Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Vintage Toys 2018

More
12 Apr 2018 20:05 #214494 by Μάνος Γρυπάρης
Η έκθεση Vintage Toys 2018 θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Απριλίου 11:00-23:00 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (μετρό Κεραμεικός) και φέτος θα μετακομίσει στο μεγάλο κτίριο "Μηχανουργείο" χωρητικότητας 800 τ.μ. όπου σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις.

Ελάτε να παίξετε retro games, arcade, επιτραπέζια, card games, κατασκευές και άλλα παιχνίδια προηγούμενων δεκαετιών και να θυμηθείτε τα παλιά. Το GameWorld.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας και επίσημος υποστηρικτής Marketing και επικοινωνίας της έκθεσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στο περίπτερό μας (μόλις μπείτε στην είσοδο της έκθεσης στα αριστερά) σας περιμένει το Arcade μας μαζί με χιλιάδες games αλλά και το 2D Platform/RPG Katyusha, καθώς για πρώτη φορά θα παίξετε την early alpha έκδοσή του.

YouTubers και εκθέτες
Στο event θα υπάρχουν YouTubers οι οποίοι θα παίξουν μαζί σας αγαπημένα retro παιχνίδια. Μαζί μας θα είναι ο Dragoman τον οποίο έχετε γνωρίσει και σε retro videos, όπως και ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης (Σάββατο 18:00-20:00). Το 2017 η Vintage Toys συγκέντρωσε πάνω από 8.000 επισκέπτες και φέτος αναμένεται να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.

Στην 5η έκθεση Vintage Toys δίνουν το παρόν 50 εκθέτες οι οποίοι θα σας περιμένουν με συλλογές παλιών παιχνιδιών, καμπίνες Arcade με ελεύθερο παιχνίδι για όλους, retro κονσόλες, Subbuteo, κόμικς, επιτραπέζια, λούτρινα, αυτοκόλλητα, κατασκευές Lego και Playmobil, μοντελισμό, pedal cars αλλά και καταστήματα, καθώς θα μπορείτε όχι μόνο να παίξετε, αλλά και να αγοράσετε retro παιχνίδια της εποχής που αγαπήσαμε.

Διαγωνισμοί
Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα κληρωθούν 2 κονσόλες Super NES Mini, 2 κονσόλες NES Mini και πολλά ακόμη retro games.

5η έκθεση Vintage Toys
Το τριήμερο 20-22 Απριλίου 2018, 11:00-23:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Μηχανουργείο»
Είσοδος: 5€ για όλο το 3ήμερο
Cosplayers και παιδιά έως 10 ετών δωρεάν
Με το εισιτήριο όλοι οι επισκέπτες μπαίνουν σε κλήρωση για 2 κονσολες SNES Mini και 2 NES Mini.

Κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις
Στο GameWorld.gr θα κληρώσουμε 10 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση Vintage Toys. Η διαδικασία για να τις κερδίσετε είναι απλή.
5 διπλές προσκλήσεις μέσω YouTube: Ακολουθήστε τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο και δηλώστε συμμετοχή μέσω YouTube.

5 διπλές προσκλήσεις μέσω Instagram: Στην αυριανή ανάρτηση που θα ανέβει στο λογαριασμό του GameWorld.gr.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2018 00:19 #214498 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Θα επισκεφτώ φυσικά το όμορφο αυτό event πιθανότατα την Κυριακή στις 22 του μήνα! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

More
19 Apr 2018 16:41 #214658 by Μάρκος Ασκανιάν
22/4 κι εγώ θα είμαι εκεί! Ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί το συναίσθημα της νοσταλγίας! :D

Adododo!!!

More
23 Apr 2018 15:05 #214698 by Μάνος Γρυπάρης
Μεγαλύτερος χώρος για φέτος, περισσότερες και μεγαλύτερες παρουσίες!
9.000 επισκέπτες, έσπασε ένα νέο ρεκόρ, ενώ είχαμε και special guests Αλέξανδρο Κοντοπίδη-Γιάννη Μπουρσινό, Kosker, Hayate, Dragoman αλλά και επώνυμους όπως ο Τζόνι Βαβούρας.

Από games μπορέσατε να δείτε από κοντά SuperNES Mini, NES Mini, Το Arcade μας με εκατοντάδες games, Nintendo Switch, την Katyusha και διάφορα Arcade. Επίσης είχαμε και cosplay Pikachu, Super Mario και άλλους ήρωες.

Περάσαμε πολύ ευχάριστα και θυμηθήκαμε παλιές καλές εποχές. Δείτε το αναλυτικό βίντεο με την παρουσίαση της έκθεσης:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Apr 2018 23:17 #214706 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Vintage Toys 2018
Το λέω κάθε φορά για Vintage Toys. Η έκθεση έχει η απόλυτη νοσταλγία. Μου αρέσει κάθε φορά που έρχονται στο περίπτερό μας γονείς με τα παιδιά τους και παίζουν με το arcade και βλέπεις τους πατεράδες να λένε περήφανα στα παιδιά "Καλά που να ξερες πόσα λεφτά έχει ξοδέψει ο πατέρας σου σε αυτά". Γενικώς και φέτος πολύ καλή έκθεση και με ωραίο νέο χώρο. Respect στον Pikachu που χόρευε με κάθε opening από anime που έβαζαν στα ηχεία. Και ένα τελευταίο ψιλό αστείο σκηνικό. Όπως κάθομαι στο περίπτερο του Gameworld και μιλάω με το κόσμο και του εξηγώ είτε για το Arcade είτε για το Katyusha έρχεται ένας άνθρωπος και με ρωτάει για το παιχνίδι, όχι στα ελληνικά όμως, δεν κατάλαβα τι γλώσσα πάντως δεν ήταν στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά. "Οκ" λέω και αρχίζω να του αναλύω το παιχνίδι στα αγγλικά και αυτός με ρωτάει λεπτομέρειες και εγώ του απαντάω όλα στα αγγλικά. Δοκιμάζει και αυτός το παιχνίδι και καθώς φεύγει μου λέει "Thank you, Thank you, να 'σαι καλά". Τώρα γιατί με έναν Έλληνα σε μια ελληνική έκθεση στην Ελλάδα συνεννοήθηκα στα αγγλικά δεν κατάλαβα :P .

More
24 Apr 2018 17:57 #214711 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic Vintage Toys 2018
Κρίμα μωρέ,δεν είχα την ευκαιρία να έρθω και εγώ,όντως είναι πολυ νοσταλγικό το όλο σκηνικό πραγματικά,όσο είδα το λάτρεψα και το ζήλεψα!