Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ratchet & Clank (PS4)

More
06 Dec 2015 22:23 - 04 May 2016 01:02 #172608 by Γιώργος Λόλας

Ratchet & Clank remake
Έρχεται τον Απρίλιο στο PS4.

Η Insomniac Games ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του PlayStation Experience 2015 ότι το νεότερο μέλος της Platform σειράς Ratchet & Clank θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου 2016 αποκλειστικά για το PS4. Ταυτόχρονα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το Ratchet & Clank remake θα είναι ουσιαστικά ένα νέο game, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης πέρα από τα βελτιωμένα γραφικά, θα συμπεριλάβει στο remake νέους πλανήτες, βελτιωμένο χειρισμό, νέα boss fights και καινούρια όπλα, μεταξύ άλλων. Θυμίζουμε ότι τον ίδιο μήνα, θα προβληθεί και η ομώνυμη ταινία στους κινηματογράφους.

Διαβάστε το αναλυτικό review
Last edit: 04 May 2016 01:02 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2015 22:29 #172609 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Το Ratchet & Clank μετα απο τοσο καιρο επιτελους ξανα μπαινει στο χωρο του gaming! Τα παλαιοτερα παιχνιδια της σειρας ηταν αρκετα καλα φανταζομαι πως αυτο θα΄ναι καλυτερο κ με καλα γραφικα!

More
07 Dec 2015 03:48 #172647 by George
Replied by George on topic Ratchet & Clank remake
Εχω παιξει ότι Ratchet and Clank εχει βγει απο PS2-PS3 evw kai PSP με τελευταιο Into The Nexus .. To περιμενω πως και πως! Dr. Nefarious all the wayyyyy :D

More
04 May 2016 01:04 #180880 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το gameplay video μας για το Ratchet & Clank

Με σύγχρονα γραφικά και ευχάριστο gameplay, η Insomniac Games επαναφέρει δύο αγαπητούς χαρακτήρες -αυτή τη φορά στο PS4- με τον καλύτερο τρόπο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 May 2016 02:20 - 06 May 2016 14:36 #180882 by Χριστιάνα Θάνου
Διαβάστε το review
Το νέο Ratchet & Clank είναι αυτό που λέμε to τέλειο remake και έχω λόγους που το λέω αυτό! Πρώτον η ατμόσφαιρα θυμίζει έντονα τον πρώτο τίτλο του 2002, που αποτέλεσε και αγαπημένο μου για κάποια περίοδο. Δεύτερον, η ιστορία μπορεί να βασίζεται πάνω στο αρχικό σενάριο αλλά είναι από διαφορετική οπτική γωνία, πράγμα που την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και δεν πλήττει παίζοντας όποιος την γνωρίζει από πριν. Τρίτον, έχουμε νέα όπλα και ολοκαίνουριες περιοχές, ενδιαφέροντα και έντονα boss battles και, όπως πάντα, πολύ χιούμορ.

Τέλος, θα ήθελα να σταθώ στα καταπληκτικά γραφικά του νέου Ratchet & Clank. Το περιβάλλον μοιάζει ζωντανό, οι ήρωές μας έχουν δημιουργηθεί εξ αρχής και με μεγάλη λεπτομέρεια η οποία αγγίζει τα επίπεδα της ταινίας! Τα χρώματα είναι λίγο κορεσμένα αλλά έτσι πρέπει εφόσον θέλουμε να έχουμε ένα καρτουνίστικο ύφος. Μακάρι να υπήρχε περισσότερη ποικιλία στους εχθρούς αλλά οκ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Overall, θα έλεγα οι κάτοχοι PS4 και fans του είδους να το δοκιμάσουν μιας και μιλάμε για έναν ευχάριστο και ωραία φτιαγμένο τίτλο.
Last edit: 06 May 2016 14:36 by Χριστιάνα Θάνου.

More
28 May 2016 12:20 #181908 by Omnibot
Replied by Omnibot on topic Ratchet & Clank (PS4)
Ανυπομονώ να το ξεκινήσω. Πραγματικά, η δουλειά που έχει γίνει στο τομέα των γραφικών είναι το κάτι άλλο. Η Insomniac τα κατάφερε και πάλι και το reimaging του τίτλου είναι απαραίτητο για τους χρήστες PS4.

More
28 May 2016 12:35 #181914 by Dimos Tsimopoulos
Ως ένα άτομο που μεγάλωσε με αυτή την σειρά, χάρηκα όταν βγήκε το game και πρίν από μια εβδομάδα τα παρήγγειλα μαζί με το No Man's Sky (limited edition). Και τώρα μας γυρνάει το No Man's και έχει ακόμα ένα delay και έτσι θα αργήσει και το Ratchet and Clank μου :/

More
27 Feb 2021 13:26 - 27 Feb 2021 13:27 #246898 by Giorgos Tsolaridis
Το Ratchet & Clank δωρεάν για το PS4
Δεν απαιτεί συνδρομή PS Plus.
Την 1η Μαρτίου όλοι οι παίκτες του PlayStation θα μπορούν να κατεβάσουν ένα από τα exclusives του PS4 εντελώς δωρεάν.
Το Ratchet & Clank θα δοθεί εντελώς δωρεάν σε όλους τους παίκτες του PlayStation ως μέρος της καμπάνιας “ Play at Home ”. Μόλις το προσθέσετε στον λογαριασμό σας θα το έχετε για πάντα στην βιβλιοθήκη σας. Έχετε μέχρι το τέλος του Μαρτίου για να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν. Ακόμα, ως μέρος της καμπάνιας “Play at Home” θα δοθούν και άλλα δωρεάν games στους ερχόμενους μήνες.
Το Ratchet & Clank είναι ένα reboot του πρώτου Ratchet & Clank που είχε κυκλοφορήσει για το PS2. Το Ratchet & Clank κυκλοφόρησε για το PS4 το 2016 και έφερε μαζί του ανανεωμένα γραφικά και βελτιωμένο gameplay.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 27 Feb 2021 13:27 by Giorgos Tsolaridis.

More
19 Mar 2021 22:24 - 19 Mar 2021 22:25 #248094 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μόλις τελειώσω το Final Fantasy VII Remake ξεκινάω το συγκεκριμένο. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα Platform games και έχω μεγάλη αδυναμία στον Clank. Ειδικά αυτό το παιχνίδι του PS2 είναι από τα αγαπημένα μου και είναι ευκαιρία να το θυμηθώ ξανά. 

More
19 Mar 2021 22:56 #248100 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Ratchet & Clank (PS4)

Μόλις τελειώσω το Final Fantasy VII Remake ξεκινάω το συγκεκριμένο. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα Platform games και έχω μεγάλη αδυναμία στον Clank. Ειδικά αυτό το παιχνίδι του PS2 είναι από τα αγαπημένα μου και είναι ευκαιρία να το θυμηθώ ξανά. 
Εγώ άμα βρώ χρόνο το ξεκινάω με το που τελειώσω (πάρω πλατίνα) στο a plague tale innocence.

Στόχος η πλατίνα και στο Ratchet & Clank.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης