Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Life is Strange

More
18 Dec 2014 17:54 #154407 by Πιέρρος Φουστέρης

H γαλλική Dontnod Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τίτλου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360, o οποίος θα διατεθεί από την Square Enix. Θυμίζουμε ότι η Dontnod Entertainment είχε αναπτύξει το περυσινό Remember Me για λογαριασμό της Capcom.

To Life is Strange περιγράφεται ως ένα Adventure με έμφαση στην πλοκή των γεγονότων, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα διατεθεί ψηφιακά με την μορφή ξεχωριστών επεισοδίων. Η Dontnod για μία ακόμη φορά τοποθετεί στον ρόλο του κεντρικού χαρακτήρα μία γυναίκα, η οποία ονομάζεται Max Caulfield. H τελευταία έχει την δυνατότητα να γυρνά πίσω τον χρόνο και σκοπός της είναι να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση μίας συμφοιτήτριας της. Να προσθέσουμε ότι τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε μία φανταστική πόλη που ονομάζεται Arcadia.

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο σχετικό άρθρο!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2015 13:39 #155266 by Αλκμήνη Καζάνα
Πρεπει να ειναι πολυ καλο παιχνιδι αν κρινουμε και απο το Remember Me, μονο και μονο το οτι εμεις επιλεγουμε το μελλον του πρωταγωνιστη μας και τις επιλογες του με κανει να θελω να γινω μερος της ιστοριας του. Αυτο το συγκεκριμενο ειδος παντα μου αρεσε και νομιζω οτι το Life is Strange θα εχει μεγαλη απηχηση. Επισης, να προσθεσω οτι εχει γυναικειους χαρακτηρες. :)

More
06 Jan 2015 13:59 #155269 by Νικολής Ασημάκης
Το περιμένω αυτό το παιχνίδι. Το Remember Me μου άρεσε αρκετά οπότε έχω ψηλά τον πήχυ γι'αυτό. Ελπίζω να μην απογοητεύσει.

More
06 Jan 2015 19:24 #155279 by Παντελής Δασκαλέλος
Και εγώ το περιμένω να πω την αλήθεια, αλλά δεν έχω πολύ ψηλές απαιτήσεις, εστώ κι αν μου άρεσε το Remember Me.

More
07 Feb 2015 21:11 #156459 by Γιάννης Μοσχονάς
Ο τίτλος Life is Beautiful είναι πολύ πιο ταιριαστός για το Life is Strange, ένα από τα ομορφότερα interactive movies που έχω ασχοληθεί ποτέ. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παίξω το Remember Me της ίδιας developer για να μπορέσω να κάνω τις απαραίτητες συγκρίσεις αλλά οι εντυπώσεις μου από τον νέο της τίτλο είναι θετικές B) B) B)

Λάτρεψα το σενάριο και την γενικότερη ατμόσφαιρα του Life is Strange, τον σχολικό περίγυρο με όλα τα εφηβικά του δράματα στον οποίο κινείται ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, το αιώνιο ηλιοβασίλεμα που λούζει την κωμόπολη Arcadia Bay, τα αποκαλυπτικά οράματα της πρωταγωνίστριας Maxine και τα εκπληκτικά cut scenes που γεμίζουν με όμορφες εικόνες την ιστορία. Ανυπομονώ για τα επόμενα επεισόδια διότι η διάρκεια του ήταν απαράδεκτη B) B) B)

