Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ραδιόφωνο: Ποιους σταθμούς ακούτε?

More
24 Mar 2006 01:31 #10484 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό το topic είναι για τους fans του ραδιοφώνου. Εδώ μπορείτε να γράψετε ελεύθερα ποιες εκπομπές ακούτε, ποιους παραγωγούς γουστάρετε και να σχολιάσουμε γενικά τα πάντα περί ραδιοφώνου.

Δείτε εδώ πως ξεκίνησε το ραδιόφωνο στην Ελλάδα

Θα ξεκινήσω με μια αναδρομή. Από το 1995 που ξεκίνησα να ακούω ραδιόφωνο, άκουγα κυρίως Sprint FM (Γεωργίου 22:00-00:00 και στα καπάκια Νίκος Πολυδωρόπουλος 00:00 κι όσο πάει) καθώς και Jeronimo Groovy (τηλεπαρέα) ο οποίος τις προάλλες έφυγε και μας άφησε ένα μεγάλο κενό. Εννοείται ότι άκουγα και την εκπομπή του Αλέξανδρου Πέτρακα (τον είχα γνωρίσει κι από κοντά όπως και τον Τάκη Καραγιάννη, βέβαια όταν ήμουνα πιτσιρικάς και πήγαινα τότε στα party του Jeronimo) και του Αναστάση Παππά με τις φάρσες. Για μια περίοδο ήταν και Νο.1 στο 2ωρο 16:00-18:00.

Από όταν έκλεισε ο SprintFM και μετά, η συχνότητα 89.2 έγινε Alpha Sport και δεν σταμάτησα από τότε να ακούω Πολυχρονίδη-Σπανόπουλο (08:00-10:00) εκπομπή την οποία θεωρώ μακράν το Νο.1 της πρωινής ζώνης (το επιβεβαιώνουν και οι μετρήσεις βέβαια :mrgreen: ) Αργότερα στον Champions άκουγα μετά τα μεσάνυκτα και τον φίλο μου τον Αλέξη τον Τσουβέλα με τις μιμήσεις του. Εννοείται ότι όλα αυτά τα χρόνια άκουγα τόσο Βαγγέλη Μπραουδάκη όσο και Δίκαννο (για μένα η καλύτερη σατιρική εκπομπή ΜΑΚΡΑΝ).

Και πάμε στο σήμερα. Για όσους δεν ακούνε αθλητικά θεωρώ ότι μια καλή επιλογή για πρωινάδικο είναι η Βίκυ Χατζάκη στον Village 88.3 (η πιο *μπιπ* φωνή στα πρωινάδικα). Από εκεί και πέρα έχω καιρό ν'ακούσω Blackman (κυρίες μουυυυυυ) οπότε όσοι είστε ενημερωμένοι δώστε συχνότητα και ακριβείς ώρες.

Και πάμε στα αθλητικά. 12:00-14:00 Πανούτσος-Καρπετόπουλος στον SporFM. 15:00-17:00 ζάπινγκ μεταξύ του φίλου μου Γιάννη Καραλή και Μπάμπη-Λεάνη. Το βράδυ (πλέον, κι αφού σταματήσαμε απ'το Sportime) Fight Club 22:00-00:00. Τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση δηλαδή, 2 καλούς φίλους (πρώτα) και συναδέλφους τους οποίους τιμάμε δεόντως και παρά το ότι ήμασταν φέτος "απέναντι" εκτιμάμε το έργο τους. Συνέντευξή τους ως γνωστόν υπάρχει και στον τομέα Συνεντεύξεων του Games Radiο (by the way μήπως να παίρναμε τώρα μία από Στέλιο Μαρκάκη και Κώστα Καραπαπά τώρα που σταμάτησε το Δίκαννο? Χμμμ. Not bad idea!)

