Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lenovo: Γενική συζήτηση

More
07 Jan 2013 15:57 - 21 Mar 2021 20:58 #118149 by Παντελής Δασκαλέλος

H Lenovo αναμένεται να μπει δυνατά στο...κόλπο των gaming desktops με το Erazer X700. Το σύστημα προορίζεται μόνο για hardcore gamers καθώς θα κοστίζει περίπου 1500$ και αναμένεται να φτάσει από τα μέρη μας με μια σαφώς πιο τσιμπημένη τιμή. Το Erazer X700 θα έχει dual-graphics support με δύο NVIDIA GeForce GTX660 ή δύο AMD Radeon HD 8950, ενώ θα υποστηρίζει overclocking με το πάτημα ενός κουμπιού χάρις στον μηχανισμό "OneKey Overclocking" τον οποίο εισάγει για πρώτη φορά η Lenovo.

Θα είναι εφοδιασμένο με i7 επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας και 16GB DDR3 μνήμη. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας AMD Eyefinity θα μπορείτε να συνδέσετε στο PC σας μέχρι και έξι οθόνες ταυτόχρονα. Τέλος, αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούμε στο άκρως επιθετικό design του που στην κυριολεξία...κόβει την ανάσα.

Το Erazer FX700 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Last edit: 21 Mar 2021 20:58 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2013 16:06 #118151 by Βασίλης Καμακάρης
ακριβή ημερομηνία για Ελλάδα έχουν αναφέρει?

More
07 Jan 2013 16:13 #118154 by Sharkman
Και να αναφέρουν ακριβή ημερομηνία..η ''ακριβή'' τιμή θα το κάνει απλησίαστο μοντελάκι για τη μέση τσέπη ακόμα και των πιο hardcore gamers.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
07 Jan 2013 16:18 #118155 by Sharkman

Lordwinter wrote:

H Lenovo αναμένεται να μπει δυνατά στο...κόλπο των gaming desktops με το Erazer X700. Το σύστημα προορίζεται μόνο για hardcore gamers καθώς θα κοστίζει περίπου 1500$ και αναμένεται να φτάσει από τα μέρη μας με μια σαφώς πιο τσιμπημένη τιμή. Το Erazer X700 θα έχει dual-graphics support με δύο NVIDIA GeForce GTX660 ή δύο AMD Radeon HD 8950, ενώ θα υποστηρίζει overclocking με το πάτημα ενός κουμπιού χάρις στον μηχανισμό "OneKey Overclocking" τον οποίο εισάγει για πρώτη φορά η Lenovo.

Θα είναι εφοδιασμένο με i7 επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας και 16GB DDR3 μνήμη. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας AMD Eyefinity θα μπορείτε να συνδέσετε στο PC σας μέχρι και έξι οθόνες ταυτόχρονα. Τέλος, αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούμε στο άκρως επιθετικό design του που στην κυριολεξία...κόβει την ανάσα.

Το Erazer FX700 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Αυτό superpc VS NewPs VS NewXBOX VS Valve κονσόλα!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

More
07 Jan 2013 16:20 #118156 by Βασίλης Καμακάρης

krabby wrote: Και να αναφέρουν ακριβή ημερομηνία..η ''ακριβή'' τιμή θα το κάνει απλησίαστο μοντελάκι για τη μέση τσέπη ακόμα και των πιο hardcore gamers.

δεν νομίζω να ξεπερνά σε τιμή ένα alineware.

More
07 Jan 2013 16:30 #118159 by Sharkman

Vasilis wrote:

krabby wrote: Και να αναφέρουν ακριβή ημερομηνία..η ''ακριβή'' τιμή θα το κάνει απλησίαστο μοντελάκι για τη μέση τσέπη ακόμα και των πιο hardcore gamers.

δεν νομίζω να ξεπερνά σε τιμή ένα alineware.

Και αυτά είναι πανάκριβα(τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές alineware)...

More
07 Jan 2013 16:31 #118160 by Παντελής Δασκαλέλος
Ακριβώς και με δεδομένο ότι ένα AlienWare Aurora πάει στα 2800 με λιγότερη ισχυρή κάρτα γραφικών τότε το Erazer έχει πιθανότητες επιτυχίας. Εγώ για το X51 AlienWare που έχω έδωσα 1300 ευρώ με πολύ χαμηλότερα specs από το desktop της Lenovo.

More
07 Jan 2013 16:41 #118161 by Θοδωρής Κώτσελας
και εγω αυτο ηθελα να πω.το design φερνει πολυ σε alienware.
παντως ειναι υπερ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ το Lenovo.αν κανει και στην Ελλαδα 1500$(δηλαδη γυρω στα 1.137 ευρω συμφωνα με το google)ειναι παρα πολυ καλη τιμη.

More
07 Jan 2013 16:45 #118163 by Sharkman

theonirvana wrote: και εγω αυτο ηθελα να πω.το design φερνει πολυ σε alienware.
παντως ειναι υπερ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ το Lenovo.αν κανει και στην Ελλαδα 1500$(δηλαδη γυρω στα 1.137 ευρω συμφωνα με το google)ειναι παρα πολυ καλη τιμη.

Θοδωρή δεν πιστεύω πως αν έρθει θα κάνει 1.140...τα ''μεταφορικά'' πάντα μας κόστιζαν πολύ στην Ελλάδα.. :twisted:

More
07 Jan 2013 16:49 #118164 by Θοδωρής Κώτσελας

krabby wrote:

theonirvana wrote: και εγω αυτο ηθελα να πω.το design φερνει πολυ σε alienware.

Θοδωρή δεν πιστεύω πως αν έρθει θα κάνει 1.140...τα ''μεταφορικά'' πάντα μας κόστιζαν πολύ στην Ελλάδα.. :twisted:

ειπα να πω και εγω καμια βλακειουλα να περασει η ωρα :D :D
παντως αναλογικα με την τιμη των games και γενικα του hardware στα pcs στην Ελλαδα μην σου φανει περιεργο να ισχυσει 1 usd= 1 euro.