Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nortec

More
03 Aug 2010 23:36 #76213 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kefallinos wrote: Που το ξεθαψες αυτό το τοπικ :icon applaud:

Εμεις πρεπει να το ρωταμε αυτο! Απο που ξεθάφτηκες εσυ ;; :mrgreen: :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2010 12:26 #76234 by Kostas Kefallinos
Replied by Kostas Kefallinos on topic Nortec
Εδω γύρω είμαι πάντα :wink:

More
09 Aug 2010 16:43 #76549 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Nortec

kefallinos wrote: Που το ξεθαψες αυτό το τοπικ :icon applaud:

Είναι το topic της Nortec, άρα απαντάμε εδώ.
Άμα ήθελες να πεις κάτι για ένα παλιό παιχνίδι θα έπρεπε βάση κανονισμών να "ξεθάψεις" παλιό topic κι όχι να φτιάξεις νέο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jun 2014 16:45 #146113 by Παναγιώτης Γαζής
Παιδια να ρωτησω κατι...εχει παει κανενας την κονσολα του στην Nortec για service? Πως ειναι γενικα το service τους? Απο τιμες? Thanks

More
29 Jun 2014 13:37 #146185 by Μάνος Γρυπάρης
Θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός μαζί τους, δηλαδή να τους δώσεις απόδειξη αγοράς, να σημειώσεις serial number κτλ. Επίσης αν η ζημιά οφείλεται σε πτώση δεν ισχύει η εγγύηση.

Nortec (210-2850681)

Για να στο πω όμως απλά δεν έχεις πολλές επιλογές αφού οι retailers στην Ελλάδα σπάνια ασχολόύνται/έχουν την γνώση με επισκευές Nintendo κονσολών.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Jul 2014 16:30 #146538 by Παναγιώτης Γαζής

Manos wrote: Θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός μαζί τους, δηλαδή να τους δώσεις απόδειξη αγοράς, να σημειώσεις serial number κτλ. Επίσης αν η ζημιά οφείλεται σε πτώση δεν ισχύει η εγγύηση.

Nortec (210-2850681)

Για να στο πω όμως απλά δεν έχεις πολλές επιλογές αφού οι retailers στην Ελλάδα σπάνια ασχολόύνται/έχουν την γνώση με επισκευές Nintendo κονσολών.

thanks Μανο. Απλα τους το εχω παει για service εδω και 3 εβδομαδες. Ειχαν πει οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο να μου πουν για το κοστος κλπ αλλα ακομα τιποτε και δεν ξερω αν πρεπει να τους παρω εγω, ενω φοβαμαι μην μου ερθει πολυ ακριβα γιατι η 3D οθονη μου τα παιξε. Απ οσο ξερω για Nintendo η Nortec ειναι μονοδρομος, ακομα και εταιριες/site που λενε οτι κανουν επισκευες Nintendo (στην Ελλαδα παντα) μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι κι αυτοι στην Nortec τα στελνουνε.

EDIT: Πηρα τελικα την κονσολα μετα απο 10 εργασιμες ημερες. Το προβλημα της ηταν οτι δεν ανοιγε τελικα. Ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν ανοιγει καν κι οτι για να φτιαχτει το ανταλλακτικο κοστιζει 130€ (καινουρια εχει γυρω στα 150!!). Πηγαινοντας σπιτι ανακαλυψα πως η κονσολα ανοιγε, αλλα αν ανοιγα την οθονη πανω απο 85 μοιρες εσβηνε. Παλι πισω στην Nintendo, οπου αποφανθηκαν οτι φταιει η καλωδιοταινια -απ οτι καταλαβα καλα των ηχειων- και θελουν 50€ για το ανταλλακτικο (στο εξωτερικο το βρηκα 2.20€...). Να σημειωσω οτι η κονσολα μου ειναι αγορασμενη απο Καναδα και θα πρεπε να κανουν παραγγελια τα αντιστοιχα ανταλλακτικα, απ οτι μου πανε, αλλα και παλι βρισκω τις τιμες τους λιγακι εξωφρενικες. Σε γενικες γραμμες ενω ειμαι ικανοποιημενος απ την διαθεση τους να βοηθησουν, το κοστος των ανταλλακτικων με απογοητευσε...

υ.γ. Τι θα με συμβουλευατε να κανω το υπαρχον 3ds? δουλευει μια χαρα εκτος απ το οτι δεν μπορω να ανοιξω την οθονη οσο θα ηθελα...

More
13 Aug 2014 11:24 #147925 by Μάνος Γρυπάρης
Αγοράζεις το ανταλλακτικό από το εξωτερικό και το πας στο www.ebw.gr να στο βάλουν με 15-20 ευρώ ξέρω γω. Τους ρωτάς από πριν τιμή και αν δεν σε ικανοποιεί τους λες πόσο χρεώνει η Nortec.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Aug 2014 17:14 #148837 by Παναγιώτης Γαζής
Nταξ...ελεεινο...Στην Nortec θελανε μονο...50€, στο ebw με το ανταλλακτικο αγορασμενο θελουνε 35€!!!
Ξερω τι πρεπει να κανω, εχω ξαναεπισκευασει αρκετες κονσολες και θα το εκανα μονος μου, αλλα πρεπει να περασω την καλωδιοταινια απ το ματι της βελονας με κυνδυνο να σκισω τις αλλες δυο που περνανε απο κει! Οποτε, 2 επιλογες, η ρισκαρω η την βαζω για πουλημα στο Ebay...

More
02 Sep 2014 13:28 #148954 by Μάνος Γρυπάρης
Για μένα πήγαινε στη λύση του EBW αντί για Nortec. Δεν θυμάμαι αν μας ειπες ποια κονσολα θες να επισκευασεις. Αν ειναι Wii πούλα την χαλασμένη και πες τι προβλημα εχει ακριβως. Αν ειναι Wii U επισκεύασέ την και μετα πουλα την ή κρατα την.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Sep 2014 13:58 #148958 by Παναγιώτης Γαζής
Εχεις δικιο, δεν ανεφερα τι κονσολα ειναι...ενα Nintendo 3DS ειναι, που δυστυχως δεν μπορω να ανοιξω την οθονη του πανω απο 85 μοιρες γιατι λογω της βλαβης που εχει σβηνει, καθιστωντας την Unplayable....