Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με keyboard

More
04 Jun 2015 14:42 - 04 Jun 2015 16:14 #162234 by Tony
Γεια χαρα !!!
Εχω το εξης προβλημα :
Οποτε θελω να βαλω safe mode στο pc μου στα windows 7,το keyboard δεν ανταποκρινεται!Παταω βελακια πανω, κατω,δεξια,αριστερα,ο,τι να'ναι στην τυχη και ειναι σαν να μην ειναι συνδεδεμενο καν το keyboard στο pc...Το ιδιο γινεται οταν παταω end(Q flash νιμιζω λεγεται?) στην εκκινηση....
Θα βαλω καποιο αλλο keyboard να δω αν γινεται τιποτα,αλλα ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο???

Υ.Γ Δοκιμασα και ενα αλλο keyboard-κι'αυτο δεν κανει τιποτα.
Last edit: 04 Jun 2015 16:14 by Tony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2015 16:22 #162242 by Marios-Mariglen Topciu

tonyler wrote: Γεια χαρα !!!
Εχω το εξης προβλημα :
Οποτε θελω να βαλω safe mode στο pc μου στα windows 7,το keyboard δεν ανταποκρινεται!Παταω βελακια πανω, κατω,δεξια,αριστερα,ο,τι να'ναι στην τυχη και ειναι σαν να μην ειναι συνδεδεμενο καν το keyboard στο pc...Το ιδιο γινεται οταν παταω end(Q flash νιμιζω λεγεται?) στην εκκινηση....
Θα βαλω καποιο αλλο keyboard να δω αν γινεται τιποτα,αλλα ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο???

Δοκίμασε μια να δεις αν θα σου κάνει το ίδιο πρόβλημα στο Bios
αν ναι τότε έχει αλλάξει κάτι στο Bios και πρέπει να του κάνεις restore deafult settings
αν όχι τότε δεν ξέρω.
Άλλα δεν είμαι 100% σίγουρος όποτε περίμενε να απάντηση και άλλος.

More
04 Jun 2015 17:22 - 04 Jun 2015 17:27 #162251 by Άκης Ζαχαριάδης

tonyler wrote: Γεια χαρα !!!
Εχω το εξης προβλημα :

Καλησπέρα και από έμενα tonyler, το keyboard είναι usb?? Αν ναι δοκίμασε στο bios να το κάνεις Enabled, παραθέτω και μια φώτο εδω
Last edit: 04 Jun 2015 17:27 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
04 Jun 2015 20:20 #162258 by george
αγοραρε επειδη δεν καταλαβα κατι ακριβος μπενει στο safe mode και μετα απλα ειναι νεκρο το πληκτρολογιο? και το q -flash αν οντως εκανες πηγες να κανεισ κατι τετοιο δεν χρειαζεται ισως κανεις χειροτερα τα πραγματα.

More
05 Jun 2015 11:21 - 05 Jun 2015 12:44 #162283 by Tony
Replied by Tony on topic Προβλημα με keyboard
Οχι .Οταν προσπαθω να το βαλω σε safe mode ειναι νεκρο
Στο bios λειτουργει κανονικα
Στο qflash πηγα οταν δεν ηξερα πως να μπω σε safe mode.

akiszax εκανα αυτο που ειπες και τωρα δουλευει κανονικα...Σας ευχαριστω ολους για τη βογθεια.
Last edit: 05 Jun 2015 12:44 by Tony.

More
28 Oct 2015 10:45 #170303 by Nikolas Tavoultzoglou
Παιδιά, έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Αυτές τις μέρες, όποτε θέλω να γράψω ελληνικά, πατάω το πλήκτρο για τους τόνους και δεν τους εμφανίζει, παρά μόνο αν το πατήσεις παρατεταμένα και στο βγάζει διπλό. Αν γνωρίζει κανείς καμία λύση, να μου απαντήσει.

Υ.Γ. Το μήνυμα το έγραψα με το εικονικό πληκτρολόγιο των Windows 7.

More
28 Oct 2015 12:58 #170308 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σαν πρόβλημα πληκτρολογίου μου ακούγεται. Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο; Είναι πολύ πιθανό απλά να μη πιάνει το κουμπί.

More
28 Oct 2015 13:37 #170309 by Nikolas Tavoultzoglou
Το δοκίμασα σε 1 παλιό λάπτοπ με Windows XP και δούλεψε. Μήπως οφείλεται σε κάποιον ιό τύπου keylogger; Ότι ιοί υπήρχαν τους αφαίρεσα με anti-malware έπειτα από σάρωση, αλλά μπορεί να ξέμεινε κάπου. Αν ναι, στείλε απάντηση.

More
28 Oct 2015 17:01 - 28 Oct 2015 17:08 #170319 by Γιώργος Λόλας
Νίκο, δες πρώτα στις ρυθμίσεις γλώσσας πληκτρολογίου (μέσω του Πίνακα Ελέγχου) αν έχεις σωστά τα layouts. Αφαίρεσε το ελληνικό πληκτρολόγιο και πρόσθεσέ το ξανά.

Αν δεν δουλέψει, μου φαίνεται πως είναι κάποιο keylogger. Κατέβασε την free έκδοση του Ad-Ware , το Spybot και το Malwarebytes (ένα κάθε φορά) και κάνε ένα scan με το καθένα. Αφού το κάνεις αυτό, κάνε ένα restart το PC και πες μας αν λύθηκε το θεματάκι σου :)
Attachments:
Last edit: 28 Oct 2015 17:08 by Γιώργος Λόλας.

More
28 Oct 2015 18:57 - 28 Oct 2015 18:58 #170329 by Nikolas Tavoultzoglou
Δοκίμασα και πιο πριν τις Ρυθμίσεις Γλώσσας, όπως επίσης το Spybot και το Malwarebytes. Θα δοκιμάσω και το άλλο που λες να δω αν παραμένει ακόμη το keylogger, μήπως και το αφαιρέσω.
Last edit: 28 Oct 2015 18:58 by Nikolas Tavoultzoglou.