Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto

Poll: Anime of a Feather - Ποιο προτιμάτε; (was ended 2006-05-20 18:53:54)

Hunter x Hunter
1 33.3%
Shaman King
No votes 0%
Naruto
1 33.3%
Bleach
1 33.3%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
06 May 2006 01:53 #12007 by Michaelides Andreas
Naruto was created by Michaelides Andreas
Φοβάμαι πως έχω δει το πολύ 5-10 επεισόδια διότι δεν τολμάω να πάρω περισσότερα και να κολλήσω (no time). Ωστόσο να πω ότι από τα λίγα που έχω δει το Sexy no Jutsu είναι το καλύτερο χωρίς αμφιβολία. Οι πιο ψαγμένοι με τον μικρό αλεπουδάκο βαράτε εδώ αλύπητα, για να σας δω να σφάζεστε! :mrgreen:

Ωστόσο να παρατηρήσω ότι γενικά υπάρχει μια σειρά έμπνευσης που ξεκινάει πιθανώς από το Hunter x Hunter, περνάει από το Shaman King και φτάνει στο Naruto και μετά στο Bleach. Βασικά το ένα έχει εμπνευστεί από το άλλο σχεδόν σίγουρα με την παραπάνω σειρά. Τσεκάρετε το poll αυτού του topic και στηρίξτε το φαβορί σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2006 16:14 #13286 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
To naruto είναι κορυφή και όντως καήκαμε. Αλλα το κακό συνήθειο μια μαχη να κρατάει και 4-6 επεισόδια με έχει κουραση (πραγματι, αφου ολο λεω "αντε να δω και το επόμενο, αντε και το επόμενο και εχει πάει 7 το πρωί!!!")

More
25 May 2006 16:20 #13288 by Giorgos Skarlatidis
Replied by Giorgos Skarlatidis on topic Naruto
Ναι αλλά οι σκηνές της μάχης ειναι καλλοφτιαγμένες και σε κρατανε.
Δεν προσπερνάς τα επισόδια για να δεις το τέλος της μαχης έτσι;Αυτό δείχνει μόνο πόσο καλή ειναι η σείρα.

Ο κόσμος των Anime κάθε Σάββατο 14:00 - 16:00
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

More
25 May 2006 16:33 #13294 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν το είπα με παραπάνο. Εννοούσα ότι ετσι οπως το εκαναν δεν λεει να ξεκολήσεις και αντι να κατσεις να δεις 3 επεισοδια με μαχες καταληγεις να βλέπεις 10-15 μονοκοπανια!!!!!!!!

More
25 May 2006 16:42 #13296 by Giorgos Skarlatidis
Replied by Giorgos Skarlatidis on topic Naruto
Ε,τι να κάνουμε τώρα...Νομίζω πως αυτό είναι ενα στοιχείο της σειράς.
Όμως καταλαβαίνω τι εννοείς,εχω ξημερώσει με μάχες...με βρει το πρωι να βλεπω σερί σειρες ολοκληρες!
Αμα βαζεις να δεις Naruto αυτος ο αριθμός είναι λογικός :cool:

Ο κόσμος των Anime κάθε Σάββατο 14:00 - 16:00
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

More
26 May 2006 12:30 #13341 by Michaelides Andreas
Replied by Michaelides Andreas on topic Naruto
Εγώ αυτό το έπαθα με τα Hunter x Hunter, Shaman King ΚΑΙ Bleach. Ειδικά το Bleach και το Hunter x Hunter μου κρατούσαν μακριές νύχτες και μέρες, και άλλες νύχτες κ.ο.κ. μέχρι να σπάσουν τα αγγεία στα μάτια μου.

More
26 May 2006 13:05 #13345 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
εγω το bleach δεν το αρχισα ακομα για αυτον τον λογο. Ασε που περιμένει στην σειρα και το Gundam και το Full metal alchemist.

Το Getbackers επίσης με είχε κολλήσει για πολλά βράδια!Δυστηχως το εχω μεχρι το 40 περιπου δηλαδη στην μέση της δευτερης σαιζον

More
26 May 2006 13:47 #13351 by giorgos
Replied by giorgos on topic Naruto
naruto FTW !!!
to exo liosei...eimai 177 kai simera tha do mexri 180...meta to naruto seira exei to bleach

kekkei genkai Byakugan !!!

[img

More
27 May 2006 13:34 #13410 by Michaelides Andreas
Replied by Michaelides Andreas on topic Naruto
Aaaah...! Fullmetal Alchemist. Από τις καλύτερες σειρές ever, πάντα μέσα στο Top [insert number here] μου. Ναι, το FuMA θέλει αφοσίωση και μονορούφι για να το χαρείς. Τώρα υπάρχει ευρέως και fansub της ταινίας, Conqueror of Shamballa, που ολοκληρώνει το story.

Όσο για το Gundam SEED αναστεναγμός και ξανά αναστεναγμός! Απίστευτες σειρές, καλό κάψιμο everyone.

Τώρα καλέ/καλή μου Hinata αν δεις Bleach μετά το Naruto, ουδείς ευθύνεται για τις κρανιοεγγεφαλικές βλάβες.

Burn on! Feel the Brimstone! :twisted:

More
31 May 2006 10:16 #13758 by Anestis Zioulis
Replied by Anestis Zioulis on topic Naruto
To naruto to brhka kata tyxh prin kairo se ena internet cafe kai apo tote exw kapsei osous gnwstous exw me auto.. ta filler me exoun xalasei apisteuta(APISTEUTA omws) alla se 3 episodes ksanaksekinaei to kanoniko.. kai tha ksanaksekinhsw na to katebazw. To bleach apla ta spaei, einai toso kaloftiagmeno kai h fash pou ginete panikos einai kamia 10 episodes pou pragmatika eisai me to stoma anoixto osh wra paizoun... ADRENALINE!
To hunterxhunter kaloutsiko, to shaman king den eimai sigouros alla nomizw kati exei parei to mati mou.. den gnwrizw kai polla omws.
Kala gundam seed einai fobero apla, osoi den to eidate deite to.
Pantws gia mena to naruto einai to kalytero anime san basiko story etsi, NO FILLERS! giati mou dinei auto pou thelw kai epishs dixnei 3 basika pragmata, ksylo-gelio-klama klassikh syntagh gia na ftoiakseis kati kalo einai na allazeis katastaseis. To lew pantws oti sta prwta 20 episodes entaksei... otan ta eida gia prwth fora sto net cafe me to zori kraththika pros to telos kai den eklapsa mesa sto net kiollas :/ apo thn 1 h mousikh, apo thn allh h autothysia.. e den einai kai ligo.. anyway

WoW @ LB horde Sarkoforos
www.worldofwarcraft.gr (hellenic fan site)