Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Iron Man 2

More
22 Dec 2009 01:37 - 22 Aug 2016 23:50 #67025 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Iron Man 2

Εδώ και μερικές ημέρες, η Marvel εχει βγάλει στην δημοσιότητα το trailer του Iron Man 2! Δεν ξέρω, δεν θέλω να πω πολλα από τώρα αλλα το sequel πιστεύω πως δεν θα προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα με την πρώτη ταινια, σχεδον παντα αυτο γίνεται. :( Πάντως μακαρι να βγω ψεύτης γιατι το Iron Man 1 μου αρεσε παρα πολυ.

Trailers

Σύμφωνα με το wikipedia η ταινία θα βγει στην μεγάλη οθόνη στις: 7 Μαΐου 2010 στην Αμερική, ενώ στην Αγγλία στις 30 Απριλίου 2010

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 22 Aug 2016 23:50 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2009 13:42 #67031 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Η πρώτη ταινία ήταν πάρα πολυ καλή. Κάτι είχε ακουστεί ότι η δεύτερη θα ήταν σε 3d αλλά τελικά νομίζω διαψεύστηκε. Ελπίζω η ταινία να μην είναι μόνο ειδικά εφέ όπως οι Transformers.

PC user forever !!!

More
22 Dec 2009 18:31 #67048 by mktransl
Replied by mktransl on topic Iron Man 2
ό,τι και να είναι θα την δώ με ΤΡΕΛΑ!

More
02 May 2010 03:54 #71500 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Την ειδα και ήταν ΦΟΒΕΡΗ!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑ
Παλι πορωθηκα!!!!
ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ!

ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ CREDITS ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ -ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 May 2010 12:15 #71503 by Άγγελος Φασούλης
Τί; Αλήθεια; Και το έλεγα στα άλλα τα βλαμμένα(βλέπε arkypraios & rayalex92) ας κάτσουμε να ακούσουμε το highway to hell, αλλά αυτοί τίποτα! Που μπορώ να το δω αυτό τώρα;

More
02 May 2010 12:33 #71504 by Aνέστης Αδαμίδης
Πάρε το DVD draginfable. Εγώ δε σας είχα πει παλιότερα ότι θα βγει η ταινία; Απλά δεν ήξερα με ποιους αντιπάλους. Ή το έλεγα με τους φίλους μου; Πάντως σε κάποιον το έλεγα. Αφού φαινόταν από το πρώτο ότι θα έβγαινε και δεύτερο. Δε μπορείς να λες ότι είσαι ο Iron Man και να σταματάει εκεί η ιστορία! Το μαθαίνουν και οι εχθροί σου. Τι γίνεται μετά

More
02 May 2010 16:12 #71515 by Άγγελος Φασούλης
BigBoss πότε πήγες και την είδες την ταινία;

More
02 May 2010 17:07 #71519 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: BigBoss πότε πήγες και την είδες την ταινία;

Χτες! Θα σου στείλω link με το τι έγινε μετά :P

MINI-SPOILER: Εχει σχέση με αυτον τον τύπο που ήταν στο σπιτι του Tony Stark και τον φύλαγε για να μην φυγει και να φτιαξει το μηχανημα.

More
02 May 2010 20:59 #71527 by Άγγελος Φασούλης
Ναι είδα τελικά τι γίνεται. Χτες πήγα και εγώ σε ποιόν κινηματογράφο πήγες;

More
02 May 2010 21:37 #71530 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Ναι είδα τελικά τι γίνεται. Χτες πήγα και εγώ σε ποιόν κινηματογράφο πήγες;

STER - ESCAPE Ιλιον