Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live gamerscore: Στους κορυφαίους του κόσμου ο Παντελής

More
26 Apr 2015 13:24 #159879 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Παντελής Δασκαλέλος , διευθυντής σύνταξης του GameWorld.gr, βρίσκεται 5ος στον κόσμο στην κατάταξη Xbox Live για το μεγαλύτερο gamerscore των τελευταίων 30 ημερών.

Όπως βλέπετε κι από το σχετικό screenshot, συναγωνίζεται μεγάλα ονόματα του Xbox Live. Στην δεύτερη θέση τις τελευταίες 30 ημέρες είναι ο Stallion83 που έχει σπάσει το φράγμα του 1.000.000 gamerscore μπαίνοντας στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Αν αναρωτιέστε γιατί ο Παντελής προτιμάει τον τελευταίο καιρό να παίζει τα games του στο Xbox One, το gamerscore και τα leaderboards είναι ένας απ' τους λόγους.

Κι επειδή χρειάζεται ακόμη και τα πιο...περίεργα games σε Xbox 360 και Xbox One για να καταφέρει να αυξήσει το gamerscore του, όσοι είστε από Αθήνα και θέλετε να ανταλλάξετε games μαζί του (προσωρινά ή σε μόνιμη βάση) μπορείτε να του στείλετε προσωπικό μήνυμα στο προφίλ του . ;)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2015 16:10 #159886 by Αγησίλαος Σιντόρης
Μπραβο στον Παντελη πραγματικα του ευχομαι να ανεβει και αλλο και γιατι οχι να τον δουμε και στην πρωτη θεση να τον καμαρωσουμε.Ειναι μεγαλη διακριση αυτη και του αξιζουν απειρα μπραβο..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
26 Apr 2015 16:35 #159888 by Νικολής Ασημάκης
Ωραίος ρε Παντελή. Άντε και στη μόνιμη τοπ πεντάδα.

More
26 Apr 2015 16:53 - 26 Apr 2015 16:54 #159890 by Παντελής Δασκαλέλος
Παιδιά να διευκρινίσω μερικά πράγματα για όσους δεν έχουν Xbox One.
Στην λίστα αυτή με τα μηνιαία leaderborads περιλαμβάνονται οι friends και οι followers του καθενός. Εγώ σε αυτή την λίστα έχω τα μεγαθήρια Stallion83 και smrnov, παίκτες δηλαδή με πάνω από 1.000.000 gamerscore. Πέρα από αυτούς έχω τους υπόλοιπους 18 παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης. Το πέμπτος στον κόσμο δεν είναι απόλυτο, γιατί ούτως ή άλλως το score αυτό αλλάζει κάθε μέρα. Αυτό που είναι απόλυτο όμως είναι ότι εδώ και ένα μήνα είμαι κολλημένος σε αυτό το Top 10 και το 11.400 που βλέπετε δεν είναι το καλύτερό μου, καθώς έχω ξεπεράσει και τα 12.000 points.

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το achievement hunting, θα πρέπει να βάλουν στο νου τους ότι χρειάζονται τουλάχιστον 12.000 κάθε μήνα. Τόσους πόντους έπαιρνε και ο Stallion83 και έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ και μπήκε στο Guinness. Πλέον με τα Windows 8, Windows Phone και προφανώς με τα Windows 10, αλλά και με τα 1000g που δίνουν τα indies στο Xbox One οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου κάνουν από 15.000 μέχρι και 17.000 πόντους. Εκεί είναι το ταβάνι οπότε αν κάποιος κάνει 18.000 σε ένα μήνα είναι αναμφισβήτητα πρώτος.
Last edit: 26 Apr 2015 16:54 by Παντελής Δασκαλέλος.

More
26 Apr 2015 17:04 #159892 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλά τα λες Παντελή και εγώ είμαι achievement hunter αλλά δυστυχώς 18.000 Gamerscore που λες σημαίνει να αγοράζεις 18 παιχνίδια το μήνα (not happening). -Εκτός και αν έχεις την MCC με 4.500 G ! Προσωπικά για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο...

