Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σινεμά ή Video Club?

More
23 Apr 2007 01:11 #30495 by Elena Asmani
Τι επισκέπεστε αλήθεια πιο συχνά, τις κινηματογραφικές αίθουσες ή το video club της γειτονιάς σας?

Τι προτιμάτε καλύτερα και γιατί???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2007 02:28 #30497 by Μάνος Γρυπάρης
50%-50%

Άμα σου ξεφύγουν οι δευτεροτρίτες ταινίες το video club είναι ο πιο σύντομος δρόμος (και με λιγότερη ταλαιπωρία).

Από άποψης διασκέδασης σίγουρα το Cinema είναι καλύτερο. Αλλά τα 7,5 Ευρώ μας πονάνε πολύ ιδιαίτερα αν η ταινία είναι σούπα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Apr 2007 09:44 #30505 by penny
Replied by penny on topic Σινεμά ή Video Club?

Manos\ wrote: Αλλά τα 7,5 Ευρώ μας πονάνε πολύ ιδιαίτερα αν η ταινία είναι σούπα.

More
23 Apr 2007 11:48 #30509 by Σπύρος Κλαουδάτος
7.5 Eυρω ειναι αλητεια. Video Club χαλαρα.

More
23 Apr 2007 13:52 #30511 by Σταματίνα
Πιο συχνά επισκέπτομαι το video-club κάτω από το σπίτι μας... Μου έφεξε που μένουμε εδώ.. :cool:

More
23 Apr 2007 13:54 #30512 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδια video club χωρις δευτερη κουβεντα...Γουσταρω παρειστικο κλιμα στο σπιτι,να μαζευεται ολη η παρεα και να γινεται χαμος...

Στο σινεμα αυτο που δε μ'αρεσει ειναι οτι κλεινεσαι 2 ωρες σε μια αιθουσα χωρις να επικοινωνεις με την παρεα σου η την κοπελα σου..(χωρια τα 7,5 ευρω :evil: )

More
23 Apr 2007 21:57 #30536 by penny
Replied by penny on topic Σινεμά ή Video Club?
Πως ακριβώς θέλεις να επικοινωνήσεις με την κοπέλα σου στο σινεμά, Sebastien?

More
24 Apr 2007 12:45 #30547 by Kostas Sotiropoulos
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα επιλογής ανάμεσα στα δύο, δε μπορώ να φανταστώ κάποιον που υποκαθιστά το ένα με το άλλο. Όσο και να πηγαίνεις σινεμά, θα νοικιάσεις το DVD σου, κι όσο συχνά και επισκέπτεσαι το Video-Club, σε κάποια φάση θα θες να νιώσεις τη μαγεία της σκοτεινής αίθουσας... :wink:

Πάντως, τελευταία έχω γίνει πιο επιλεκτικός στις ταινίες που θα δω στο σινεμά (όχι πως πριν δεν ήμουνα) και οι επισκέψεις μου στο video-club δεν είναι τόσο συχνές (και πάντα θα είναι για συγκεκριμένη ταινία που ψάχνω).

More
24 Apr 2007 12:54 #30548 by Kostas Sotiropoulos

tiamat\ wrote: Πως ακριβώς θέλεις να επικοινωνήσεις με την κοπέλα σου στο σινεμά, Sebastien?

Μέσα στο σκοτάδι μιας άδειας (κατά προτίμηση) αίθουσας πολλά γίνονται... :mrgreen:

Και μετά σου λέει ότι το σινεμά δε μας φέρνει πιο κοντά... :lol:

More
24 Apr 2007 13:33 #30549 by Chris Zotos
^ ^