Εχω φτάσει στους 40 Dwellers και ετοιμάζω review.
Τα βασικά tips
1)Φτιάξτε οπωσδήποτε 3 κτίρια στη σειρά για Power, Food και Water. Μετά κάντε και τις 2 αναβαθμίσεις για το καθένα ώστε να παράγουν περισσότερο χωρίς να απασχολούν τόσα άτομα. Για τα άλλα κτίρια δεν το θεωρώ απαραίτητο να χτίζετε 3 στη σειρά.
2)Στέλνετε μονίμως 1-2 άτομα στη Wasteland κατά προτίμηση με υψηλό Level και Luck ώστε να αντέχουν πολλές ώρες και να σας φέρνουν πίσω καλό armor και όπλα.
3)Χτίστε από ένα Training Room και εκπαιδεύστε τους Dwellers σας. Φροντίστε να στέλνετε όσους Dwellers έχουν Perception στο Water Production, Strength στο Power Production και Agility στο Food. Βάλτε τους οπωσδήποτε στα σωστά κτίρια.
4)Ακολουθήστε τα Achievements στα δεξιά για να λαμβάνετε διαρκώς credits και packs τα οποία πρέπει να ανοίγετε.
5)Πριν κλείσετε το παιχνίδι....γκαστρώστε όλες τις γυναίκες να αναπαραχθούν! #Sta4
Nicko wrote: Απο οτι φαινεται το παιχνιδι ειναι σπασμενο δν μπορω να το εξηγησω αλλιως ειχα γυρω στα 30 ατομα στο vault και μου εμφανιζονται σε ενα δωματιο δν ξερω και εγω ποσα mole rats εστελνα ατομα συνεχεια στο δωματιο να τα σκοτωσουν και πεθαναν ολα και εμεινε ενα. Μου εφαγε κανα 10αρια μονο του και μετα ξαναγεμησαν και εμεινα μονο με δυο ειναι δυνατον δηλαδη
Θα πρέπει να στέλνεις Dwellers στην Wasteland. Τους σέρνεις και τους πας πάνω αριστερά. Στείλε τον καλύτερό σου για πολλές ώρες να κάνει Explore. Δώστου healthpacks να έχει για παν ενδεχόμενο. Θα γυρίσει με μπόλικα armor και όπλα. Επίσης όσοι έχουν υψηλό Luck παίρνουν καλύτερα αντικείμενα. Με αυτά θα νικάς τα RadRoaches και τους Raiders.