Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout Shelter

More
15 Jun 2015 07:19 - 21 Aug 2015 04:09 #162640 by Μάνος Γρυπάρης

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Bethesda στην E3 2015 ανακοινώθηκε το Fallout Shelter, ένα free-to-play mobile game το οποίο είναι από τώρα διαθέσιμο για Android και iOS.

Πρόκειται για παιχνίδι στρατηγικής με στοιχεία RPG. Το έχω ήδη κατεβάσει αφού έγινε διαθέσιμο κατά την διάρκεια της press conference. Σας βάζει στη διαδικασία να δημιουργήσετε ένα Vault (καταφύγιο) και να το αναπτύξετε, όπως και τον χαρακτήρα σας μέσα σε αυτό.

Το Fallout Shelter περιέχει μικροπληρωμές αλλά δεν είναι time consuming, με την έννοια του ότι παίζετε διαρκώς όσο θέλετε. Οι μηχανισμοί του gameplay είναι απλοί και ακολουθούν τα tutorials οικοδόμησης που έχουμε μάθει από τα Facebook games. Θα υπάρχουν dwellers (κάτοικοι του Vault) που θα ανεβάζουν το level τους και τις ικανότητές τους όσο χτίζουν. Σταδιακά οικοδομείτε ολοένα και περισσότερα κτίρια, αναπτύσσοντας το vault σας.

Οι χαρακτήρες σας θα επιδίδονται σε διάφορες δραστηριότητες, όπως γυμναστική, ψυχαγωγία ή ακόμα και σχέσεις μεταξύ τους, που θα τους βοηθούν να αυξηθούν πληθυσμιακά. Η έγκυος γυναίκα και η γέννηση του μωρού μου θύμισε λίγο Sims. Γενικά όμως, στόχος σας είναι η αύξηση πληθυσμού και το ξεκλείδωμα νέων τεχνολογιών.

Το Fallout Shelter κυκλοφορεί από σήμερα για Android και iOS. Επομένως κατεβάστε το δωρεάν απ' το κινητό και πείτε μας την άποψή σας :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Aug 2015 04:09 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2015 09:26 #162650 by Anastasios Vozatzidis
Δεν μου το βγάζει στο google play... Πως το κατεβάσατε ακριβώς?

More
14 Aug 2015 19:27 - 14 Aug 2015 19:28 #167589 by Μάνος Μαρίνος
Οι χρήστες των Android μπορούν πλέον να κατεβάσουν το Fallout Shelter.
Διαβάστε περισσότερα στην είδηση.
Last edit: 14 Aug 2015 19:28 by Μάνος Μαρίνος.

More
14 Aug 2015 20:11 - 14 Aug 2015 20:12 #167593 by Μάνος Μαρίνος
Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του Fallout Shelter σε Android και τα Leaderboards είναι κάπως έτσι:

Όπως φαίνεται προκύπτουν δύο ενδεχόμενα. Είτε ο Jake Poile παίζει το Fallout Shelter εξωφρενικά περισσότερο καιρό από τους ίδιους τους testers της Bethesda ή όπως ήταν και αναμενόμενο, το παιχνίδι έχει ήδη χακαριστεί.
Attachments:
Last edit: 14 Aug 2015 20:12 by Μάνος Μαρίνος.

More
20 Aug 2015 04:13 - 20 Aug 2015 04:14 #167780 by Νίκος Τριανταφύλλης
Απο οτι φαινεται το παιχνιδι ειναι σπασμενο δν μπορω να το εξηγησω αλλιως ειχα γυρω στα 30 ατομα στο vault και μου εμφανιζονται σε ενα δωματιο δν ξερω και εγω ποσα mole rats εστελνα ατομα συνεχεια στο δωματιο να τα σκοτωσουν και πεθαναν ολα και εμεινε ενα. Μου εφαγε κανα 10αρια μονο του και μετα ξαναγεμησαν και εμεινα μονο με δυο ειναι δυνατον δηλαδη
Last edit: 20 Aug 2015 04:14 by Νίκος Τριανταφύλλης.

More
20 Aug 2015 04:30 #167781 by Μάνος Γρυπάρης
Εχω φτάσει στους 40 Dwellers και ετοιμάζω review.

