Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τηλεοπτική σειρά Alice

More
31 Jan 2022 17:28 #260838 by Ερμής Δερβίσης

Βασισμένη στη σειρά του American McGee και της Electronic Arts.

Ο American McGee μαζί με τον David Hayter, σεναριογράφο των X-Men και voice actor του Solid Snake, θα δημιουργήσουν μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην σειρά Alice.

Ο Hayter δήλωσε: "Τα American McGee’s Alice και Alice: Madness Returns είναι μία πολύ πρωτοποριακή παραλλαγή του κλασσικού παραμυθιού. Σε πάει σε μία διεφθαρμένη Χώρα των Θαυμάτων και αποκαλύπτει πτυχές που δεν είχε δει ποτέ ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φέρω αυτό τον κόσμο τρέλας και περιπέτειας στο ευρύ κοινό". 

Η σειρά θα διαδραματίζεται μετά από τα γεγονότα του βιβλίου Through the Looking Glass, όπου η Alice βρίσκει το σπίτι της καμένο και τους γονείς τις να έχουν πεθάνει στη φωτιά. Η περιγραφή της σειράς είναι η εξής: "Η Alice είναι ο μοναδικός επιζών αυτού του φρικτού ατυχήματος. Μετά από πολλές απόπειρες αυτοκτονίας κλείνεται σε μία ψυχιατρική κλινική ώσπου καλείται πάλι στη Χώρα των Θαυμάτων. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Alice είναι να μάθει περισσότερα για το θάνατο των γονιών της και να ελευθερώσει την Χώρα των Θαυμάτων από τις κακές δυνάμεις που την διαφθείρουν". 

Ο McGee δήλωσε ότι ο Hayter είναι ιδανικός άνθρωπος για να φέρει τη σειρά Alice στην τηλεόραση: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του και ξέρω ότι οι fans του Alice θα τον υποδεχτούν με πάθος". Η σειρά παρότι αναπτύσσεται, δεν έχει ακόμα βρει το κανάλι ή τη streaming υπηρεσία που θα την προβάλει, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το cast των ηθοποιών.

Το Amercan McGee’s Alice κυκλοφόρησε το 2000 και το Alice: Madness Returns το 2011. Τα τελευταία χρόνια ο American McGee αναπτύσσει τον τρίτο τίτλο της σειράς που θα ονομάζεται Alice: Asylum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2022 21:23 #260861 by Nikos Georgopoulos
Τηλεοπτική σειρά Alice

Βασισμένη στη σειρά του American McGee και της Electronic Arts.

Ο American McGee μαζί με τον David Hayter, σεναριογράφο των X-Men και voice actor του Solid Snake, θα δημιουργήσουν μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην σειρά Alice.

Ο Hayter δήλωσε: "Τα American McGee’s Alice και Alice: Madness Returns είναι μία πολύ πρωτοποριακή παραλλαγή του κλασσικού παραμυθιού. Σε πάει σε μία διεφθαρμένη Χώρα των Θαυμάτων και αποκαλύπτει πτυχές που δεν είχε δει ποτέ ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φέρω αυτό τον κόσμο τρέλας και περιπέτειας στο ευρύ κοινό". Η σειρά θα διαδραματίζεται μετά από τα γεγονότα του βιβλίου Through the Looking Glass, όπου η Alice βρίσκει το σπίτι της καμένο και τους γονείς τις να έχουν πεθάνει στη φωτιά. Η περιγραφή της σειράς είναι η εξής: "Η Alice είναι ο μοναδικός επιζών αυτού του φρικτού ατυχήματος. Μετά από πολλές απόπειρες αυτοκτονίας κλείνεται σε μία ψυχιατρική κλινική ώσπου καλείται πάλι στη Χώρα των Θαυμάτων. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Alice είναι να μάθει περισσότερα για το θάνατο των γονιών της και να ελευθερώσει την Χώρα των Θαυμάτων από τις κακές δυνάμεις που την διαφθείρουν".

Ο McGee δήλωσε ότι ο Hayter είναι ιδανικός άνθρωπος για να φέρει τη σειρά Alice στην τηλεόραση: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του και ξέρω ότι οι fans του Alice θα τον υποδεχτούν με πάθος". Η σειρά παρότι αναπτύσσεται, δεν έχει ακόμα βρει το κανάλι ή τη streaming υπηρεσία που θα την προβάλει, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το cast των ηθοποιών.

Το Amercan McGee’s Alice κυκλοφόρησε το 2000 και το Alice: Madness Returns το 2011. Τα τελευταία χρόνια ο American McGee αναπτύσσει τον τρίτο τίτλο της σειράς που θα ονομάζεται Alice: Asylum.

Διαβάστε τα reviews της σειράς Alice.

Please Log in or Create an account to join the conversation.