Για να ακούσετε τους αγαπημένους σας σταθμούς live μέσω Internet, μπορείτε να μπείτε στο www.live24.gr . Έχει σχεδόν όλους τους σταθμούς της Ελλάδας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2006 01:50 #10486 by Αντώνης Παπαθανασίου
Ξεκίνησα πολλά χρόνια πρίν με Jeronimo Groovy, απο '96-'97, στο "τέλος εποχής" όπως κάποιος παραγωγός περιέγραψε τη δεκαετία '90-2000. Τότε είχε μια εκπομπή ο Φωτίου (κάθε παρασκευή αν δεν απατώμαι) στην οποία συμμετείχαν οι ακροατές μέσω του site και του chat του σταθμού, και ήταν και η πρώτη συμμετοχή μου σε ραδιοφωνικό αέρα.

Συνέχισα να ακούω μια και όλες μου οι παρέες άκουγαν σαν τρελλοί, και κόλλησα. Αγαπημένες μου εκπομπές; χμ. Πολλές :P

Το stand by me (Κυριακές 12-3 το βράδυ), και το disaster time (4-6 το απόγευμα, Πέτρακας/Φωτίου), μια εκπομπή παρόμοια με το Groovy Time του Πέτρακα/Παππά, αλλά κλάσεις ανώτερη. Πολλές ακόμα που δεν θυμάμαι, καθώς και δεκάδες parties, live απο διάφορα σημεία κλπ. Η δύναμη του σταθμού ήταν κατα πρώτον η τεράστια σχέση που είχε με τους ακροατές του, και κατα δεύτερον η νυχτερινή ζώνη.

Ε με το που το γύρισαν σε τηλεπαρέες, 090 όλα γύρισαν ανάποδα και εγώ γύρισα στα παλιά καλά μου mp3 :D

Τώρα πια ακούω συνήθως Πέτρακα (Πέμπτη βράδυ 12-4 στον Free98.0) όποτε και αν προλαβαίνω.

ps: πιό γελοίο όνομα απο τον Angel δεν βρήκες ρε Αλαφούζο; Ακούς εκεί ραδιόφωνο για γυναίκες...ήμαρτον...

More
24 Mar 2006 02:47 #10488 by Μπάμπης Κάιδος
Arxisa na akouo entatika radiofono sto telos tou gimnasiou me Atlantis FM fisika. Sta 90,0MHz an thimamai kala tote. Ok, pleon mou akougete ipervolika xavalediariko, alla itan o stathmos pou me evale sto tripaki tou rock. Ton Aggelo ton thimaste? "8 me 9 varame, 9 me 10 agapame!" Epeze foveri mousiki, an den evaze kai ta dika tou xazotragouda tha itan protos.

Sxedon parallila irthe kai o Sport-FM, tis mesimerianes kirios ores (otan diladi o atlantis epeze hip-hop, den mporo na tin akouso afti ti mousiki). Charalabopoulo - Christoglou parea, ligo pio meta Starova kai akomi pio meta Atheridi.

Kapou ekei ekleise kai kai o Atlantis kai o "classic rock/greek rock fan" emeine xoris stathmo. Vlepete to neo-rock tou Rock-FM de me sigkinouse tote.

Apo tin eisodo sto panepistimio kai meta exo ginei Sport-FMas megalos. Kathe proi akouo Panoutsokarpetopoulo, allios i mera den paei kala. Kapote akouga kai Babi-Leani alla ton telefteo kairo me exoun kourasei me ola afta ta noumera pou tous pernoun. Epeita einai kai o Christos Charalabopoulos, o pio sovaros kai psagmenos paragogos sto radiofono. Pragmatika matheneis pragmata akougontas tin ekpompi tou. Distixos den exei anametadosi stin patra kai ton akouo merikes fores apo to Internet. Kapote itan kai to Aroma Evropis poli endiaferon.

Pleon se mousikous stathmous akouo kirios Radio Gold (tou mastoraki) pou pezei klasiki rock alla kai kai Rock-FM, i Red, kamia fora kai Atlantis (se nea sixnotita pleon)...

More
24 Mar 2006 08:49 #10489 by Σταύρος
den akouga sxedon pote...mexri pou...

