Manos wrote: Θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός μαζί τους, δηλαδή να τους δώσεις απόδειξη αγοράς, να σημειώσεις serial number κτλ. Επίσης αν η ζημιά οφείλεται σε πτώση δεν ισχύει η εγγύηση.
Nortec (210-2850681)
Για να στο πω όμως απλά δεν έχεις πολλές επιλογές αφού οι retailers στην Ελλάδα σπάνια ασχολόύνται/έχουν την γνώση με επισκευές Nintendo κονσολών.
thanks Μανο. Απλα τους το εχω παει για service εδω και 3 εβδομαδες. Ειχαν πει οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο να μου πουν για το κοστος κλπ αλλα ακομα τιποτε και δεν ξερω αν πρεπει να τους παρω εγω, ενω φοβαμαι μην μου ερθει πολυ ακριβα γιατι η 3D οθονη μου τα παιξε. Απ οσο ξερω για Nintendo η Nortec ειναι μονοδρομος, ακομα και εταιριες/site που λενε οτι κανουν επισκευες Nintendo (στην Ελλαδα παντα) μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι κι αυτοι στην Nortec τα στελνουνε.
EDIT: Πηρα τελικα την κονσολα μετα απο 10 εργασιμες ημερες. Το προβλημα της ηταν οτι δεν ανοιγε τελικα. Ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν ανοιγει καν κι οτι για να φτιαχτει το ανταλλακτικο κοστιζει 130€ (καινουρια εχει γυρω στα 150!!). Πηγαινοντας σπιτι ανακαλυψα πως η κονσολα ανοιγε, αλλα αν ανοιγα την οθονη πανω απο 85 μοιρες εσβηνε. Παλι πισω στην Nintendo, οπου αποφανθηκαν οτι φταιει η καλωδιοταινια -απ οτι καταλαβα καλα των ηχειων- και θελουν 50€ για το ανταλλακτικο (στο εξωτερικο το βρηκα 2.20€...). Να σημειωσω οτι η κονσολα μου ειναι αγορασμενη απο Καναδα και θα πρεπε να κανουν παραγγελια τα αντιστοιχα ανταλλακτικα, απ οτι μου πανε, αλλα και παλι βρισκω τις τιμες τους λιγακι εξωφρενικες. Σε γενικες γραμμες ενω ειμαι ικανοποιημενος απ την διαθεση τους να βοηθησουν, το κοστος των ανταλλακτικων με απογοητευσε...
υ.γ. Τι θα με συμβουλευατε να κανω το υπαρχον 3ds? δουλευει μια χαρα εκτος απ το οτι δεν μπορω να ανοιξω την οθονη οσο θα ηθελα...