Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Full Metal Alchemist:Brotherhood

More
11 Feb 2011 18:39 - 22 Jun 2015 08:38 #89634 by eliminator

Επικό anime με θέμα την αλχημεία και την μεταστοιχείωση.
Μπορείτε να βρειτε ολα τα επεισόδια σε πολύ καλή ανάλυση με ελληνικούς υπότιτλους στο FMA Brotherhood (Channel) στο youtube.
Attachments:
Last edit: 22 Jun 2015 08:38 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2011 19:00 #89636 by Νίκος Καραχάλιος
Απλα απο τα καλυτερα anime που εχω δει...Στην καλυτερη τριαδα για μενα μαζι με Naruto και Οne piece..

More
11 Feb 2011 20:06 #89641 by Νικολής Ασημάκης
Είδα μερικά επεισόδια αλλά δεν με κράτησαν. Το manga ήταν πολύ ανώτερο. Κρίμα που τελείωσε. :(

More
11 Feb 2011 22:20 #89647 by eliminator

Reith wrote: Απλα απο τα καλυτερα anime που εχω δει...Στην καλυτερη τριαδα για μενα μαζι με Naruto και Οne piece..

Τα εχεις δει ολα; Παντως στο λεω, δεν εχεις δει τπτ αν δεν τα ειδες με ελληνικους υποτιτλους! Ειναι ολοσωστοι :D !

More
22 Jul 2011 18:35 #96464 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τα κατέβασα με ελληνικούς και είδα το πρώτο επεισόδιο. Πολύ καλό!

Εγώ όμως δεν έχω δει το πρώτο FA χάνω πολλά που το ξεκινώ απο το Brotherhood?

Άκουσα πως είναι ένα καλό remake που ακολουθεί πιστά το manga...

More
22 Jul 2011 18:39 #96467 by eliminator

IloveGames wrote: Τα κατέβασα με ελληνικούς και είδα το πρώτο επεισόδιο. Πολύ καλό!

Εγώ όμως δεν έχω δει το πρώτο FA χάνω πολλά που το ξεκινώ απο το Brotherhood?

Άκουσα πως είναι ένα καλό remake που ακολουθεί πιστά το manga...

Ούτε εγώ έχω δει το πρώτο αλλά μου έχουν πει ότι το brotherhood είναι ένα πολύ καλό remake και έχει μόνο το ζουμί της υπόθεσης χωρίς πολλά-πολλά και με καλύτερα γραφικά.

More
22 Jul 2011 18:46 #96469 by Γιάννης Παναγιωτίδης
ΟΚ οπότε θα το συνεχίσω! Φάνηκε πολύ καλό απο το πρώτο επεισόδιο αν και απο ένα επεισόδιο δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Άντε καλή μου παρακολούθηση :P

More
23 Jul 2011 17:07 #96526 by eliminator

IloveGames wrote: ΟΚ οπότε θα το συνεχίσω! Φάνηκε πολύ καλό απο το πρώτο επεισόδιο αν και απο ένα επεισόδιο δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Άντε καλή μου παρακολούθηση :P

Είμαι στο επεισόδιο 15 και οφείλω να πω πως είναι πολύ καλό!

Βέβαια μου τη δίνουν κάτι αντιχριστιανικά σύμβολα που έχει και σύμβολα των Illuminati πεντάλφες και άλλα τέτοια.

More
05 Aug 2011 00:07 #97099 by eliminator

IloveGames wrote: ΟΚ οπότε θα το συνεχίσω! Φάνηκε πολύ καλό απο το πρώτο επεισόδιο αν και απο ένα επεισόδιο δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Άντε καλή μου παρακολούθηση :P

Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Πως σου φένεται μέχρι στιγμής;

Υ.Γ. Μερικά επεισόδια ίσως σε κουράσουν λίγο αλλά μην ανυσηχείς θα σε "ξεπληρώσουν" μετά από λίγο με την εκπληκτική περιπέτεια που έχουν.

More
05 Aug 2011 00:18 #97101 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πονεμένη ιστορία. Στο 1 έμεινα. Πωρώθηκα One Piece (μέχρι και 5 επεισόδια την μέρα...) και ξεκίνησα φροντιστήρια και μου έπεσε απότομα στο κεφάλι ένα σωρό διάβασμα! Θα το συνεχίσω οπωσδήποτε κάποια στιγμή αργότερα.