Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy 13-2

More
18 Jan 2011 20:55 - 12 Nov 2014 15:30 #88045 by Μάνος Γρυπάρης
Final Fantasy XIII-2: Το 2011 στην Ιαπωνία

Αναμένεται για PS3 και Xbox 360, σε σκηνοθεσία Motomu Toriyama.

Η Square Enix ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την κυκλοφορία του Final Fantasy XIII-2 στην Ιαπωνική αγορά μέσα στο 2011, για Playstation 3 και Xbox 360. Το συγκεκριμένο RPG θα αποτελέσει το sequel του FFXIII και θα αναπτυχθεί ταυτόχρονα και στις δύο αυτές κονσόλες.

Σκηνοθέτης του παιχνιδιού θα είναι για άλλη μια φορά ο Motomu Toriyama, που έχει άλλωστε αναλάβει όλα τα επιτυχημένα Final Fantasy, από την έβδομη έκδοση και μετά.

Κύριος χαρακτήρας στο FFXIII-2 θα είναι η Lightning, η οποία πρωταγωνιστούσε και στο Final Fantasy XIII. Στο τρέιλερ που έδειξε η Square Enix, η δημοφιλής ηρωίδα αρχικά βρισκόταν σε τρυφερές στιγμές με φιλικά της πρόσωπα κι αργότερα μονομαχούσε με έναν μυστηριώδη τύπο. Πέραν αυτού, δεν γνωστοποιήθηκε τίποτε άλλο. Ο Motomo Toriyama δήλωσε απλά ότι σε αυτή την έκδοση η Square Enix έλαβε υπόψη της τις γνώμες των οπαδών της σειράς.

Διαβάστε το review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 12 Nov 2014 15:30 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2011 21:53 #88047 by Βασίλης Δρέττας
το πρωτο δεν ειναι που βγηκε πριν λιγο καιρο για pc και ηταν μεγαλη πατατα ?

More
18 Jan 2011 21:55 #88048 by κωστας δημητρακης
επιτελους διοτι το προηγουμενο ηταν απεριγραπτη πατατα. το περιμενουμε με αγωνια

More
22 Jan 2011 10:14 #88344 by Βασίλης Δρέττας
νομιζα οτι ηταν το 14 και θα εβγαζαν sequel αυτης της πατατας. νταξει το 13 καλο ηταν αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο

More
22 Jan 2011 14:58 #88381 by Shijune
Replied by Shijune on topic Final Fantasy 13-2
Τελικά σαν τα παλιά καλά Final Fantasy δεν έχει. Από το 10 και μετά έχουν ψιλοχαλάσει πιστεύω.

More
22 Jan 2011 15:51 #88396 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Με μια λεξη....''FAYUL''

More
22 Jan 2011 18:04 #88427 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος
Το XIII ήταν αρκετά ικανοποιητικό (γνώμη μου), αλλά όχι σαν τα VII, VIII, X.
Αυτά ήταν σε άλλο σύμπαν :P hehe..
Τώρα για το XIII-2... Αν και μοιρίζομαι πσιλό-fail, ακόμα δεν ξέρω για να πω για σίγουρα. Ας βγεί ένα gameplay video κάποια στιγμή και βλέπουμε..
Αυτό που ελπίζω (και νομίζω οτι αρκετοί fan της σειράς θα συμφωνήσουν) είναι το game να μην μοιάζει στο X-2 γιατί τότε.. κλάψτα!

More
22 Jan 2011 23:05 #88446 by tsironick
Replied by tsironick on topic Final Fantasy 13-2
Θα το αγοράσω σιγουρα!!! το προηγουμενο μου αρεσε παρα πολυ ηταν σουπερ!

More
21 Oct 2011 23:20 #100460 by eliminator
Replied by eliminator on topic Final Fantasy 13-2
Final Fantasy XIII-2: Collector's editions

Δύο συλλεκτικές εκδόσεις για το επερχόμενο Final Fantasy.

Η Square Enix ανακοίνωσε τις δυο συλλεκτικές εκδόσεις που θα συνοδεύσουν την κυκλοφορία του Final Fantasy XIII-2.

Η Limited Collector's Edition θα κοστίζει 69€ και θα περιέχει τα εξής αντικείμενα:
- Το παιχνίδι Final Fantasy XIII-2 σε μια ξεχωριστή συσκευασία.
- Το βιβλίο «The Art Final Fantasy XIII-2».
- Ένα CD με διάφορα μουσικά κομμάτια επιλεγμένα από τους μουσικούς συνθέτες του παιχνιδιού.
- Έξι συλλεκτικές κάρτες μου θα απεικονίζουν τους κεντρικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού.
- Μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης με τρισδιάστατη απεικόνιση την Lightning (πρωταγωνίστρια του τίτλου).

Η Crystal Edition θα κοστίζει 90€ και θα περιέχει:
- Όλα τα περιερχόμενα της Limited Collector's Edition εκτός από το Soundtrack.
- Αποκλειστικό μπλουζάκι Final Fantasy XIII-2 .
- Το ολοκληρωμένο Soundtrack του παιχνιδιού το οποίο θα χωριστεί σε τέσσερις δίσκους

http://i1178.photobucket.com/albums/x374/Bond_Bill/Final_Fantasy_XIII_2_Crystal_Edition_News_Image

Όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα λάβουν μαζί το DLC «Fight in Style». Το «Fight in Style» pack θα προσφέρει στους αγοραστές του ένα καινούργιο in-game εχθρό καθώς και διάφορα επιπλέον κουστούμια για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Το Final Fantasy XIII-2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στης 3 Φεβρουαρίου του 2012 για PS3 και Xbox 360.

Βασίλης Δρέττας

More
21 Oct 2011 23:41 #100465 by Βασίλης Βασιλός
Να με συγχωρεσει πολυ ο Γιαννης Μποκας και το αρθρο του,αλλα εγω την Crystal Edition θα την προ-παραγγειλω,γιατι απλα το Final Fantasy ειναι Final Fantasy :P