Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

More
11 Jul 2013 20:11 #128091 by Αλεξανδρος Τσαπογας
Παιδια μια απορια που εχω και δεν ξερω κιολας σε ποιο topic να την βαλω αλλα review για το Naruto Ultimate Ninja Storm 3 δεν εχετε κανει γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα και μονο για το generations εχω βρει που κανατε review.

[youtube:1dfmyim8]
[/youtube:1dfmyim8]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2013 21:23 #128095 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι δυστυχως δεν ειχαμε χρονο αυτους τους μηνες καθολου. Ισως αν προλαβουμε το καλοκαιρι να κανουμε κατι, διαφορετικα το βλεπω δυσκολο. Ολοι οι συντακτες που εχουμε ειναι απασχολημενοι απο κατι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2013 21:43 #128101 by Αλεξανδρος Τσαπογας
τωρα που βγαινει το full burst και για pc ισως εχετε την ευκαιρια να το κανετε.Ευχαριστω για την διευκρινιση το εχω το παιχνιδι ετσι και αλλιως απλα ηθελα να δω και μια ουδετερη γνωμη γιατι εγω ειμαι φαν του ανιμε και μου αρεσουν τα παιχνιδια του

More
11 Jul 2013 21:47 #128103 by Βασίλης Καμακάρης
Όντως τα σπάει, το έχω άλλα είναι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του.

More
11 Jul 2013 21:51 #128104 by Αλεξανδρος Τσαπογας

Vasilis wrote: Όντως τα σπάει, το έχω άλλα είναι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του.

να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε τοσο.Το story mode πολυ καλο αξιζε απο το παιχνιδι αλλα στο θεμα οτι δεν βαλανε καποιους χαρακτηρες στο vs mode αλλα τους ειχανε κανονικα στο story mode με moveset.Επισης πολλοι ιδιοι χαρακτηρες απο τα προηγουμενα παιχνιδια που δεν χρειαζοντουσαν και μπορουσαν να βαλουνε αλλους στην θεση τους

More
11 Jul 2013 23:25 #128113 by Κώστας Λάβαρης
Τώρα που θα βγει και σε pc θα το δοκιμάσω σίγουρα!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Jul 2013 23:48 #128117 by Νικολής Ασημάκης
Ήταν αρκετά ωραίο το παιχνίδι και με μεγάλη γκάμα ηρώων στο vs. Αλλά όντως, αρκετοί επαναλαμβάνονταν χωρίς λόγο και αιτία (πχ naruto και sasuke σε 3-4 διαφορετικές version)

More
10 Aug 2013 01:30 #130333 by Αναστάσης Δουμουλιάκας
Το review του Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 θα το έχετε διαθέσιμο την άλλη εβδομάδα. Πρόκειται για έναν πιο εντυπωσιακές προσθήκες της σειράς , με πολύ καλό gameplay και σύστημα μάχης. Είναι εντυπωσιακά προσαρμοσμένο στο aniime και manga. Έχει τα ελαττώματά του, αλλά όχι αρκετά ώστε να σας αποτρέψουν να το αποκτήσετε. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι. Μέχρι τότε όμως πάρτε μια γεύση από το παρακάτω trailer.
[center:2xxlvnia][youtube:2xxlvnia]
[/youtube:2xxlvnia][/center:2xxlvnia]

More
10 Aug 2013 13:25 #130342 by Νικολής Ασημάκης
Πολύ καλό παιχνίδι και ωραίο fighting. Αν είχε ακόμα περισσότερους χαρακτήρες και λιγότερες παραλλαγές των ίδιων, θα ήταν ακόμα καλύτερο.

More
13 Aug 2013 13:11 #130443 by Αναστάσης Δουμουλιάκας