Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Robotech σε VCD με την Ελευθεροτυπία κάθε Τετάρτη.

More
14 Nov 2005 14:19 #5358 by Χάρης Φλουρής
Απο καινούργια masters. Robotech για όσους δεν ξέρουν είναι ένα φοβερο anime των 80's και αποτελεί το αμερικανικο adaptation του Ιαπωνικού Macross μαγειρεμένο με δυο άλλες εντελώς άσχετες σειρές anime. Από πολλούς αγαπηθηκε περισσότερο από το πρωτότυπο Macross. Οπως και να 'χει αποτελεί must για τους fan του είδους, μην το χάσετε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2005 20:48 #5368 by Μάνος Γρυπάρης
Έχει καμιά τολμηρή σκηνή ή τείνει προς μελό ένα πράμα? :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2005 23:37 #5372 by Γιώργος Γκούμας

More
15 Nov 2005 11:42 #5395 by Αντώνης Κατρής
Ρε παλικάρια θυμίστε μου αυτό είναι που έχουν οι Αμερικάνοι κάτι αεροπλάνα που γίνονται και ρομποτ και πολεμάνε με εξωγήινους ή το άλλο με τα ρομποτάκια που πολεμάνε μεταξύ τους και τα χειρίζεται ένα παιδάκι με υπολογιστή?

More
15 Nov 2005 14:30 #5398 by Μιχάλης Πλατάρης

More
15 Nov 2005 18:26 #5404 by Μάνος Γρυπάρης
Έτσι όπως το είπε ο Χάρης εγώ το πέρασα για τα κλασικά Manga!
Τέλος πάντων, περισσότερες πληροροφορίες μαζί με κανένα screenshot θα μας διαφώτιζαν λιγάκι!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Nov 2005 18:42 #5406 by John Dimitriou
www.robotech.com/infopedia/

Ένα απο τα καλύτερα mecha anime που πάνω του πάτησαν πολλά σύγχρονα...

Αν τα video-games όπως το Pacman επηρέαζαν τα παιδιά, τότε όλοι σήμερα θα τρώγανε μαγικά χαπάκια μέσα σε σκοτεινές αίθουσες ακούγοντας επαναλαμβανόμενη μουσική!!!

More
16 Nov 2005 01:57 #5440 by Αντώνης Κατρής

MikeRibo10 wrote: Αυτα δεν ειναι τα Transformers? :mrgreen:

Τα Transformers ήταν εξωγήινες μηχανές που δούλευαν αυτόνομα. Στο Robotech η ιστορία είναι ότι επιτίθενται στη Γη κάτι τεράστιοι, για τα δεδομένα των ανθρώπων, εξωγήινοι και ως μόνο μέσο άμυνας η Γη έχει κάτι αεροπλάνα-διαστημόπλοια που μοιάζουν με F-14 Tomcat τα οποία γίνονται και ρομπότ που όμως έχουν άνθρωπο χειριστή. Και μάλιστα υπάρχει ένα τεράστιο αεροπλανοφόρο διαστημόπλοιο απ'όπου και ξεκινάνε κάθε φορά... Πραγματικά εκπληκτική σειρά αυτό έχω να πω.

Υ.Γ. Αν βγουν τπτ DVD με εκείνο το υποβρύχιο που γινόταν και διαστημόπλοιο πολύ θα ήθελα να το μάθω γιατί ήταν από τα αγαπημένα μου

More
16 Nov 2005 02:11 #5444 by Μάνος Γρυπάρης
Kαλά, για τα Transformers θα μπορούσε να γίνει ειδική εκπομπή αφιέρωμα (δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να έχουν βγει και σε παιχνίδι). Είχα πορωθεί με τον Optimus Prime, τον οποίο είχα μαζί με όλους τους βασικούς χαρακτήρες της παρέας. Μιλάμε για δεκαετία '80 τώρα! Πςςς. Είχα συνθέσει και το ρομπότ των Autobot και των Decepticon (αν τους γράφω σωστά γιατί τότε μόνο ακουστικά τους ξέραμε)

Αλλά ειδικά ο Optimus ήταν μορφή, my favorite. Μέχρι να γίνει από νταλίκα ρομπότ, περνούσε κανένα λεπτό και βάλε!

Έφυγα τελείως off-topic ο άθλιος! :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Nov 2005 10:50 #5448 by Τάσος Γεωργίου

Υ.Γ. Αν βγουν τπτ DVD με εκείνο το υποβρύχιο που γινόταν και διαστημόπλοιο πολύ θα ήθελα να το μάθω γιατί ήταν από τα αγαπημένα μου

εννοείς αυτό που είχε και ένα μικρότερο υποβρύχιο που αποσπόταν και επίσης όταν έβγαινε στην επιφάνεια άνοιγε και γινόταν αεροπλανοφόρο;; και κατέστρεφε κάτι βάσεις που επεξεργάζοταν οι εξωγήινοι το βαρύ ύδωρ;;; θυμάται κανείς πως λεγόταν αυτό γαμώτο;; ήταν απ' τα αγαπημένα μου... :lol: :lol: