Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect Star Wars Console Bundle

More
21 Jul 2011 23:31 #96371 by Kostas Milonas
Kinect Star Wars Console Bundle

Ανακοινώθηκε σήμερα από την Microsoft και την LucasArts ένα καταπληκτικό console bundle με αφορμή την κυκλοφορία του Kinect Star Wars.

Το highlight αυτού του πακέτου δεν είναι άλλο απο την κονσόλα Xbox 360, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον R2-D2!

Επίσης θα περιέχεται ένα χειριστήριο, με d-pad νέου τύπου, το οποιο θα βασίζεται στον C-3PO.

Για πρώτη φορά βλέπουμε το σένσορα του Kinect σε άλλο χρώμα από το κλασσικό μαύρο, συγκεκριμένα θα είναι χρώματος λευκού.

Αναλυτικά το πακέτο Kinect Star Wars Console Bundle θα περιέχει τα παρακάτω:

Kinect Star Wars game
    Custom R2-D2-themed Xbox 360 Console with custom sounds (δείγμα των ήχων εδώ:
Power on & Tray eject )
White Kinect Sensor
Custom C-3PO-themed Xbox 360 Wireless Controller
320 GB Hard Drive
Xbox 360 Wired Headset
Kinect Adventures game
Exclusive downloadable content

Το πακέτο θα τιμολογείται στα $449.99 και αναμένεται να κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων. Άγνωστο προς το παρόν παραμένει αν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Πηγή 1 // Πηγή 2

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2011 00:10 #96376 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πάρα πολύ καλό πακέτο και όμορφο. Οι Xbox 360 fans ου κοιτάνε προς kinect μεριά μπορούν να είναι χαρούμενοι.

More
25 Jul 2011 19:31 #96649 by Άγγελος Φασούλης

Star Wars Xbox 360 Kinect

Το συλλεκτικό Xbox 360 , με το Kinect και τα χρώματα του Star Wars κοστολογήθηκε.

Το Βρετανικό Amazon ανέβασε πρώτο στην λίστα του το ειδικό πακέτο Xbox 360 , στο layout του Star Wars.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
- Την κονσόλα Xbox 360 με 320GB σκληρό δίσκο και εμφάνιση R2D2 από Star Wars
- Ένα άσπρο Kinect με το παιχνίδι Kinect Adventures
- Ένα χειριστήριο με εμφάνιση C3PO από Star Wars.
- Η κονσόλα βγάζει ήχους όταν την ανάβετε ή όταν ανοίγετε το πορτάκι του DVD-Rom.
- Ένα ενσύρματο headset
- Το παιχνίδι Star Wars Kinect
- Πρόσβαση σε αποκλειστικά DLC

Όλα αυτά κοστολογούνται 350₤ (396€). Το πακέτο θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Τα έχετε;

More
25 Jul 2011 20:12 #96651 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Καλό κομμάτι για τους fans. Τώρα τους υπόλοιπους δεν βλέπω να το παίρνουν εκτός και αν έχουν λίγα λεφτά παραπάνω και δεν τους αρέσει το ps3.

More
25 Jul 2011 22:31 #96663 by Out of This World
Γιατι πρεπει να μην σου αρεσει το Ps3 για να το αγορασεις ?Δεν την καταλαβαινω αυτη την λογικη. Η καθε κονσολα εχει τα δικα της "διαμαντια" (Οχι οτι το Star Wars Kinect ειναι απο αυτα) και απο την στιγμη που ειμαι Gamer τα θελω ΟΛΑ !!

More
25 Jul 2011 22:48 #96666 by eliminator
Καλό το πακέτο αλλά ακριβούτσικο.

Υ.Γ.Επειδή βλέπω σπάνια ή μάλλον δεν έχω δει ποτέ gamer επειχηρηματία ή με πλούσιο "μπαμπά" κάτι πρέπει να διαλέξεις. Βέβαια(αν εννοείς)να τα επιθυμείς όλα, τότε ΟΚ και σωστά τα λες αλλά όλα δεν μπορείς να τα αποκτήσεις δίοτι είναι ακριβός ο χώρος του gaming και συνεχίζει να ακριβαίνει. Εντάξει, όχι ότι πρέπει να'σαι σόνυ και καλά ή επειχηρηματίας ή πλουσιόπαιδο για να τα αποκτήσεις όλα αλλά ότι μισθό και να'χεις δε νομίζω να μπορείς να δίνεις 200-250 το μήνα μόνο για games και κάθε μήνα κιόλας.

More
25 Jul 2011 22:56 #96667 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Και εγώ χαίρομαι με το xbox μου αλλά αν είχα να διαλέξω μεταξύ τους θα έπαιρνα ps3. Ωστόσο και το xbox έχει δικά του παιχνίδια που αξίζουν πολύ, με πρώτο και καλύτερο το Gears Of War.

More
25 Jul 2011 23:02 #96669 by eliminator

IloveGames wrote: Και εγώ χαίρομαι με το xbox μου αλλά αν είχα να διαλέξω μεταξύ τους θα έπαιρνα ps3. Ωστόσο και το xbox έχει δικά του παιχνίδια που αξίζουν πολύ, με πρώτο και καλύτερο το Gears Of War.

Θα έλεγα με πολύ μικρή διαφορά ότι είναι το Halo. Τέσπα είμαστε off topic! Αυτά μπορούμε να τα πούμε στο www.gameworld.gr/forum/34/1764 ή να ανοίξουμε Versus.

More
25 Jul 2011 23:22 #96671 by Out of This World

eliminator wrote: Καλό το πακέτο αλλά ακριβούτσικο.

Υ.Γ.Επειδή βλέπω σπάνια ή μάλλον δεν έχω δει ποτέ gamer επειχηρηματία ή με πλούσιο "μπαμπά" κάτι πρέπει να διαλέξεις. Βέβαια(αν εννοείς)να τα επιθυμείς όλα, τότε ΟΚ και σωστά τα λες αλλά όλα δεν μπορείς να τα αποκτήσεις δίοτι είναι ακριβός ο χώρος του gaming και συνεχίζει να ακριβαίνει. Εντάξει, όχι ότι πρέπει να'σαι σόνυ και καλά ή επειχηρηματίας ή πλουσιόπαιδο για να τα αποκτήσεις όλα αλλά ότι μισθό και να'χεις δε νομίζω να μπορείς να δίνεις 200-250 το μήνα μόνο για games και κάθε μήνα κιόλας.

Βασικα εχω ολες τις κονσολες (τρεις τελευταιες γενιες) εκτος απο το Xbox 360. Την οποια καποια στιγμη σκεφτομαι να αγορασω. Και δεν εχω πλουσιο μπαμπα. Επισης ισως θα αναθεωρησεις σχετικα με το τι ειναι ο σημερινος μεσος Gamer αν κοιταξεις στατιστικες τις esa.

(Για εκεινους που δεν γνωριζουν τι ειναι η esa:
"The Entertainment Software Association (ESA) is the U.S. association exclusively dedicated to serving the business and public affairs needs of companies that publish computer and video games for video game consoles, personal computers, and the Internet.")

* Consumers spent $25.1 billion on video games, hardware and accessories in 2010.

* Purchases of digital content accounted for 24 percent of game sales in 2010, generating $5.9 billion in revenue.

* Seventy-two percent of American households play computer or video games.

* The average game player is 37 years old and has been playing games for 12 years.

* The average age of the most frequent game purchaser is 41 years old.

* Forty-two percent of all game players are women. In fact, women over the age of 18 represent a significantly greater portion of the game-playing population (37 percent) than boys age 17 or younger (13 percent).

* In 2011, 29 percent of Americans over the age of 50 play video games, an increase from nine percent in 1999.

* Fifty-five percent of gamers play games on their phones or handheld device.

Ο σημερινος μεσος Gamer ειναι 37 ετων οικογενιαρχης και επιχειρηματιας,γιατρος,δικηγορος,μηχανικος,υδραυλικος,μαναβης κτλ κτλ.

Διοτι οι σημερινοι τριανταεφταρηδες ειναι η πριν μια εικοσαετια δεκαεφταρηδες που συντηρουσαν την νεα για την εποχη βιομηχανια της ηλεκτρονικης διασκεδασης. Μονο που αυτη η γενια τοτε ηταν δακτυλοδεικτουμενη και τους φωναζαν φυτα και τεμπεληδες. Σημερα ειναι κατι δεδομενο για μια οικογενεια να εχει εναν υπολογιστη και μια κονσολα. Σημερα η μπαμπαδες αγοραζουν και παιζουν Games μαζι με τα παιδια τους !

More
25 Jul 2011 23:36 #96672 by eliminator
Ναι ρε φίλε συμφωνώ δεν έχει να κάνει με το αν έχεις πλούσιο πατέρα ή όχι (το έγραψα άλλωστε) αλλά πιστεύω πως ελάχιστοι μπορούν(οικονομικά) και δίνουν 200-250 ευρω το μήνα για games + τις νέες κονσόλες που βγαίνουν(τότε ανεβαίνει το 250άρι που έλεγα) και να μπορούν δε τα δίνεις εύκολα τόσα λεφτά.
Γνωρίζω για το μέσο όρο ηλικίας να σου πω πίστευα περισσότερο! Κάπου στο 41 υπολόγιζα!

Τελευταία φορά που γράφω εδώ γιατί αρκετά βγήκαμε off topic.