Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Animated σειρά με τον Lionel Messi μέσα σε ένα video game

More
07 Mar 2023 20:21 #270110 by Μάνος Γρυπάρης
Η Lionel Messi υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony Music, σύμφωνα με το οποίο θα πρωταγωνιστεί σε μία animated σειρά, στην οποία θα ξεκινάει από παιδί και  θα προσπερνάει εμπόδια που θα του τύχουν, περνώντας μέσα από διάφορες πίστες ενός video game.

Αυτό μας θύμισε το ιστορικό Soccer Kid στην Amiga (για τους 4-5 που το θυμούνται). Απλά εδώ μιλάμε για σειρά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2023 08:54 #270120 by Nikos Georgopoulos
Animated σειρά με τον Lionel Messi μέσα σε ένα video game

Σε συνεργασία με την Sony.

Η Lionel Messi υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony Music, σύμφωνα με το οποίο θα πρωταγωνιστεί σε μία animated σειρά, στην οποία θα ξεκινάει από παιδί και  θα προσπερνάει εμπόδια που θα του τύχουν, περνώντας μέσα από διάφορες πίστες ενός video game.

Αυτό μας θύμισε το ιστορικό Soccer Kid στην Amiga (για τους 4-5 που το θυμούνται). Απλά εδώ μιλάμε για σειρά.

Η Sony Music Entertainment ανακοίνωσε συμφωνία με την Leo Messi Management SL για την σειρά αυτή. Θα κυκλοφορήσει σε αγγλικά, ισπανικά και άλλες γλώσσες και θα στοχεύει σε νεαρό κοινό. Την μουσική της σειράς θα συνθέσει η Sony Music.

Μιας και ο Messi κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή στο Κατάρ το 2022, είναι λογικό να έχει ένα λόγο παραπάνω να απεικονίσει την ζωή του, αφού η καριέρα του έληξε με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Messi δήλωσε: "Από τότε που ήμουν παιδί, λάτρευα πάντοτε τα κινούμενα σχέδια, όπως και τα παιδιά μου που είναι fans τους. Το να μπορώ να συμμετέχω σε ένα έργο κινουμένων σχεδίων με κάνει χαρούμενο, γιατί εκπληρώνει ένα από τα όνειρά μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Sony Music που συμμετείχε σε αυτό το έργο και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα να αρέσει σε όλους, ειδικά στα κορίτσια και τα αγόρια».

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Sony Music Entertainment, Fernando Cabral, πρόσθεσε: «Είναι προνόμιο για τη Sony Music να συνεργάζεται με τον Lionel Messi σε αυτό το project για να επιδείξει τη δύναμη και τα μαθήματα του αθλητισμού σε συνεργασία με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία».

Please Log in or Create an account to join the conversation.