Apo tin eisodo sto panepistimio kai meta exo ginei Sport-FMas megalos. Kathe proi akouo Panoutsokarpetopoulo, allios i mera den paei kala. Kapote akouga kai Babi-Leani alla ton telefteo kairo me exoun kourasei me ola afta ta noumera pou tous pernoun.

(btw mvp isws ftaiei h patra pou sumfwnoume se polla :P )
Twra eidika pou to prwi douleuw den vgainei alliws :P
Opote kathimerina lionw:

08:00-10:00
Tsamopoulos - Nathailakhs . Polu gelio ola ta lefta

10:00-11:00
Papagewrgiou(treles mimiseis einai o tupas pou ekane to 2 sta orthia kapote sto Mega) kai wx...tespa kolhsa trela den thumame

12:00-14:00
to farmako :P Opws eipe kai o Mvp den ginete xwris Panoutsokarpetopoulo

22:00-0:00
Fight Club. No comments. Trelo gelio

kai telos
0:00 - 2:00
Eleutheratos. Polu kalh ekpobh (kai me alexh tekmiriwmeno :P ).Oso hmoun Patra den koimomoun an den teliwne h ekpobh (an hmoun spiti auto vevaia ).Twra logo douleias poulous apo tis 12 :P Sthn Patra vevaia anti gia Gerasimou (imo den antexonte oi mousikes protimhseis tou to vrady) ta Sav/Kur eixe 2:00 - 4:00 2 palikaria apo thn sxolh tou mvp pou vazane rockies. Kalh ekpoboula thn akouga suxna

Twra mousikh den akouw polu sto radio logo tou oti exw polla mp3 kathws kai mousika cd.
Parola auta otan akousw tha akousw kati apo Rock Fm , Radio Gold kai Red FM

More
24 Mar 2006 13:51 #10499 by Anna R
Καλα για Jeronimo Groovy δεν χρειαζεται συζητηση νομίζω οι περισσότεροι ακουγαν το διδυμο Πέτρακα - Παππα και το βραδυ φυσικα Καραγιαννη. ( Εχω την εντυπωση οτι μερικα παλικαρια της βραδινης ζωνης του Jeronimo κάνουν τώρα εκπομπη βραδινη στον Oasis ).
Tον sportime ακουγα παρα πολυ και γενικοτερα αυτη τη συχνοτητα ( και οταν ηταν champions ) αλλα τωρα χαλασε κατα πολυ το προγραμμα και ακούω μόνο Σπανόπουλο - Πολυχρονίδη και μετα τον Καραλή.
Τωρα απο Sport FM την στανταρ εκπομπή που ακούω ειναι Πανουτσος - Καρπετόπουλος (φοβεροι).
Απο τους υπολοιπους σταθμούς ακούω Red γενικότερα αλλα και την εκπομπή του Μακη Παπασημακόπουλου 18.00-20.00

More
01 Nov 2009 22:11 #63854 by doxitis
Εδω μπορειτε να πειτε ποιο ραδιοφωνικο σταθμο ακουτε και να προτεινειτε...

Ας αρχισω εγω...104.6!! πραγματικα το προτεινω με σιγουρια σε οσους ακουνε ξενη μουσικη...

More
01 Nov 2009 22:19 #63855 by GoldString
Εγώ ακούω τον καλύτερο σταθμό δυτικής ελλάδας youfm 101.1 Sentrafm και βέβαια τον σταθμό ιεράς πόλεως μεσολογγίου όπου κάνω και εκπομπή!!

More
02 Nov 2009 14:23 #63871 by maresca
Ακουω σεντρα φμ 103.3.για υγιεις αρρωστους :icon bow:
Και φυσικά Users \:D/

More
02 Nov 2009 18:46 #63885 by GoldString

maresca wrote: Ακουω σεντρα φμ 103.3.για υγιεις αρρωστους :icon bow:
Και φυσικά Users \:D/

Το ένα συνεπάγει το άλλο !! :finga: :finga:

More
02 Nov 2009 19:30 #63890 by Γιάννης Ρέμας
πάντα ερα σπορ με εξαιρέσεις τους users και τον Καίσαρι με τον Τσάρλι καμια φορά