More
26 Apr 2015 17:25 #159893 by Παντελής Δασκαλέλος

snikefriend wrote: Καλά τα λες Παντελή και εγώ είμαι achievement hunter αλλά δυστυχώς 18.000 Gamerscore που λες σημαίνει να αγοράζεις 18 παιχνίδια το μήνα (not happening). -Εκτός και αν έχεις την MCC με 4.500 G ! Προσωπικά για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο...

Έχεις δίκιο. Εγώ δεν θα μπορούσα να το πετύχω αν δεν ήμουν συντάκτης. Για αυτό μην αφήνεις free game χαμένο, ακόμη και αν αυτό είναι το Happy Wars. Κάθε Τρίτη κοίτα προσφορές και παίρνει ότι indie έχει χαμηλή τιμή. Παιχνίδια για γρήγορο boost στο score είναι τα Contrast, Defense Grid 2, Another World 20th, τα Adventures της Telltale, Nutjitsu, Stick it to the Man. Άμα βρεις κάτι από αυτό στα 5-6 ευρώ το παίρνεις άμεσα.

More
26 Apr 2015 17:38 #159896 by Γιάννης Πετρόχειλος

Lordwinter wrote:

snikefriend wrote: Καλά τα λες Παντελή και εγώ είμαι achievement hunter αλλά δυστυχώς 18.000 Gamerscore που λες σημαίνει να αγοράζεις 18 παιχνίδια το μήνα (not happening). -Εκτός και αν έχεις την MCC με 4.500 G ! Προσωπικά για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο...

Έχεις δίκιο. Εγώ δεν θα μπορούσα να το πετύχω αν δεν ήμουν συντάκτης. Για αυτό μην αφήνεις free game χαμένο, ακόμη και αν αυτό είναι το Happy Wars. Κάθε Τρίτη κοίτα προσφορές και παίρνει ότι indie έχει χαμηλή τιμή. Παιχνίδια για γρήγορο boost στο score είναι τα Contrast, Defense Grid 2, Another World 20th, τα Adventures της Telltale, Nutjitsu, Stick it to the Man. Άμα βρεις κάτι από αυτό στα 5-6 ευρώ το παίρνεις άμεσα.

Σωστός και το Dust: An Elisian Tale, Spartan Strike & Assault, Max: The curse of brotherhood, Brothes: A tale of two sons, Child of Light και όλα αυτά έχουν δωθεί τσαμπέ! (Εκτός απ'το Strike).

More
26 Apr 2015 17:49 #159898 by Παντελής Δασκαλέλος
Child of Light μου διέφυγε, ήταν και το πρώτο 1000αρι μου. Και το Brothers A Tale of Two Sons. Επίσης και το Army of Two που δόθηκε δωρεάν τώρα είναι easy, αν και θέλει κάποιο χρόνο. Το Spartan Strike πρέπει να το πάρω στο Windows Phone γιατί δεν έχω 8.

More
26 Apr 2015 20:06 #159904 by Aνδρεας Αγγελοπουλος
Παντελη χιλια μπραβο,ειναι σημαντικο για ολους εμας που εχουμε xbox και ειμαστε λιγοι(στην ελλαδα)...αλλα φανατικοι......μπραβο

More
26 Apr 2015 20:29 #159907 by Παντελής Δασκαλέλος

ozzy1908 wrote: Παντελη χιλια μπραβο,ειναι σημαντικο για ολους εμας που εχουμε xbox και ειμαστε λιγοι(στην ελλαδα)...αλλα φανατικοι......μπραβο

Thanks man, αν δεν με έχεις friend να με κάνεις άμεσα. Είμαστε σίγουρα λιγότεροι και για αυτό θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο community. Για να το καταλάβει και κάποια στιγμή η ελληνική Microsoft ότι δεν είμαστε μπανανία και απαιτούμε ίση αντιμετώπιση, όπως συμβαίνει και στις άλλες χώρες του κόσμου.