Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά PUBG στο Netflix

More
21 Jul 2021 00:55 - 21 Jul 2021 00:58 #253816 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Adi Shankar, δημιουργός της animated σειράς του Castlevania στο Netflix, θα δημιουργήσει και θα είναι παραγγωγός μίας animated παραγωγής για το PUBG.

Ο Shankar δήλωσε: "Ως παίκτης,  έπαιζα PUBG σε ανταγωνιστικό επίπεδο από τότε που κυκλοφόρησε το 2017. Είμαι ευγνόμων στην Krafton για την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που έχουν στο όραμά μου ως δημιουργός ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε αυτή την πορεία μαζί. Για μένα, αυτό το animated project είναι ένα ακόμη βήμα στην εξέλιξη του γεφυρώματος μεταξύ της βιομηχανίας των games και του Hollywood. Ανυπομονώ να αποκαλύψω σε όλους πως κερδίζεται ένα chicken dinner".

Η εταιρεία Krafton δήλωσε αντίστοιχα ότι ο Adi Shankar είναι ένα ακόμη βήμα στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης του σύμπαντος του PUBG σε διάφορα media και ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του.Δείτε ακόμη την ταινία μικρού μήκους του PUBG

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Jul 2021 00:58 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2021 17:04 #254436 by Stathis Moose Stathopoulos
Σειρά PUBG στο Netflix

Από τον δημιουργό της animated σειράς για το Castlevania.

Ο Adi Shankar, δημιουργός της animated σειράς του Castlevania στο Netflix, θα δημιουργήσει και θα είναι παραγγωγός μίας animated παραγωγής για το PUBG.

Ο Shankar δήλωσε: "Ως παίκτης,  έπαιζα PUBG σε ανταγωνιστικό επίπεδο από τότε που κυκλοφόρησε το 2017. Είμαι ευγνόμων στην Krafton για την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που έχουν στο όραμά μου ως δημιουργός ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε αυτή την πορεία μαζί. Για μένα, αυτό το animated project είναι ένα ακόμη βήμα στην εξέλιξη του γεφυρώματος μεταξύ της βιομηχανίας των games και του Hollywood. Ανυπομονώ να αποκαλύψω σε όλους πως κερδίζεται ένα chicken dinner".

Η εταιρεία Krafton δήλωσε αντίστοιχα ότι ο Adi Shankar είναι ένα ακόμη βήμα στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης του σύμπαντος του PUBG σε διάφορα media και ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.