Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με μικρόφωνο

More
11 Apr 2014 17:08 #143175 by Γιάννης Συρίγος
Ξαφνικά δεν δουλεύει το μικρόφωνο των ακουστικών μου.. Εκεί που έπαιζα μου είπαν ότι δεν ακούγομαι και πράγματι στις ρυθμίσεις, υπάρχει ως προεπιλογή, μιλάω αλλά δεν ανεβαίνουν τα πράσινα για να μου δείξει ότι μιλάω άρα δε δουλεύει.. Δούλευε μια χαρά μέχρι χθες. Έχω δοκιμάσει διάφορα, τα καλώδια δε νομίζω να είναι κομμένα τα κοίταξα.. Παρατήρησα πως όταν κάνω κλήση Skype στο Echo Sound και μιλάει αυτή, τότε ανεβαίνουν αυτά τα πράσινα στο μικρόφωνο, που σημαίνει ότι ξαφνικά το μικρόφωνο λειτουργεί ως ηχείο; Δε κατάλαβα, ίσως να το έκανε και πριν αυτό αλλά δεν ξέρω... Μπορεί να μη βοηθάω γιατί τα λέω λίγο όπως να'ναι απλά έχω φρικάρει τώρα δε καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύει ξαφνικά... Τι να κάνω;

BTW : Παρατηρώ και στο Skype, όταν πατάω επίτηδες πάνω στο volume για να ακούσω ήχο στο ακουστικό, ανεβαίνει η μπάρα του μικροφώνου... Σα να έχει καταλάβει ο υπολογιστής ότι το μικρόφωνο το θέλω σαν ηχείο... Δε καταλαβαίνω τι παίζει και πώς έγινε αυτό πραγματικά. Ελπίζω να μη χάλασε το μικρόφωνο..

[img

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2014 17:09 #143176 by Γιάννης Συρίγος
Παιδιά έκανα ''Test Microphone'' στο Steam και αντί να ακούγομαι εγώ, ακούγεται το τραγούδι που παίζει youtube. Στη θέση του μικροφώνου έχει μπει ο υπολογιστής; Δεν καταλαβαίνω..... Έβαλα ένα τραγούδι να παίζει και όταν πατάω ''Test Microphone'' ακούω ήχους από τον υπολογιστή αντί να ακούω το μικρόφωνο.

[img

More
11 Apr 2014 17:22 #143177 by Μάνος Γρυπάρης
Από το Control Panel, πήγαινε στους Ήχους κι εκεί επέλεξε στο σωστό μικρόφωνο το "Set Default Device" (ορισμός προεπιλεγμένης συσκευής). Πειραματίσου λίγο και θα το βρεις. Κάποιες φορές όταν τα ρυθμίζουμε ψιλομπερδευόμαστε με την επιλογή μικροφώνου και την επιλογή των ηχείων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Apr 2014 19:49 #143186 by Γιάννης Συρίγος
Μάλλον τα ήπιε το μικρόφωνο, και στο λαπτοπ τα ίδια.. Δυστυχώς.

[img

More
12 Apr 2014 02:36 #143197 by Μάνος Γρυπάρης
Οπότε αγοράζεις νέο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Apr 2014 12:48 #143212 by Γιάννης Συρίγος
Ναι έχει και εγγύηση, αλλά ίσως πάρω ένα καλύτερο της ρείζερ ή λοτζιτεκ θα δω..

[img

More
12 Apr 2014 14:29 #143219 by Sotiris Greece
Αν ισχύει η εγγύηση πήγαινε να στο αλλάξουν δεν υπάρχει λόγος να πάρεις καινούργιο. :)

More
13 Apr 2014 15:34 #143251 by Γιάννης Συρίγος
απλα πιστευω οτι δεν εχει χαλασει γιατι αν δε κανω λαθος εχω το ιδιο θεμα με τον τυπο απο εδω : www.techspot.com/community/topic ... rs.181670/

[img

More
13 Apr 2014 15:56 #143253 by Sotiris Greece
Ναι είναι παρόμοιο το πρόβλημα με τον φίλο.

Πάτα δεξί κλικ κάτω δεξιά στο εικονίδιο με τον ήχο και ρίξε μία ματιά τις επιλογές "Συσκευές αναπαραγωγής" και "Συσκευές εγγραφής" και εκεί πέρα όρισε την κάρτα ήχου και το μικρόφωνο.

More
13 Apr 2014 18:28 #143263 by Γιάννης Συρίγος
νομιζεις δεν τα'χω δει ολα αυτα; εχω φαει 5 ωρες... πραγματικα... τιποτα....

[img