Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EA Sports UFC 2

More
10 Nov 2015 14:04 - 10 Nov 2015 15:54 #170933 by Στέφανος Λέγος
EA Sports UFC 2

Η ΕΑ Sports ανακοίνωσε σήμερα το νέο ΜΜΑ τίτλο της.
Αν και δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο UFC 2, η σημερινή ημερομηνία αναφέρεται σε επίσημη δημοσίευση στο Facebook , άρα ελπίζουμε σε περισσότερα νέα σήμερα κιόλας!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο , το οποίο θα γίνει update μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Attachments:
Last edit: 10 Nov 2015 15:54 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2016 12:48 #175423 by Στέφανος Λέγος
Διαβάστε για το νέα στοιχεία του gameplay, βασισμένα στα physics.
Δείτε και το νέο τρέιλερ της ΕΑ Sports που τα αναλύει:

More
09 Mar 2016 19:08 #177746 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic EA Sports UFC 2
Καλησπέρα φίλε μου, παρατήρησα κάτι εχθές στο youtube όταν έψαχνα να βρω τα δύο Main Cards στο UFC των γυναικών Holy Holm vs Miesha Tate και των ανδρών με τον Conor McGregor vs. Nate Diaz και ανακαλύπτω ότι κάποιοι users είχαν το UFC2 βέβαια κάτω αριστερά είχε ένα εικονίδιο beta, τι παίζει ακριβώς??

Φαντάσου ότι είχαν φτιάξει κανονικά χαρακτήρες και παίζανε Online με άλλους χρήστες...το θέμα είναι ότι η κυκλοφορία του στην Αμερική είναι στις 15 του μήνα και στην Ευρώπη στις 17, αλλά βλέπω ότι κάποιοι και είναι αρκετοί από ότι είδα στα video, το έχουν περίπου 1 βδομάδα πρίν.......Να είναι σε στύλ promotion ή δοκιμή αμφιβάλω γιατί παίζανε Online, οπότε κάτι παίζει εκεί πέρα!!!

Το έχετε δει εσείς αυτό?

More
24 Mar 2016 19:56 #178647 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ένα ενδιαφέρον περιστατικό συνέβη ανάμεσα στην EA και τον αθλητή του UFC, Khabib Nurmagomedov. Λόγω του πανηγυρισμού του χαρακτήρα του στο UFC 2, ο αθλητής παραπονέθηκε στην εταιρεία, αφού ο ίδιος είναι Μουσουλμάνος, ενώ το είδωλο του στο παιχνίδι πανηγύριζε κάνοντας τον σταυρό του. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:

More
24 Mar 2016 20:52 #178656 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά δεν ήμουν μεγάλος fan της σειράς, ούτε στο παρελθόν όταν τα δικαιώματα τα είχε η THQ, ενώ το EA Sports UFC το έπαιξα πέντε λεπτά και το παράτησα. Το ΕΑ Sports UFC 2 πάντως όσο έχω παίξει μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, αν και εξακολουθώ να δυσκολεύομαι στην μάχη στο έδαφος με τα διάφορα minigames. Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία του και δύσκολα θα αφήσει παραπονεμένους τους φίλους του αθλήματος.

More
25 Mar 2016 08:31 #178674 by Minas
Replied by Minas on topic EA Sports UFC 2
Εγώ προσωπικά τα κλαίω τα 70 κοντά ευρώ που έδωσα.... Ελάχιστες έως ανύπαρκτες οι διαφορές με το πρώτο UFC. προσωπική άποψη πάντα.

More
25 Mar 2016 21:01 #178750 by Παντελής Δασκαλέλος
Γιατί έτσι; Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν πρέπει να είχε Ultimate Team στο πρώτο κεφάλαιο.

More
26 Mar 2016 02:19 #178777 by Minas
Replied by Minas on topic EA Sports UFC 2

Lordwinter wrote: Γιατί έτσι; Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν πρέπει να είχε Ultimate Team στο πρώτο κεφάλαιο.

Βασικά συνήθως αυτό που με ενδιαφέρει στα games είναι το gameplay .Το περιεχόμενο το βάζω σε δεύτερη μύρα Και το gameplay είναι σχεδόν ίδιο με το πρώτο Λίγο αλλάξανε το έδαφος αλλά τίποτα ιδιαίτερο.

More
31 Mar 2016 17:15 #179026 by Παντελής Δασκαλέλος
Σε κυκλοφορίες αυτού του τύπου δύσκολα θα δεις τρομακτικές διαφορές, το ίδιο δεν συμβαίνει άλλωστε με τα Fifa, NBA, NHL κ.ο.κ; Εγώ δεν είμαι fan του αθλήματος αλλά μου άρεσε και νομίζω ότι είναι μια αρκετά ποιοτική κυκλοφορία στον χώρο του. Το πρώτο UFC και κάποια από αυτά της THQ τα είχα παρατήσει στο μισάωρο, αυτό παραδόξως με έχει κρατήσει.

More
01 Apr 2016 20:23 #179177 by Τάσος Νικολακόπουλος
Διαβάστε το review του EA Sports UFC 2 . Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για το πιο ρεαλιστικό Fighting που έχει κυκλοφορήσει. Η EA Canada έχει κάνει τρομερή δουλειά σε όλους τους τομείς. Είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα σε κάποια σημεία, αλλά δεν υπάρχει τέλειο παιχνίδι. Αν σας αρέσουν τα Fighting games, ή είστε φίλοι του MMA, τότε το νέο UFC 2 θα μπεί στην λίστα με τα αγαπημένα σας.

Attachments: