Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Google Plus

More
09 Jul 2011 08:57 #95526 by Γιώργος Κουτσουβάλης
Όλοι σίγουρα στο παρελθόν θα πετύχατε κάποιες από τις διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες της Google να καταφέρει ένα ακόμη πλήγμα στην μεγαλύτερη κοινωνική πλατφόρμα και να ανταγωνιστεί το Facebook. Είτε λέγεται Google Buzz είτε Google Wave δεν κατάφερε ούτε μια αμυχή στον αντίπαλο του. Η τελευταία δημιουργία της ονομάζεται Google+, είναι προσβάσιμη από το Plus.Google.com και ελπίζει να φέρει το πλούτο της κοινωνικής δικτύωσης της πραγματικής σας ζωής στον online κόσμο.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Google Plus διαβάστε το παρακάτω άρθρο .

Όσοι θέλετε προσκλήσεις για το Google+ κάντε κατευθείαν reply σε αυτό το topic με την e-mail διεύθυνσή σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2011 23:12 #95587 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εγώ πιστεύω πως το plus θα έχει αποτέλεσμα. Μιλάμε για μια εταιρία όπως η google. Απλά είναι λογικό να αναπτυχθεί αργά και να βρίσκεται πίσω από το facebook για πολύ καιρό.

More
11 Jul 2011 10:55 #95595 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Google Plus
Κοιτα το μεγεθος μιας εταιριας δεν παιζει απαραιτητα ρολο σε αυτα, αρκετοι εχουν δοκιμασει και εχουν αποτυχει. Ακομα και η ιδια η Google, πχ ποσοι θυμαστε ή ξερετε το Orkut ? Εγω επρεπε να το googlαρω για να θυμηθω το ονομα του.

Η διαφορα αυτη την φορα ειναι οτι φαινεται οτι εχει ριξει πολυ και καλη δουλεια η Google στο Plus και κατα την δικη μου εκτιμηση θα τα παει πολυ καλα. Δεν ξερω αν θα ριξει το Facebook, αλλα σιγουρα θα ειναι ενας δυνατος παικτης...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 Jul 2011 11:04 #95596 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Συμφωνώ με αυτό που λες. Όχι δεν ξέρω το Orkut αλλά ξέρω το Plus. Με άλλα λόγια κάνει καλή διαφήμιση και αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Ωστόσο θα είναι δύσκολο να ρίξει το facebook το οποίο είναι ασυναγώνιστο αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να Plus να φέρει κάτι πρωτοποριακό για να γίνει κάτι τέτοιο.

More
21 Jul 2011 23:18 #96367 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι θέλετε προσκλήσεις για το Google+ κάντε κατευθείαν reply σε αυτό το topic με την e-mail διεύθυνσή σας ή στείλτε e-mail στο info@gameworld.gr .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jul 2011 23:42 #96373 by Tatsis Dimitris
Replied by Tatsis Dimitris on topic Google Plus
Εγώ θέλω!
tatsisdim@in.gr

More
21 Jul 2011 23:51 #96374 by Άγγελος Φασούλης
Χμμ. Γιατί όχι; Κάντε μου και εμένα ένα invite.

agfasoulis@ymail.com

More
22 Jul 2011 13:26 #96407 by palu3y
Replied by palu3y on topic Google Plus
Στειλτε και σε μενα μια προσκλησουλα ρε παιδες palu3y@gmail.com το mail μου.

More
22 Jul 2011 16:04 #96441 by Μάνος Γρυπάρης
Στάλθηκαν ήδη 6 προσκλήσεις (3 εδώ + 3 στο e-mail). Περιμένουμε κι άλλους.
Προσκαλέστε κι όσους κάνουν reply στο topic. Όλοι μπορούν να τους προσκαλέσουν όλους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Jul 2011 16:36 #96444 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Θα σας ζητούσα και εγώ αλλά είπε ένας φίλος ότι θα μου δώσει... Αν δεν το κάνει τότε θα σας ζητήσω και εγώ...

Πείτε όμως και καμιά άποψη για το Google Plus!