Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

συμβουλή για νέο υπολογιστη

More
09 Oct 2011 17:43 #99907 by GRG7
καλησπερα σε ολους.σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο υπολογιστη,αλλα για να ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου θα ηθελα να με συμβουλεψετε.βρηκα εναν υπολογιση apo πλαισιο www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3400.htm .απο τη δικη μου τη ματια φαινεται εξαιρετικος.καθως διαθετει καλα χαρακτηριστικα και θα παιζει ανετα τα καινουρια games αλλα βεβαιως θα ειναι χρησιμο και για αλλες λειτουργιες.
θελω να μου πειτε κατα ποσο δικιο εχω,αλλα και να μου προτεινετε και εσεις καποιον υπολογιστη.που βεβαιως να μην υπερβαινει το χιλιαρικο.
ευχαριστω εκ των προτερων. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2011 20:07 #99911 by eliminator
Πολύ καλός πραγματικά. Αυτός που έδειξες και αυτος ( www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Atlas-F4100.htm ) είναι οι καλύτεροι και κοστίζουν κάτω από χιλιάρικο.

Από μια γρήγορη ματιά στην σελίδα του πλαίσιο ο δικός σου παίρνει σε όλα 5/5 εκτός από το gaming που παίρνει 3,5/5.

Αυτός που σου έδειξα έχει σε όλα 5/5.

More
09 Oct 2011 21:29 #99914 by GRG7
οντως.απλως δεν ξερω κατα ποσο η διαφορα που υπαρχει μεταξυ αυτων των δυο υπολογιστων αξιζει αυτο το 150αρι στη τιμη

More
09 Oct 2011 23:59 #99927 by Ανδρέας Γρυπάρης
ζούφιοι είναι και οι 2

αγόρασε αυτά που γράφω, είναι 1000 φορές καλύτερα, οι καινούριες συνθέσεις είναι καθαρά για να σου αδειάσουν το πορτοφόλι.

CoolerMaster ATCs 840 249E
Corsair Enthusiast Series TX650 V2 94E
AMD Phenom II X4 955 112,86E
Gigabyte 990FXA-D3 119E
Transcend 4GB DDR3-1333 Ram Dimm 33E*2 (8GB total!)
Sapphire 6870 (PCI-Express, GDDR5 , 1GB) - 184
Seagate ST500DM002 500GB Sata III 41.98E
Samsung DVD-RW SH-222AB 19E
SSD 60GB 119E

TOTAL 1004,84

Αυτό είναι ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι 1000Ευρώ. Δεν θα βρεις καλύτερο. Αν μένεις Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω κατάστημα να τα αγοράσεις μισή τιμή.

Να ξέρεις ότι το πλαίσιο είναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ! αν μου πεις κάποιο άλλο μαγαζί μπορώ να σου κάνω καλύτερη πρόταση.
Επίσης ο SSD είναι must στην αγορά νέου PC, αν δεν βάλεις SSD καλύτερα μην μπεις καν στο κόπο να αγοράσεις PC! (αυτό είναι που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά!)

More
10 Oct 2011 01:57 #99931 by Γιώργος Λόλας
Το PC που προτείνει ο φίλος Pokemon είναι πάρα πολύ καλό και θα σου έλεγα κι εγώ να το προτιμήσεις.

More
10 Oct 2011 02:25 #99933 by Basilhs23
Εγώ προσωπικά 249Ε για κουτί ούτε με σφαίρες, μπορείς να βρεις πάρα πολλά άλλα σε πιο λογική τιμή (ειδικά για της εποχές που ζούμε) που θα σου κάνει την δουλειά του μια χαρά.Επίσης σε λίγο καιρό βγαίνουν οι Bulldozer που αυτό θα έχει αντίκτυπο στης τιμές των επεξεργαστών.Άρα αν δεν βιάζεσαι η γνώμη μου είναι να περιμένεις λίγο ακόμα.

