Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταφορά δεδομένων μεταξύ δύο Playstation 3

More
18 Jan 2010 13:42 #68039 by Μάνος Γρυπάρης
Για να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ δύο κονσολών Playstation 3, εγκαταστήστε και στα δύο το τελευταίο Firmware (από τα System Settings της κονσόλας) και κάντε τα εξής:
1. Ανοίξτε τις και συνδέστε τις με ένα καλώδιο δικτύου. Το πρώτο PS3 θα πρέπει να συνδεθει στην TV. Το αλλο δεν χρειάζεται.
2. Πηγαίντε στο μενού XMB του PS3 και στα System Settings επιλέξτε Data Transfer Utility
3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και μεταφέρατε τα δεδομένα σας
4. Αφού τα μεταφέρετε, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και μετά συνδέστε το δεύτερο PS3 (στο οποίο πήγαν τα δεδομένα) με την τηλεόραση.
5. Προσέξτε να έχετε ενεργοποιήσει το δεύτερο PS3 πριν χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα. Πηγαίντε δηλαδή στο δεύτερο PS3, επιλέξτε Playstation Network->Account Management->System Activation κι ενεργοποιήστε το σύστημά σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2010 16:46 #77043 by Άγγελος Φασούλης
Και πως μεταφέρεις τα δεδομένα από τον σκληρό που ήδη έχει το PS3 σε ένα καινούργιο σκληρό που θες να του βάλεις;

More
26 Aug 2010 12:28 #77280 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Και πως μεταφέρεις τα δεδομένα από τον σκληρό που ήδη έχει το PS3 σε ένα καινούργιο σκληρό που θες να του βάλεις;

Θα χρειαστείς 3 δισκους. Όταν βγάζεις ή βάζεις ενα δισκο στο PS3 σου κανει αυτόματα format και χάνεις τα δεδομένα σου. Αρα θα πρεπει

α)να βρεις 3 δισκους
β)να κανεις αντιγραφη τα αρχεια απο τον εσωτερικό σε ενα εξωτερικο
γ)να βαλεις τον δισκο που θες μεσα στο PS3 (οχι αυτον που εκανες αντιγραφη τα αρχεια)
δ)να κάνεις αντιγραφη τα αρχεία απο τον εξωτερικό δισκο στον ΝΕΟ σου εσωτερικο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jan 2011 23:07 #88449 by tsironick
θνξξξξ δεν το ηξερα ειναι πολυ χρησιμο για οσους θελουν να το κανουνε!!

More
13 Jul 2011 00:03 #95722 by Αλέξανδρος Κωστάκης
με αυτό των τρόπο μεταφέρονται και τα αccount και τα games-demos κ.ο.κ. ή μόνο τα song τα video τα saves και οι εικόνες

More
13 Jul 2011 00:10 #95724 by Άγγελος Φασούλης
Με αυτό το τρόπο μεταφέρονται τα πάντα εκτός από μερικά utilities που είναι κλειδωμένα.

More
14 Jul 2011 01:34 #95848 by Αλέξανδρος Κωστάκης
δεν νομίζω ότι μεταφέρονται και τα games και τα dlc κ.ο.κ είσαι σίγουρος το έχεις δοκιμάσει μακάρι να γίνετε αυτό αλλά δεν νομίζω

More
14 Jul 2011 13:45 #95899 by Άγγελος Φασούλης
Και τα dlc να μην σου μεταφερθούν μπορείς να τα ξανακάνεις download από την download list.

More
14 Jul 2011 14:48 #95903 by Αλέξανδρος Κωστάκης
ναι αλλά αν τα έχεις πάρει από φίλους δύσκολο να τα ξαναβρείς ή να τα ξαναζητήσεις άσε που δεν είναι και πολύ βολικό να κάθεσαι να ξανακατεβαζεις όλα τα games και τα DLCs

More
14 Jul 2011 15:06 #95908 by Άγγελος Φασούλης
Όντως. Κοίτα εγώ όταν άλλαξα σκληρό μου μεταφέρθηκαν τα πάντα. Δεν χρειάστηκε να ξανακατεβάσω τίποτα. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κάνω ένα sync για τα trophies.