Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Paysafe: Γενική Συζήτηση

More
05 Nov 2016 11:31 #189175 by Βασιλης Γαλανος
Ειχα και εγω 20 ευρω σε paysafe cards και εν τελη η μονη λυση που βρηκα ειναι να τις δωσω σε κατι γνωστους μου που παιζουν στοιχηματα online και να μου δωσουν αυτοι τα αντιστοιχα χρηματα.
Ειναι η μονη λυση που μπορω να σου προτηνω,μιας και δεν υπαρχουν και πολλες χρησεις για τις καρτες αυτες πλεον.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2016 17:26 #189179 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Σωκράτη, οι paysafe κάρτες πωλούνται κανονικά στα περίπτερα, διότι υπάρχουν sites που τις δέχονται (μπορείς να τα δεις εδώ ). Τώρα, το αν μπορείς να τα μεταφέρεις τα χρήματα κάπου, δεν το νομίζω. Μόνο να τις εξαργυρώσεις στα παραπάνω sites ή να περιμένεις μέχρι να προστεθούν και άλλα sites που να τις δέχονται. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν sites και καταστήματα που δεν υπάρχουν στο παραπάνω link, οπότε μπορείς να ψάξεις και μόνος σου. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο site στο νου, απλά ρώτα τους.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Nov 2016 21:02 #189187 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Τα εχω δει τα site και δε με ενδιαφερει κανενα. Games θέλω ή αντε κανα ρούχο!
Υπαρχει κανα καταστημα ρούχων που δέχεται ξερει κανεις?
Και αμα τελικα δεν τις χρησιμοποιήσω και περιμενω να ξαναβγούν θα εχουν λήξη μεχρι τοτε?

More
05 Nov 2016 22:04 #189190 by Πιέρρος Φουστέρης
Για games ή ρούχα, όπως λες, δε νομίζω να έχουμε στην Ελλάδα. Τώρα, αν υπάρχουν sites/καταστήματα του εξωτερικού που δέχονται τις paysafe μας, θα τα βρεις είτε μέσω δικιάς σου αναζήτησης, ή μέσω άλλων παιδιών από το forum μας που γνωρίζουν. Για το αν λήγουν, δεν το γνωρίζω. Διάβασε τις κάρτες που έχεις πάρει, μήπως λένε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
25 Nov 2016 01:11 - 25 Nov 2016 01:38 #189709 by Μάνος Γρυπάρης
Επέστρεψε η Paysafe στην Ελλάδα για το League of Legends

Μέσω της επίσημης Facebook page της, η Paysafe ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα όσον αφορά στο League of Legends.

Πλέον μπορείτε και πάλι να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε in-game αντικείμενα του League of Legends, χρησιμοποιώντας Paysafe κάρτες. Για να το γιορτάσει, η εταιρεία πραγματοποιεί διαγωνισμό για 3 paysafecard των 10 ευρώ. Για να συμμετάσχετε κάντε κλικ εδώ .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 25 Nov 2016 01:38 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
26 Nov 2016 23:25 #189785 by Σωκράτης Νικολόπουλος
αντε να ακολουθησουν και οι αλλοι......
επιτελους.....
50ευρο περιμενουν 1μιση χρονο....

More
03 Dec 2016 07:59 #190010 by vasilis
θελω να αγορασω συνδρομη στο old republic. δουλευουν οι pay safe card η πρεπει να βρω αλλο τροπο. και τι προτεινετε

More
03 Dec 2016 09:09 #190024 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

bill2505 wrote: θελω να αγορασω συνδρομη στο old republic. δουλευουν οι pay safe card η πρεπει να βρω αλλο τροπο. και τι προτεινετε

Καλημέρα το καλύτερο είναι να το κάνεις με paypal αν έχεις.
Η ΕΑ δίνει την εξής λύση:
"The easiest way to find out will be to select Premium on the origin.com website (or in the Client) and then click on Checkout. You will then get an option of all the available payment methods in Greece."

Τσέκαρε και αν έχεις ακόμα θέμα το λες.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Dec 2016 23:58 #191800 by Σωκράτης Νικολόπουλος
εχω κατι καρτες (5χ10) εδω και 1+ χρονο και περιμενο να ανοιξουν παλι οι paysafe
παω να βαλω τις καρτες μου στο steam και μου λεει οτι ολες ειναι 1ευρο...
τις ελενξα και απο το site και οντως εχει μεινει σε ολεσ 1 ευρο
ξερει κανεις τι παιζει ????
δεν εχω κανει καμια αγορα με αυτες αφου δε μπορουσα τοσο καιρο

More
31 Dec 2016 00:21 #191803 by Αγγελική Γοργορίνη

socratispao13 wrote: εχω κατι καρτες (5χ10) εδω και 1+ χρονο και περιμενο να ανοιξουν παλι οι paysafe
παω να βαλω τις καρτες μου στο steam και μου λεει οτι ολες ειναι 1ευρο...
τις ελενξα και απο το site και οντως εχει μεινει σε ολεσ 1 ευρο
ξερει κανεις τι παιζει ????
δεν εχω κανει καμια αγορα με αυτες αφου δε μπορουσα τοσο καιρο

Το έπαθα κι εγώ πρόσφατα και νόμιζα μήπως με έκλεψαν με κάποιον τρόπο. Τελικά διάβασα ότι μετά από κάποιους μήνες (ή στο χρόνο) αφότου έχεις αγοράσει την κάρτα, αφαιρείται 1 ευρώ κάθε μήνα. Τι να πω, για μένα θεωρείται πολύ βλακεία αυτό εκ μέρους τους. Έτσι έμεινα κι εγώ από 10 ευρώ στο 1.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”