More
10 Oct 2011 05:04 #99936 by Γιάννος Γεωργαντάς
Συμβουλη 1: Αν παρεις ενα κουτι τετοιο ωστε να το κρατησεις οσο κανεις τις αναβαθμισεις σου, αξιζει να ειναι αλουμινιου, ποιοτητας, ευρυχωρο, με ευκολιες για καλωδίωση δισκους κτλ, και αν εχεις τα λεφτα, ειναι καλυτερη επιλογη απο ενα της σειρας, στο οποιο θα κοβεις τα χερια σου αναβαθμιζοντας. Ενα κουτι αλουμινιου, οσο μεγαλο γινεται (full tower καλυτερα, οι τωρινες καρτες γραφικων ειναι νταλικες) και με σωστες παροχες για καλωδιωση θα ηταν πολυ καλη επιλογη. Δες κριτικες στο ιντερνετ, δεν υπαρχει αλλος τροπος να γνωριζεις ποιες αξιζουν
Συμβουλη 2: Εχω φαει τα νιατα μου στους PC, και αυτο που μετραει περισσοτερο, δεν ειναι ουτε η ταχυτητα, ουτε το overclocking. Ειναι η αξιοπιστια. Να μην εχεις πονοκεφαλους. Θα λαβεις υπ'οψην φυσικα τις επιδοσεις, αλλα απο εκει και περα το μυαλο πρεπει να ειναι στην σωστη ψυξη, στα απροβληματιστα και αθορυβα ανεμιστηρακια, στους σταθερους drivers. Και στην ποιοτητα κατασκευης γενικοτερα, φυσικα, ιδιως στις CPU. Οποτε, αν θελεις να με ακουσεις, για αυτην την περιοδο ισχυει: Intel > AMD, και nVidia > ATI.

Τελος, υπαρχει στο tomshardware.com στηλη που συμβουλευει για τις πιο συμφερουσες καρτες γραφικων σε καθε οικονομικη κατηγορια. Βοηθαει πολυ. Ποτε μην δινεις μια περιουσια για τις τοπ καρτες γραφικων, εκτος κι αν σου τρεχουν απο τα μπατζακια. Και αυτο ισχυει για ολα τα μερη Η/Υ, ΕΚΤΟΣ απο την οθονη. Αν παιρνεις οθονη, εκει πρεπει να ριξεις τα περισσοτερα, γιατι ειναι το μονο πραγμα που θα σου μεινει...

Αυτα.. καλη τυχη, και καλο καψιμο!

More
10 Oct 2011 13:56 #99955 by Γιάννης Πετρόχειλος
Βασικά δεν έχω να προτείνω κάτι, θα πω μόνο ότι τόσο εγώ όσο και κάποιοι φίλοι μου είμαστε χιλιοκαμένοι από Turbo-X, και καλύτερα να μην τα προτιμήσεις κατά τη γνώμη μου!

More
10 Oct 2011 17:54 #99984 by GRG7
ευχαριστω για τις προτασεις.απλως θα ηθελα να κανω 1 ερωτησh πανω στην προταση του ποκεμον.
το dvd recorder που μου προτεινες παιζει τα blue-ray.?
και επισης για τη θηκη.επειδη το 250αρι μου κατσε λιγο βαρυ.με ενα 150αρι παιρνω κατι καλο?

More
10 Oct 2011 18:09 #99985 by Ανδρέας Γρυπάρης

GRG7 wrote: ευχαριστω για τις προτασεις.απλως θα ηθελα να κανω 1 ερωτησh πανω στην προταση του ποκεμον.
το dvd recorder που μου προτεινες παιζει τα blue-ray.?
και επισης για τη θηκη.επειδη το 250αρι μου κατσε λιγο βαρυ.με ενα 150αρι παιρνω κατι καλο?

Στη θέση σου ποιο κάτω σε τιμή για κουτί δεν θα κατέβαινα, ότι δίνεις σε κουτί είναι αυτό που θα το κρατήσεις επι χρόνια και δεν θα το αλλάξεις με κανένα, διαφορετικά αν πάρεις κάποιο φτηνότερο θα έχει μειονεκτήματα. Αν επιμένεις για φτηνότερο δικό σου ρίσκος. Στην χειρότερη θα πρότεινα :
www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 2-KKN1.htm
www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... CC600T.htm
και τέλος με 150 η ποιο normal αγορά είναι το HAF 932 (αυτό προτείνω, αλλά από εμφάνιση δεν μου αρέσει, από την άλλη έχει καλή ψύξη)
www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... KN5-GP.htm

όχι δεν παίζει, DVD recorder σου έδωσα, αν θες και blu ray είναι +70Ευρώ στο σύνολο
www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 10LS30.htm
blu ray reader έχει 70 Ευρώ μόνο του και δεν αξίζει.