Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lost : The Final Season - Θεωρίες, ερωτήσεις, συζήτηση

More
22 Mar 2010 00:12 #69596 by Κώστας Μπολέτης
Το Lost τελειώνει και παντού ακούγονται θεωρίες για το τέλος μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες και έξυπνες σειρές που γυρίστηκαν ποτέ.

Ακόμα και ο Καίσαρης στον Sentra FM κάνει ειδικές εκπομπές.

Ως νοσταλγός του Myst δεν θα μπορούσα παρά να μην αγαπήσω τη σειρά.

Trailer από το επόμενο επεισόδιο 6Χ09 Ab Aeterno
[youtube:3tvplbrn]
[/youtube:3tvplbrn]

Ξαναβλέποντας κάποια παλιότερα επεισόδια θυμήθηκα κάτι ερωτήματα που είχα τότε και δεν θυμάμαι αν έχουν απαντηθεί.
Κλασσικά, τι είναι τα νούμερα (αυτό με τη Valenzetti equation έχει παλιώσει πλέον)?
Τι ήταν το κουτί (The Box);
Ποιοί έχτισαν το άγαλμα;
Ποιοί έφτιαξαν το donkey wheel;
Kαι ένα δισεκατομμύριο άλλα ερωτήματα που δεν θυμάμαι τώρα. Και φυσικά:
Ποιός στον κόρακα είναι αυτός ο ΜΙΒ τελικά (ή τι είναι?)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2010 17:12 #69617 by Andr
το επομενο επεισοδιο δηλαδη το 9 νομιζω θα αποκαλυψει πολλα για ολο το νησι

More
22 Mar 2010 18:10 #69620 by gtass
Εμένα μου την έχει δώσει πλέον η σειρά. Ήμουν φάν για πολλά χρόνια αλλά έχω βαρεθεί τις τόσες - αναπάντητες- πλέον απορίες. Νισάφι πια!

More
22 Mar 2010 20:22 #69628 by Γιώργος Δημόπουλος
Οι αριθμοι συμφωνα με προηγουμενα επεισοδια ειναι μοιρες σε εναν καθρεπτη με τν οποιο ο jacob παρακολουθουσε τους "canditates" το ερωτημα ειναι γιατι αυτοι οι αριθμοι, κ φυσικα τι σχεση εχουν μοιρες σε εναν καθρεπτη που γυριζει 360 μοιρες με τν υπολογιστη της Darma... :-k :-k
Για λεπτομερειες, spoilers, promos, sneakpeaks
www.lostingreece.blogspot.com

More
22 Mar 2010 21:02 #69630 by Κώστας Μπολέτης
Και εγώ πιστεύω ότι απτο επόμενο επεισόδιο θα αρχίσουν να απαντούν γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

Προς gtass. Να σου πω την αλήθεια και εγώ μέχρι το 6ο επεισόδιο είχα ξενερώσει τη ζωή μου γιατί το πήγαινε σε άκυρο σημείο και χωρίς να απαντά. Όμως ελπίζω ότι στο τέλος θα υπάρχει κάποια απλή λογική και επιστημονικά αποδεκτη (έστω και θεωρητικά) εξήγηση (όπως είχαν υποσχεθεί οι δημιουργοί από τον πρώτο κύκλο). Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί οτι μπορούν να μας ρίξουν κάναν εξωγήινο απο άλλο γαλαξία κτλ κτλ. Αλλά τουλάχιστον ας μην είναι τίποτα θρησκευτικό. Θα ξενερώσω απίστευτα. Πάντως, οκ συμμερίζομαι τον ωχαδερφισμό σου, αλλά στο τέλος δώσε τόπο στην οργή γιατί μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα προς το παρόν αυτός είναι ο πιο αδύναμος κύκλος.

Ας ελπίσουμε το επόμενο επεισόδιο να το διορθώσει.

Τα νούμερα που λες ήταν γνωστά από το 1970-κάμποσο και σίγουρα θα παίζουν κάποιο ρόλο σε time travel ή αν η όλη ιστορία διαγράψει κύκλο. Πάντως το lost in greece καλό και άγιο αλλά πέρα του ότι είναι ψιλοχαοτικό δεν υπάρχει ενεργός πίνακας συζήτησης (ή τουλάχιστον δεν είναι εύκολα προσβάσιμος).

Οψώμεθα

More
23 Mar 2010 16:43 #69666 by gtass

wertfish wrote: Οψώμεθα

+1 Για να δούμε...!

More
24 Mar 2010 12:36 #69686 by Αντώνης Παπαθανασίου
Προς αποφυγή εγκεφαλικών: ήδη οι παραγωγοί ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα... :bduh:

More
24 Mar 2010 15:31 #69692 by Γιώργος Δημόπουλος
Παταγος το Ab Aeterno.... :icon bow: :icon bow:

More
24 Mar 2010 19:31 #69698 by Γιάννης Ρέμας
ειδα καποια στιγμιοτιπα απο το ενατο επισοδιο για να δω αν ειναι συνχρονισμενοι οι υποτιτλοι και μαλλον θα αποκαλυψει την ιστορια του richard

More
24 Mar 2010 19:32 #69699 by Γιάννης Ρέμας
ειδα καποια στιγμιοτιπα απο το ενατο επισοδιο για να δω αν ειναι συνχρονισμενοι οι υποτιτλοι και μαλλον θα αποκαλυψει την ιστορια του richard