Για να κάνουμε ένα συμμάζεμα στις gaming ταινίες που ανακοινώθηκαν τους τελευταίους μήνες.
Αρχικά έχουμε το Assassin's Creed
O πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Michael Fassbender (O Μagneto από το X-Men Days of the Future Past) ενώ υπάρχουν φήμες ότι ο Rober Downey Junior θα υποδυθεί τον ρόλο του Leonardo da Vinci.
Ταινία Warcraft
Ίσως η πιο αναμενόμενη gaming τανία όλων των εποχών. Οι φήμες για την δημιουργία μίας ταινίας με θέμα το το σύμπαν του Warcraft υπάρχουν από το 2006. Από ότι φαίνεται όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Game Changer: H ταινία του Grand Theft Auto
Στην συγκεκριμένη ταινία δεν θα πρωταγωνιστεί ο Trevor όπως ίσως πολλοί να περιμένατε αλλά οι developers του GTA. Ο Daniel Radcliffe θα υποδυθεί τον πρόεδρο της Rockstar.
Kάντε κλικ εδώ για το σχετικό forum topic
.
Five Nights at Freddy's
Ο γνωστός horror τίτλος οδεύει στις κινηματογραφικές οθόνες και υπόσχεται να μας καθηλώσει. Προσωπικά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι το σενάριο του κινηματογραφικού Five Nights at Freddy's.
Tαινία Metal Gear Solid
H Sony άρπαξε τα δικαιώματα για την μεταφορά του Metal Gear Solid στον κινηματογράφο, και όλοι ελπίζουμε ότι ο Sean Bean θα υποδυθεί τον Big Boss!
Άποψη:
Πρoσωπικά, ανυπομονώ για την ταινία Warcraft καθώς είμαι μεγάλος fan της σειράς και την περιμένω πολλά χρόνια. Η επόμενη που θέλω να δω είναι το Αssassins Creed. Moυ αρέσει ο Fassbender, και πιστεύω ότι η ταινία είτε θα είναι τεράστια επιτυχία είτε τεράστια φόλα. Επίσης στην ταινία Metal Gear Solid με προβληματίζει ο σεναριογράφος. Τέλος είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα γίνει η μεταφορά του Five nights at Freddy's στην μεγάλη οθόνη, και παρ' όλο που δεν είμαι λάτρης του κινηματογραφικού horror το συγκεκριμένο σίγουρα τα το τιμήσω. Η gaming ταινία που θα ήθελα να δω στο cinema είναι το Bioshock Infinite. Επίσης θα ήθελα να δω και ένα adaptation του Dragonage Origins και ίσως μία ταινία Silent Hills με πρωταγωνιστή τον... χμμμ... Norman Reedus.
Εdit: Ξέχασα να αναφέρω ότι μου αρέσει πάρα πολύ ο Travis Fimmel στο ρόλο του Lothar. Λίγα "σύνεφα" μου δημιουργεί η απόφαση για Ben Foster στην θέση του Medivh ελπίζω να τα καταφέρει.
Εσείς, ποια από τις παραπάνω ταινίες περιμένετε περισσότερο; Πιστεύετε ότι θα είναι όλες επιτυχίες; Επίσης, ποια gaming ταινία επιθυμείτε να δείτε στο μέλλον;