More
09 Feb 2015 15:11 - 09 Feb 2015 15:12 #156510 by Παντελής Δασκαλέλος
Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα διαφωνήσω με τον φίλτατο Γιάννη, αλλά θεωρώ ότι η διάρκεια του Life is Strange δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του. Για μένα ο τεχνικός τομέας του είναι απαράδεκτος. Μόνο τα lighting effects σώζουν την κατάσταση, κατ' τα άλλα τα γραφικά είναι last-gen. Από πλευράς διάρκειας οι δύομιση "καθαρές" ώρες παλεύονται. Εμένα μου κράτησε συντροφιά για 4 ώρες περίπου, καθώς είδα όλους τους διαλόγους, σύλλεξα όλα τα achievements και επαίξα δύο φορές σε κάποια σημεία (με τον rewind μηχανισμό) για να δω πως εξελίσσεται η ιστορία. Νομίζω ότι αν και τα πέντε επεισόδια έχουν συνολική διάρκεια 12-13 ώρες είναι μια χαρά. Εδώ πληρώνεις 60 ευρώ για κάποια games και διαρκούν λιγότερο, για να μη μιλήσω για αυτά που κάνει η Telltale Games σε αυτό τον χώρο τους τελευταίους μήνες.
Last edit: 09 Feb 2015 15:12 by Παντελής Δασκαλέλος.

More
13 Feb 2015 02:01 #156667 by Christos Soudis
Replied by Christos Soudis on topic Life is Strange
Πολυ καλο παιχνιδι φαινεται, θα το αγορασω πολυ συντομα...Δεν γινεται τετοιο παιχνιδι να λειπει απο την συλλογη :D

More
14 Feb 2015 14:16 - 14 Feb 2015 14:19 #156719 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το Life is Strange review

Το παίξαμε χθες στο live και πραγματικά το σενάριο μας άφησε άφωνους! Οκ, έχουμε ξαναδεί την δυνατότητα σε ανθρώπους να γυρνούν τον χρόνο πίσω, αλλά εδώ γίνεται μόνο για ορισμένα δευτερόλεπτα, τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο. Το γεγονός ότι το περιβάλλον είναι καθημερινό (κολλέγιο, συμφοιτητές, γλυκιά πρωταγωνίστρια, οι κόντρες μεταξύ των παιδιών) πραγματικά με κέρδισε. Όπως και το εύκολο gameplay τύπου Heavy Rain. Πανεύκολο σε βαθμό που ακόμα κι ένας αρχάριος των Adventures όπως εγώ μπορεί να παίξει άνετα.

Συμβουλή: Μόνο με gamepad, το mouse είναι bugαρισμένο. Επίσης στα αρνητικά η διάρκειά του. Πρώτη φορά που το παίξαμε και το τελειώσαμε σε λιγότερο από 2 ώρες.

Το gameplay video ανεβαίνει στο κανάλι μας στο YouTube.

Δείτε και το σχολείο του παιχνιδιού

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 Feb 2015 14:19 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Mar 2015 19:32 #157967 by Πιέρρος Φουστέρης
Στις 24 Μαρτίου το Episode 2!

Η Dotnod Entertainment ανακοίνωσε στο συνέδριο για Developers, EGX Rezzed, πως το Episode 2 του Life is Strange θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Θα ονομάζεται "Out of Life", το οποίο αποτελεί μία ειρωνεία, αν κάποιος λάβει υπόψη του και την καθυστέρηση του παιχνιδιού κατά μία εβδομάδα της κανονικής του κυκλοφορίας. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Apr 2015 16:18 - 30 May 2015 21:26 #159363 by Μάνος Γρυπάρης
Παίξαμε το Episode 2 κι αυτή τη φορά ανέλαβα εγώ το review που ανεβαίνει σε λίγα λεπτά.

Διαρκεί 2 ώρες, λίγο περισσότερο απ' το πρώτο επεισόδιο. Έχει δύο σημεία με πολύ συγκίνηση και έντονες στιγμές καθώς η Max αρχίζει να...αποκαλύπτει τις δυνάμεις στη φίλη της. Το φαινόμενο του Bullying συνεχίζει να αναδεικνύεται.

Παρακάτω ακολουθεί το gameplay video μας με την Χριστιάνα σε 3 parts.

Διαβάστε το review του Life is Strange: Episode 2: Out of Time .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 May 2015 21:26 by Μάνος Γρυπάρης.