Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Games και Cinema

More
17 Oct 2011 18:33 #100319 by Γιώργος Λόλας
Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αλλά περιμένουμε να γίνει κάποια ανακοίνωση στη φετινή Blizzcon στις 21-22 Οκτωβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2011 23:02 #100333 by Γιώργος Μαντούδης
παιδια ειχα ακουσει οτι σκοπευαν να κανουν ταινια το mass effect.Ισχυει κι αν ναι ποτε?

More
17 Oct 2011 23:12 #100335 by Άγγελος Φασούλης
Ναι κάτι ακούγεται για 2012.

More
18 Oct 2011 16:16 #100353 by Θοδωρής Κώτσελας

geololj wrote: Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αλλά περιμένουμε να γίνει κάποια ανακοίνωση στη φετινή Blizzcon στις 21-22 Οκτωβρίου.

η φετινη blizzcon εχει πολυ ενδιαφερον.

More
31 Jan 2012 21:47 #104381 by Άγγελος Φασούλης

Tomb Raider XXX

Η Lara Croft σε ταινία πορνό.

Να λοιπόν που θα φτάναμε στο σημείο να βλέπαμε την Lara Croft και επίσημα σε τσόντα. Η Exquisite Films ετοιμάζει την ταινία Tomb Raider XXX, μία πορνό παρωδία της σειράς Tomb Raider!

Πρωταγωνίστρια είναι η Chanel Preston (μη με ρωτήσετε, Googlάρετέ την) η οποία υποδύεται την Lara Croft, διαθέτοντας το ύφος της αλλά και τον πλήρη εξοπλισμό της διάσημης ηρωίδας, δηλαδή την στολή και τα διπλά πιστόλια. Ως συνήθως, η Lara Croft θα διψάει για περιπέτεια, θησαυρούς και...όχι μόνο! Στο δρόμο της θα συναντήσει κι αρκετούς άντρες όπως αντιλαμβάνεστε!

[youtube:3qml42ha]
[/youtube:3qml42ha]

Εκτός από hardcore σκηνές, η ταινία περιλαμβάνει και άφθονη δράση, αλλά και τρελά πιστολίδια. Το σενάριο έχει γραφτεί απ' τον Jordan Septo και σας παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα, με cult ύφος, όπως άλλωστε σε όλες τις ανάλογες ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο:
Lara (Chanel Preston): Θα μπορούσες να μου το πεις απ' το τηλέφωνο.
Larson (Lee Stone): Ναι αλλά ήθελα να σου φέρω αυτό (της δίνει ένα σάκο με λεφτά).
Lara: Είναι πολύ καλά λεφτά για μια δουλειά την οποία ακόμη δεν συμφώνησα αν θα αναλάβω.
Larson: Εύχομαι αυτή να είναι μόνο η αρχή από μία αμοιβαία σχέση απ' την οποία θα επωφεληθούμε και οι δύο.
Lara: Οκ τότε. Ελπίζω να δουλέψει.
Larson: Ας το δούμε στην πράξη (κάνουν χειραψία).
Lara: Δεν ξέρω αν φταίει ο αέρας ή το jet lag (σ.σ. για το αεροπλάνο που πήρε) αλλά ήλπιζα κάτι παραπάνω από μία χειραψία.
(ακολουθούν ανάλογες σκηνές "ντοκιμαντέρ")

Κάτι μου λέει ότι αυτή την ταινία θα την δείτε μόνοι σας και σίγουρα δεν πρόκειται να την χάσετε.

Γατάκια της Sirina Entertainment...αυτές είναι παραγωγές!

Μάνος Γρυπάρης

More
01 Feb 2012 00:00 #104385 by Βασίλης Βασιλός
Τωρα λογο του τιτλου του αρθρου,cinema το πορνο δεν το λες.Τοσα ονοματα κυκλοφορουν,ερασιτεχνη βρηκαν να βαλουν να κανει την Lara?Μουφοπαραγωγες.Μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 20 που θα μας εδειχναν την "αλλη οψη της Lara" :P .Ωστοσο ειναι το πορνο που δεν πρεπει να λειπει απο κανενα σπιτι.

More
01 Feb 2012 03:38 #104386 by Γιάννης Μπόκας
Τι ειναι πορνο; Δεν εχω δει ποτε μου :ο

More
07 Feb 2012 17:25 #104578 by Γρηγόρης Βούλγαρης

x_yannis wrote: Τι ειναι πορνο; Δεν εχω δει ποτε μου :ο

Πορνό είναι walkthrough video για το co-op mode του παιχνιδιού masturbation

More
27 Apr 2012 13:34 #107253 by Μάνος Γρυπάρης
Στις 22 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει μια online ταινία με τίτλο Steel Battalion: Heavy Armor: Gosha. Αφορά το ομώνυμο video game. Ο Gosha είναι ένας διοικητής μηχανοκίνητου τάγματος και κάπου εκεί θα υπάρχουν στοιχεία απ' το παιχνίδι. Η ταινία είναι σκηνοθετημένη απ' τον Ιάπωνα Mamoru Oshii που είχε δημιουργήσει την anime ταινία Ghost in the Shell .

Δείτε το τρέιλερ.

[youtube:34zm1mrn]
[/youtube:34zm1mrn]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jun 2012 14:18 #109217 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Έρχεται ταινία Splinter Cell

www.gameworld.gr/previews/gamescinema/5810-splinter-cell-

Ωραίο το σκεπτικό της Ubisoft.Στους κινηματογράφους κανείς δεν νοιάζεται αν στοχεύεις αυτόματα :P . Η ταινία μπορεί να έχει περισσότερη επιτυχία απ ότι το νέο παιχνίδι :lol: