Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTP Clan: Παίζουμε Star Wars the Old Republic

More
18 Nov 2012 22:43 #115271 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ είχα συνέχεια σπάσιμο και frame drop παρολο που το είχα στο Low!
Θα ανεβάσω τον warrior σήμερα. Να κάνουμε ένα θέμα για το guild αν θέλετε για να οργανωθούμε όλοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2012 09:40 #115279 by Jester
Εγώ έπαιζα από σκουπιδοlaptop με i5 sandybridge, 4GB RAM και μία Radeon HD 6470 και παρόλα αυτά δεν είχα προβλήματα, με details σε medium προς high στη native ανάλυση του laptop βέβαια...
Για guild καλό θα ήταν να γίνει μια casual guild πάντως για να μπορούμε πιο εύκολα να βρίσκουμε κόσμο για flashpoints. Btw add me σε friends list??? (Barmanius sith assassin)

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
19 Nov 2012 13:22 #115292 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο muble μας να παίξουμε μαζί ή να ρωτήσει ότι θέλει για το παιχνίδι. Λογικά θα είμαι μέσα από τις 4-4:30.

More
19 Nov 2012 20:13 #115309 by Παντελής Δασκαλέλος
Μέσα είμαι και εγώ για Guild δεν το συζητάμε, αν και δεν εχω πολύ ελεύθερο χρόνο παρόλα αυτό θα προσπαθήσω να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο στο game.

More
19 Nov 2012 22:37 #115314 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σας ζητώ συγνώμη που δεν ήμουνα μέσα σήμερα, κάτι προέκυψε και έφυγα από το σπίτι. ανανεώνω το ραντεβού μου για αύριο για να μιλήσουμε στο muble για το Star wars. Θα σας ενημερώσω από το chat μας τι ώρα θα είμαι μέσα στο παιχνίδι να μπει όποιος θέλει.

More
19 Nov 2012 23:03 #115316 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ μέσα για guild αν και 1) δεν έχω πολύ χρόνο να αφιερώσω και 2) τα κλασικά mmo στοιχεία όπως raids κλπ με αφήνουν αρκετά αδιάφορο. Θα έχει φάση όμως να παίζεις με παρέα.

More
15 Dec 2016 14:41 #190989 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πέμπτη επέτειος του Star Wars: The Old Republic με in-game δώρα για όλους. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .