Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Disney: Γενική συζήτηση

More
26 May 2007 15:59 - 24 May 2016 22:22 #32235 by Μάνος Γρυπάρης

Η "The Walt Disney Company", γνωστή και ως Disney, ιδρύθηκε το 1923 και είναι η κορυφαία σε σύνολο πωλήσεων εταιρεία δημιουργίας ταινιών, κόμικ, theme parks και γενικά κάθε είδους παιχνιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

Εκτός του ότι έχω παίξει διάφορα games με ήρωες της Disney, ως φανατικός του Ντόναλντ και διαφόρων ακόμη ηρώων, πάντοτε αναζητώ κατά καιρούς Disney stores, είτε σε μικρά καταστήματα, είτε σε Village.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 24 May 2016 22:22 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2007 18:10 - 24 May 2016 22:22 #32242 by penny
Replied by penny on topic Disney Store
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη, έχω μια μικρή εντύπωση πως υπάρχει στα Fokas και στο Village Park στο Ρέντη.
Last edit: 24 May 2016 22:22 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 May 2007 18:12 #32243 by penny
Replied by penny on topic Disney Store
Ουπς άκυρο στο Ρέντη, έχει Warner Bros (-> villagepark.gr/gr/shop.page.php?id=18 ) :?

edit: άκυρα μποθ :(

More
27 May 2007 11:50 #32263 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Disney Store
nomizo sto cosmos stin 8esaloniki exei ena magazi me diafora pragmata apo tainies mporei na exei kai apo disney alla den egioume tpt to kalitero pou mporeis na kaneis einai na valeis enan gnosto pou einai konta kai exei elef8eri ora na paei na koita3ei (sorry for greeklish)

More
27 May 2007 13:25 #32267 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Στην τελική πάντα θα υπάρχει το amazon και το e-bay!!

More
28 May 2007 15:51 #32314 by Μάνος Γρυπάρης
Καλά, αμα είχα πιστωτική θα είχα πάρει ήδη.
Τελικά έβγαλα άκρη. Η αντιπροσωπεία της Disney είναι στο 210-4832684 κι από εκεί σε κατατοπίζουν για το πλησιέστερο κατάστημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Sep 2009 13:21 #59784 by Νικολής Ασημάκης
Αυτή την είδηση την άκουσα χτες στις ειδήσεις (οπότε δεν έχω γραπτή πηγή). Τι λέτε και εσείς;

More
02 Sep 2009 13:32 #59785 by Frank

Nikolis wrote: (οπότε δεν έχω γραπτή πηγή).

Στα χέρια της Disney ο γίγαντας Marvel

Ο αμερικανικός όμιλος των μμε Walt Disney θα αγοράσει την εταιρεία Marvel Entertainment. Μερικές από τις δουλειές της συγκεκριμένης εταιρίας είναι το Spider man (άνθρωπος αράχνη) και το iron man (άνθρωπος από ατσάλι). Το ποσό που απαιτήθηκε για να αγοράσει η Disney την Μarvel αγγίζει το αστρονομικό ποσό των τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

"Αυτή η εξαγορά θα συνδυάσει το ισχυρό όνομα της Marvel και τον παγκόσμια αναγνωρισμένο κατάλογο της με τους χαρακτήρες όπως οι iron Man, spider Man, X-men, Captain America, Fantastic Four, Thor...με τις δημιουργικές ικανότητες της Ντίσνεϊ", υπογράμμισαν σήμερα σε κοινή ανακοίνωση οι δυο όμιλοι.

[right:2qd4osz2]troktiko[/right:2qd4osz2]

Nikolis wrote: Τι λέτε και εσείς;

προσωπικά η marvel μου ειναι αδιαφορη ...

παντος η Ντισνεη εχει απιστευτο χρημα ... απ τις μεγαλυτερες επιχειρησεις εβερ ...

More
02 Sep 2009 13:37 #59786 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθουν. Άλλο Disney, άλλο Marvel με διαφορετικά target groups. Δεν μπορείς να συγκρίνεις πχ τον Μίκυ με τον Wolverine. Όπως έλεγα και σε ένα φίλο: "Τι θα δούμε τώρα; Τις ηρωικές περιπέτειες των 7 Νάνων;"

More
02 Sep 2009 13:51 #59789 by Chris Zotos
Διαβάστε και αυτό:

Τα studios της 20th Century Fox ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχτούν μια ακόμα ταινία με κεντρικούς ήρωες τους Fantastic Four, παρά το γεγονός πως η Disney είναι εκείνη που έδωσε την Marvel 4$ δις προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα των ηρώων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Michael Green, παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Heroes και συγγραφέας του Green Lantern, θα υπογράψει το σενάριο της ταινίας, πληροφορία η οποία είναι και η μοναδική που άφησε η Fox να δημοσιοποιηθεί. Πάντως, σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τον Απρίλη που μας πέρασε, δεν αποκλείεται να δούμε τον Vin Diesel να ενσαρκώνει τον ρόλο του κακού της υπόθεσης, Doctor Doom.

Πηγή: Cine.gr