Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo eShop: Γενική συζήτηση

More
16 Apr 2012 18:24 #106888 by eliminator
eShop

Σε αυτό το topic μπορούμε να συζητάμε ότι αφορά το eShop της Nintendo καθώς και το νέο περιεχόμενο που ανεβαίνει. Θυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε τα νέα demos και DLC στα " Νέα Downloads εβδομάδας που ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή " στο GameWorld.gr!

Η Nintendo αρχίζει να πουλάει online content πιο εντατικά τελευταία. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ενώ ο Reggie Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo of America, είχε δηλώσει τον Νοέμβριο ότι η Nintendo τίθεται κατά των DLC , τα νέα δεδομένα δείχνουν να ανατρέπουν την κατάσταση.

Μέσω του eShop της, η Nintendo θα αρχίσει να πουλάει δειλά δειλά το πρώτο content. Η αρχή θα γίνει από αυτή την Πέμπτη, όταν η ταινία μικρού μήκους και διάρκειας 7 λεπτών με την ονομασία "The 3D Machine", θα είναι διαθέσιμη για αγορά έναντι 1€. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι μέχρι σήμερα μπορούσατε να δείτε την ταινία εντελώς δωρεάν!

Η συνέχεια θα γίνει με το Colors! 3D για το 3DS (σχεδιαστικό game) και με το Escape Trick: Convenience Store για το DS, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για 500 DSi Points (5.5€). Τέλος, το Rush Rush Rally Racing θα πωλείται και μέσω του Wii Shop Channel έναντι 900 Wii Points (περίπου 7.6€). Πρόκειται για ένα 2D racing στο στυλ της γνωστής πάλαι ποτέ σειράς Micro Machines.

Για να δούμε τι θα ακολουθήσει. Θα υπάρξουν άραγε και DLC με την μορφή Add-Ons;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2014 17:13 #138491 by ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗ
Hello παιδιά μου!κέρδισα το pokemon x και μου στείλατε στο mail ένα κωδικό, που ακριβώς θα βάλω τον κωδικό στο nintendo eshop γιατί δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το eshop??
Ευχαριστώ!

More
03 Jan 2014 17:26 #138494 by Στράτος Κοντολάτης
Καλησπέρα. Θα πατήσεις το Home πρώτα.
- Μετά το εικονίδιο "eShop" με το βαλιτσάκι
- Πας Settings/Other και μετά "Redeem Download Code"
- Και τέλος στο "Enter a download code" βάζεις τον κωδικό, το κατεβάζεις και έτοιμη.

Have fun!

More
03 Jan 2014 17:57 #138495 by ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗ
OK!Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!! :)

More
06 Jan 2014 04:26 #138627 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Όπως καθυστερούν να βγάλουν το Poke Bank,Celebi δεν θα δούμε ούτε στον ύπνο μας...

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
08 Jan 2014 17:19 #138767 by Stelios Theodoropoulos
Καλησπερα.
Ξερει μηπως κανεις τι γινεται με τις προπληρωμενες καρτες για το nintendo e-shop?

Μεχρι τωρα δεν εχω μαθει τιποτα για το αν εχουν ερθει Ελλαδα. Ενδιαφορομαι για να κανω αγορες στο e-shop με το 3ds χωρις να μπλεχτω με αλλα πραγματα. (πχ. πιστωτικη καρτα)

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
08 Jan 2014 17:32 #138769 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Στην Ελλάδα δεν νομίζω πως θα είναι διαθέσιμες από 'τι έχω διαβάσει δεν υπάρχουν σε πολλές χώρες π.χ στην Αγγλία είναι σε περιορισμένο αριθμό.
Εγώ θα σου πρωτινά να φτιάξεις μια Prepaid Card από οποιαδήποτε τράπεζα.
Είναι πιο ασφαλείς από τις πιστωτικές κάρτες

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
08 Jan 2014 17:45 #138771 by Stelios Theodoropoulos

Gioman151 wrote: Στην Ελλάδα δεν νομίζω πως θα είναι διαθέσιμες από 'τι έχω διαβάσει δεν υπάρχουν σε πολλές χώρες π.χ στην Αγγλία είναι σε περιορισμένο αριθμό.
Εγώ θα σου πρωτινά να φτιάξεις μια Prepaid Card από οποιαδήποτε τράπεζα.
Είναι πιο ασφαλείς από τις πιστωτικές κάρτες

Απλα ειχα ακουσει οτι δεν ειναι διαθεσιμες εδω "ακομα". Αρα λογικα θα υπαρχουν στο μελλον. Για αυτο θα ηθελα να μαθω. Απο εκει και περα λογικα θα κανω ακριβως αυτο που ειπες.

More
08 Jan 2014 19:16 #138785 by Παντελής Δασκαλέλος
Οι προπληρωμένες κάρτες για το eShop ακόμα και αν κυκλοφορήσουν επίσημα εδώ δύσκολα θα τις βρεις στα καταστήματα λόγω της μειωμένης ζήτησης τους. Όπως αναφέρουν και άλλοι χρήστες παραπάνω η πιο σοφή επιλογή είναι να αποκτήσεις μια prepaid κάρτα και να κάνεις τις αγορές σου.

More
08 Jan 2014 19:19 #138786 by Stelios Theodoropoulos

Lordwinter wrote: Οι προπληρωμένες κάρτες για το eShop ακόμα και αν κυκλοφορήσουν επίσημα εδώ δύσκολα θα τις βρεις στα καταστήματα λόγω της μειωμένης ζήτησης τους. Όπως αναφέρουν και άλλοι χρήστες παραπάνω η πιο σοφή επιλογή είναι να αποκτήσεις μια prepaid κάρτα και να κάνεις τις αγορές σου.

Καταλαβα καταλαβα. Θα το κοιταξω στο μελλον λοιπον. Ευχαριστω πολυ!