Νέο Momodora
Ανακοινώθηκε με αφορμή τον εορτασμό της 10ης επετείου της σειράς.
Η εταιρεία ανάπτυξης Bombservice ανακοίνωσε ότι ένα νέο Momodora game βρίσκεται σε ανάπτυξη για τον εορτασμό της δέκατης επετείου του αρχικού παιχνιδιού.
Το νέο teaser τρέιλερ παρουσιάζει εν συντομία την τέχνη του πρωταγωνιστή Isadora, μια πορφυρή έκλειψη και τελειώνει με ένα ζευγάρι τρομακτικά μάτια που δεν ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.
Ο δημιουργός της σειράς Guilherme Martins έγραψε τις ευχαριστίες στους fans που υποστήριξαν την σειρά παιχνιδιών την τελευταία δεκαετία και δήλωσε: "Το Momodora είναι που ξεκίνησα από αποτυχημένα έργα χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες. Ο μόνος μου στόχος τότε ήταν να αναζωογονήσω έναν από τους χαρακτήρες μου. Στην αρχή ίσα που ήξερα τι έκανα αλλά ακολούθησα την καρδιά μου και δημιούργησα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου. Αν κάποιος σαν και εμένα μπορεί να τα καταφέρει τότε οποιοσδήποτε εκεί έξω που ονειρεύεται να δημιουργήσει μπορεί επίσης".
Δείτε το σχετικό tweet.
Το Minoria που είναι το sequel της σειράς Momodora θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και Switch στις 10 Σεπτεμβρίου.