Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά gamepad για PC

More
11 Jun 2013 17:13 #125708 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Καλησπερα σε ολους τους αναγνωστες του Gameworld.

Σε αυτό το topic προτείνω να συζητάμε προτάσεις αγοράς για νέα gamepad στο PC μας.

Εδω και λιγες μερες μου χαλασε το χειριστηριο που εχω στον Η/Υ και θελω να αγορασω ενα καινουριο, αυτη τη φορα ενα της προκοπης που να μου κρατησει καιρο.Ειμαι αναμεσα στο Logitech F510 και το χειριστηριο του Xbox 360.Δεν με ενδιαφερει να ειναι wireless, κυριως εκεινο που με ενδιαφερει ειναι το ποσο καλο ειναι στο κρατημα και να ειναι αξιοπιστο.Εσεις ποιο θα μου προτεινατε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2013 17:15 #125709 by Βασίλης Καμακάρης
Razer 900400251 Sabertooth είναι για xbox και pc στα 90e.

More
11 Jun 2013 17:20 #125710 by Χρήστος Γκουρμπάτσης

Vasilis wrote: Razer 900400251 Sabertooth είναι για xbox και pc στα 90e.

Δικο μου λαθος που δεν διευκρινησα το ποσο που ειμαι διαθετιμενος να δωσω, το οποιο δεν μπορει να ξεπερναει τα 35-40 ευρω

More
11 Jun 2013 17:32 #125712 by Βασίλης Καμακάρης
Logitech F310 Gamepad στα 25e.

More
11 Jun 2013 19:21 #125718 by Θοδωρής Κώτσελας
εννοειται το gamepad του xbox 360.

More
14 Jan 2014 00:41 #139137 by st ls
Replied by st ls on topic Αγορά gamepad για PC
Χαίρεται
Ψάχνω ένα gamepad για τον υπολογιστή έχω κάνει ήδη μια ερευνά αγοράς άλλα δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο πχ ώρες ώρες βλέπω μερικά προϊόντα από άλλους να λένε ότι είναι τελεία και άλλοι να λένε ότι είναι χάλια και δεν μπορώ να αποφασίσω για αυτό ζητάω την γνώμη σας θέλω ένα gamepad έως 30 EURO το πολύ Που να είναι wireless και σε στυλ Ps3 να έχει σωστή απόκριση να Είναι σχετικά ελαφρύ στα κουμπιά δηλαδή style ps3 control ΚΑΙ οπωσδήποτε οι μοχλοί να είναι και οι δυο από κάτω όχι σαν του x-box που ο ένας ειναι πάνω και ο άλλος όχι(dualshock style).Αμα ξέρετε κάποιο gamepad ετσι παρακαλώ να μου το πείτε γιατι με τους drivers tou dualshock 3 δεν τα παω και καλα και τα κουμπιά πάντα δεν μου βγαίνουν.
Eυχαριστώ :D
Συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη αλλα γράφω κυρίως greeklish και δεν μου βγαίνουν πολυ τα ελληνικά :P

More
14 Jan 2014 00:46 #139139 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Logitech Gamepad F310 είναι πάρα πολύ καλό το έχω δοκιμάσει κοστίζει περίπου 27€

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
10 Feb 2014 04:41 #140339 by Giannis Psarras
Καλημέρα παιδιά,πρόκειται να παραλάβω ένα lenovo y500 αυτές τις μέρες και ενδιαφέρομαι για ένα καλό χειριστήριο.Το μηχάνημα τρέχει τα windows 8 καικαθώς το έψαξα λίγο δεν υπάρχουν πολλά συμβατά χειριστήρια σε αυτά.Χρησιμοποιεί κανείς σας τα 8 ή γνωρίζει κάτι περί του θέματος;Έχω καταλήξει στο χειριστηριο του xbox για pc μιας και ειναι microsoft.Προτείνει κανείς τίποτα άλλο;Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Είμαι καινούριος στο site και δεν ήξερα που να βάλω ακριβώς το θεμα αυτο.

More
10 Feb 2014 15:11 #140347 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Το χειριστήριο της Microsoft πιστεύω πως θα είναι μια χαρά. Δεν νομιζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
10 Feb 2014 18:18 #140358 by Giannis Psarras
ετσι πιστευω και εγω.λογικα η microsoft δεν θα αφησει τα προιοντα της ξεκρεμαστα χωρις να δωσει drivers