταν η στέρηση φτάσει στο μέγιστο, να πιάσω το επόμενο. Είναι ένα masterpiece του είδους.

More
17 Jan 2016 02:20 - 17 Jan 2016 02:32 #175551 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Το φιναλε θα σε τρελανει δεν θελω να σου κανω σποιλερ αλλα ειχα δεθει τοσο πολυ με καποιο game μετα απο καιρο το τελος του με ταρακουνισε οσο τιποτα αλλο!Μπορω να σου πω οτι τωρα που σηζηταμε αυτα θελω να τ ξανα παιξω για 4η φορα...ειναι ενα παιχνιδι που μου λειπει ωρες ωρες !Ειναι πολυ διαφορετικο απο τα κοινα παιχνιδια,κατι για Life is strange 2 ακουσα αλλα χωρις τη Chloe και τη Max δεν εχει νοημα :(
Last edit: 17 Jan 2016 02:32 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.

More
02 Dec 2016 11:07 #189951 by Νικολής Ασημάκης
Το τερμάτισα τελικά χτες το βράδυ και με πήραν τα ζουμιά. Αυτό το παιχνίδι χτύπησε όλες τις σωστές χορδές μέσα μου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Και δεν νομίζω πως χρειάζεται sequel. Ήταν τέλεια ιστορία ως έχει.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
16 May 2017 06:48 #198464 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ένα πραγματικό αριστούργημα το οποίο πρέπει να βιώσει ο καθένας. Δε νομίζω ότι μπορώ να πω πολλά πράγματα αυτή τη φορά, καθώς κάθε επιπλέον λέξη "κόβει" πόντους από ένα υπέροχο παιχνίδι. Όσοι δεν το έχετε παίξει, απλά παίξτε το και κυρίως ζήστε το!

Θα ήθελα περισσότερα διαθέσιμα εναλλακτικά φινάλε... :oops: