Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Super Mario 64 (Nintendo 64)

More
26 Feb 2007 02:19 #28025 by Μάνος Γρυπάρης
Μιας και μέσω του Nintendo Wii οι fans της Nintendo μπορούν να θυμηθούν τα παλιά, αξίζει να ανοιχτεί topic για τον παραπάνω τίτλο.

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι της χρονιάς για το 1996, το Super Mario 64 ήταν ένας τίτλος σταθμός για το Nintendo 64. Για πρώτη φορά οι χρήστες μπορούσαν να απολαύσουν μοναδικά για την εποχή 3D Graphics. Κι είναι χαρακτηριστικό ότι οι μετέπειτα εκδόσεις της σειράς δεν είχαν το τεράστιο τεχνολογικό άλμα που είχε το Super Mario 64 σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις της σειράς.

Διαβάστε το review

10αράκι. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2009 00:42 #58081 by Γιώργος Σουβατζίδης
Πολύ καλοδουλεμένο παιχνίδι, εξαιρετικό από τεχνικής πλευράς και πάρα πολύ ευχάριστο. Ήταν χαρά Θεού να το παίζεις. Τα χρώματά του ήταν υπέροχα. Σίγουρα θα ξετρέλανε τα παιδιά. Πάντως προς το τέλος γινόταν πολύ δύσκολο αλλά τα περισσότερα platforms είναι μάλλον δύσκολα. Θυμάμαι τις τσουλήθρες στο χιόνι, τα τριπλά άλματα, σκέτος ενθουσιασμός! Ένα παιχνίδι γεμάτο μεράκι και φαντασία.

Syberia και ξερό ψωμί!

More
08 Aug 2009 00:47 #58082 by Frank
Replied by Frank on topic Super Mario 64 (Nintendo 64)
απ τα αγαπημενα μου παιχνιδια, μιας και το N64 ηταν η πρωτη μου κονσολα και το συγκεκριμένο, το πρωτο παιχνιδι που επαιξα ...

Στις δυσκολες μερες, ακομα και σημερα το παιζω ... και μου θυμιζει εκεινα τα χρονια ...

Αχχχ πως παιρναν τα χρονια :? :cry:

More
29 Oct 2012 15:25 #113812 by eliminator
Super Mario 64 με Co-Op!

Παίξτε για πρώτη φορά Co-Op το θρυλικό 3D Platform!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
29 Oct 2012 16:49 #113817 by Kostas Milonas
Ειλικρινα θελω να το βρω και να παιξω με τα αδερφια μου, το ειχαμε λιωσει στο Ν64 και η ιδεα και μονο του co op με ψηνει παρα πολυ!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
26 Jun 2017 17:56 #200524 by Μάνος Γρυπάρης
Super Mario Odyssey mod . Σας επιτρέπει να ελέγξετε κάθε εχθρό με το καπέλο σας. Ακόμα και τις πλατφόρμες!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Jul 2017 20:00 #202393 by Angel
Replied by Angel on topic Super Mario 64 (Nintendo 64)
Φτιάξτε τα Δικά σας Levels

Μετά το Mega Maker έρχεται και το Super Mario 64 Maker, με το οποίο θα μπορείτε να φτιάχνετε τα δικά σας levels στο Super Mario 64.

Το Super Mario Maker είναι δημιούργημα του Κaze Emanuar, ενός modder του Super Mario 64 ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Super Mario Odyssey hat mod του κλασικού τίτλου για το Nintendo 64, που κυκλοφόρησε δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του Super Mario Odyssey στην E3.

To Super Mario 64 Maker είναι ένα ROM hack, δηλαδή βασίζεται στο original ROM του παιχνιδιού και παίζεται μόνο σε emulator. Είναι άγνωστο ακόμα το αν η Nintendo θα κινηθεί νομικά καθώς υπάρχουν πολλά hacks αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει υπάρξει κάποια παρέμβαση από την εταιρία. Ο Kaze πάντως έχει απασχολήσει το νομικό τμήμα της Nintendo, καθώς το hack του με τίτλο Super Mario 64: Last Impact κατέβηκε από τους servers με δικαστική εντολή λίγο μετά την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο. Πόσο μάλλον σε αυτή την περίπτωση όπου έχουμε ένα mod το οποίο ίσως αφαιρέσει πωλήσεις από τα Super Mario Maker της Nintendo.

Το ότι το Super Mario 64 Maker είναι ROM hack σημαίνει πως ο χειρισμός της κατασκευής των levels γίνεται με χειριστήριο Nintendo 64 και όχι με ποντίκι/πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι κάπως κουραστική. Πάντως ο Kaze κατάφερε να φτιάξει ένα δοκιμαστικό level σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
12 Sep 2017 22:16 #205404 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
SM64: Super Mario 64 online με 24 παίκτες

Ο modder Kaze Emanuar δημιούργησε το SM64, ένα mod που σας επιτρέπει να παίξετε Super Mario 64 online με έως και 24 παίκτες.

Μέσω του mod, μπορείτε να συνδεθείτε online, να διαλέξετε τον χαρακτήρα σας από τους γνωστούς διαθέσιμους της Nintendo και να μπείτε στα levels παρέα με άλλους χρήστες. Παίξτε κρυφτό, ξύλο, αγώνες ταχύτητες και ότι άλλο θέλετε.

Δείτε το παρακάτω τρέιλερ:

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod.

Πόσες ημέρες ζωής δίνετε στο mod μέχρι ο modder να δεχθεί μήνυση από την Nintendo;

More
21 Sep 2017 13:26 #205766 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μήνυση της Nintendo και κλείσιμο το mod

Όπως γίνεται στα μέχρι τώρα mods, έτσι και στην περίπτωση του SM64, η Nintendo επέλεξε την νομική οδό για να απαγορεύσει κάθε είδους modding στα games της.

Στην περίπτωση του Kaze Emanuar, αρκούσε άλλη μία σειρά αγωγών για το Super Mario 64 Online, μία εκ των οποίων αφορούσε τον λογαριασμό του στο Patreon, ο οποίος και έκλεισε! Ο modder ωστόσο δηλώνει ότι "Το 100% των donations δεν αφορούν το Super Mario Online!"

Επιπρόσθετα, όλα τα YouTube videos του χρήστη έγιναν report και κατέβηκαν από το YouTube. Τα links για να κατεβάσετε το ROM hack έχουν επίσης κατέβει. Ο πηγαίος κώδικας του mod και τα ROM hack files είναι διαθέσιμα στο site Super Mario 64 Online και συγκεκριμένα στο Forum του. "Απ' ότι φαίνεται ήταν σαν να μου λένε να σταματήσω να δουλεύω για το συγκεκριμένο mod, αφού το να καταφέρουν να μου το κλείσουν νομικά ήταν αδύνατο. Στην τελική αυτός είναι ο κώδικάς μου. Ένιωσα σαν να μου λένε "Σταμάτα το development ή σου κλείνουμε το κανάλι. Πήραν μέχρι και αρχεία από το εργαλείο Super Mario 64 Online και έκλεισαν το προφιίλ μου στο Patreon. Δεν θα ήθελα όμως ειλικρινά να μπω σε νομική διαφορά με την Nintendo".

O Kaze Emanuar κατέληξε λέγοντας ότι οικονομικά είναι σίγουρος και πως αυτό αποτελεί απλά μια δευτερεύουσα δουλειά.

More
04 Jan 2018 15:59 #211030 by Angel
Replied by Angel on topic Super Mario 64 (Nintendo 64)
Super Mario 64 σε First-Person mode

Το Super Mario 64 ήταν το πρώτο 3D Platform και παιζόταν αποκλειστικά με κάμερα τρίτου προσώπου, όπως άλλωστε σχεδόν όλα τα games του συγκεκριμένου ειδους.

Ο Modder Kaze Emanuar ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα ROM hack με την ονομασία "First-Person Mario 64". Αν το τρέξετε θα μπορέσετε να παίξετε το Super Mario 64 με κάμερα πρώτου προσώπου. Το hack έχει τις ατέλειές του, καθώς θα δείτε ανά διαστήματα κάποια σπασίματα στα πολύγωνα, ωστόσο κάνει την δουλειά του.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το ROM.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τον Project64k emulator. Θα σας χρειαστεί για να τρέξετε το ROM.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.