Τα βασικά tips
1)Φτιάξτε οπωσδήποτε 3 κτίρια στη σειρά για Power, Food και Water. Μετά κάντε και τις 2 αναβαθμίσεις για το καθένα ώστε να παράγουν περισσότερο χωρίς να απασχολούν τόσα άτομα. Για τα άλλα κτίρια δεν το θεωρώ απαραίτητο να χτίζετε 3 στη σειρά.
2)Στέλνετε μονίμως 1-2 άτομα στη Wasteland κατά προτίμηση με υψηλό Level και Luck ώστε να αντέχουν πολλές ώρες και να σας φέρνουν πίσω καλό armor και όπλα.
3)Χτίστε από ένα Training Room και εκπαιδεύστε τους Dwellers σας. Φροντίστε να στέλνετε όσους Dwellers έχουν Perception στο Water Production, Strength στο Power Production και Agility στο Food. Βάλτε τους οπωσδήποτε στα σωστά κτίρια.
4)Ακολουθήστε τα Achievements στα δεξιά για να λαμβάνετε διαρκώς credits και packs τα οποία πρέπει να ανοίγετε.
5)Πριν κλείσετε το παιχνίδι....γκαστρώστε όλες τις γυναίκες να αναπαραχθούν! #Sta4

Nicko wrote: Απο οτι φαινεται το παιχνιδι ειναι σπασμενο δν μπορω να το εξηγησω αλλιως ειχα γυρω στα 30 ατομα στο vault και μου εμφανιζονται σε ενα δωματιο δν ξερω και εγω ποσα mole rats εστελνα ατομα συνεχεια στο δωματιο να τα σκοτωσουν και πεθαναν ολα και εμεινε ενα. Μου εφαγε κανα 10αρια μονο του και μετα ξαναγεμησαν και εμεινα μονο με δυο ειναι δυνατον δηλαδη

Θα πρέπει να στέλνεις Dwellers στην Wasteland. Τους σέρνεις και τους πας πάνω αριστερά. Στείλε τον καλύτερό σου για πολλές ώρες να κάνει Explore. Δώστου healthpacks να έχει για παν ενδεχόμενο. Θα γυρίσει με μπόλικα armor και όπλα. Επίσης όσοι έχουν υψηλό Luck παίρνουν καλύτερα αντικείμενα. Με αυτά θα νικάς τα RadRoaches και τους Raiders.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
20 Aug 2015 04:43 #167783 by Νίκος Τριανταφύλλης
Εχω στειλει τον καλυτερο μου εφοδιασμενο και τα λοιπα περιμενω να γυρισει αυτος μπας και με σωσει.Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα mole rat μου εφαγε τοσα ατομα εχασα 28 ατομα και ηταν οπλισμενοι οι πρωτοι και πεθαναν ολοι πουλησα τα παντα για να ζωντανεψω μερικους, μου φανηκε πολυ αδικο.

More
20 Aug 2015 14:47 #167792 by Μάνος Γρυπάρης

Nicko wrote: Εχω στειλει τον καλυτερο μου εφοδιασμενο και τα λοιπα περιμενω να γυρισει αυτος μπας και με σωσει.Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα mole rat μου εφαγε τοσα ατομα εχασα 28 ατομα και ηταν οπλισμενοι οι πρωτοι και πεθαναν ολοι πουλησα τα παντα για να ζωντανεψω μερικους, μου φανηκε πολυ αδικο.

Τους είχες ολους οπλισμένους και με armor? Γιατι με γροθιές δεν κανεις τιποτα.
Επισης τους ειχες ολους full health ή σου ειχε μειωθει στο μισο λογω Radiation? (λογω ελαχιστου νερου?)

Δες αυτα τα δύο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Aug 2015 16:36 - 20 Aug 2015 16:44 #167799 by G
Replied by G on topic Fallout Shelter
Το κατέβασα και έπαιξα καμιά ώρα το πολύ, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα, το έφτασα μέχρι 15 άτομα. Μετά απο κεί και πέρα το άφησα λόγο του ότι δε με πολυκρατάνε τα strategy, τα ψιλοβαριέμαι, εκτός απο μερικά και πόσο μάλλον τα strategy σε κινητά. Ίσως άμα ήταν για pc θα το έπαιζα με πιό ευχαρίστηση και πιό πολύ. Τα γραφικά του βέβαια μου άρεσαν πολύ και όλη η retro αισθητική του!
Για τους fans του fallout βέβαια αλλά και των strategy, είναι must have.

*edit: Tα caps πως τα μάζευες? Eίχα ξεμείνει απο την πρώτη κιόλας στιγμή.
Last edit: 20 Aug 2015 16:44 by G.

More
20 Aug 2015 17:53 #167801 by Νικολής Ασημάκης
Το κατέβασα και έλιωσα όσο ήμουν χωριό, που ήθελα κανένα game. Εδώ Αθήνα πολύ πιο αραιό και χαλαρό παίξιμο, αλλά καλά τα πάω, 46 κάτοικοι και 5 επίπεδα.