Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 & PS3 Backwards Compatibility

More
29 Aug 2008 12:55 - 20 Nov 2015 20:26 #46611 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Με ενα νεο firmware της Sony θα γίνεται πλέον να παίζουν τα παιχνιδια του PS2 στο PS3(ολα τα μοντελα PS3 ). Το γνωστο BackWards Compability. Με καθε νεο firmware θα μπαίνουν νεα παιχνιδια στην λιστα. Ας ελπίσουμε πως θα μπουν τα περισσοτερα! :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 20 Nov 2015 20:26 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2008 13:52 #46622 by Esperos
Replied by Esperos on topic Backwards Compability
Αντε ρε παιδια και εχω κατι παλια απο ps2 που μονο αυτα μου αρεσαν! Mortal Combat-GTA-Tekken-Grand Turismo

More
29 Aug 2008 15:32 #46636 by Χρήστος Αρχοντάκης
Επιτελους αυτο θα λυσει τα χερια των κατοχων ps3.
Το ps2 εχει αυτη την δυνατοτητα,δλδ παιζει γνησια παιχνιδια του psx.
Με αυτη την κινηση νομιζω οτι η Sony προσπαθει να βγαλει εντελως απο την μεση το ps2.

More
30 Aug 2008 09:42 - 03 Nov 2015 18:10 #46659 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Backwards Compability
Σίγουρα θα ισχύει και για τα Ευρωπαικά μοντέλα? Το λέω γιατί στα συγκεκριμένα λένε οτι λείπει το συγκεκριμένο hardware που κάνει το BC (άρα και χαμηλότερη τιμή), δεν είναι δηλαδή θέμα software.
Στο PS2 μου πάντως θυμάμαι πως δεν έπαιζαν όλα τα PS1 games .

Cause the only real predator is Stevepredator
Last edit: 03 Nov 2015 18:10 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Aug 2008 11:00 #46661 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic Backwards Compability
kai to poulises sto ebay gia 216891065 dis?

More
30 Aug 2008 15:40 #46670 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Backwards Compability
όχι το εχω ακόμα και ναι δεν παίζει games ps1 και dvd

Cause the only real predator is Stevepredator

More
28 Sep 2010 18:04 #79758 by Μάνος Γρυπάρης
Backwards compatibility
Αυτή τη στιγμή, οι τυχεροί που παίζουν games προηγούμενων Playstation στο PS3 τους είναι ελάχιστοι, δεδομένου του ότι το χαρακτηριστικό αυτό υπήρχε μόνο στην πρώτη παρτίδα κονσολών Playstation 3 που κυκλοφόρησε στην αγορά. Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες όμως που προέρχονται απ' το site Siliconera.com, η Ιαπωνική εταιρεία φέρεται να έχει κατοχυρώσει πατέντα, βάση της οποίας θα επιτρέπεται σε σύγχρονη κονσόλα να παίζει games προηγούμενων ετών, με την χρήση ενός εξωτερικού αντάπτορα.

Ο αντάπτορας αυτός θα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή, έναν DVD decoder, καθώς και επεξεργαστές γραφικών και ήχου. Η συσκευή αυτή θα καταναλώνει ρεύμα με ανεξάρτητο καλώδιο.

Η Sony δεν σχολίασε τις παραπάνω φήμες και μένει να δούμε αν θα εκπληρωθεί τελικά ένα μόνιμο παράπονο των fans της τα τελευταία χρόνια. To backwards compatibility διεκόπη πριν από τρία χρόνια, με την κυκλοφορία του PS3 στα 80GB και την αιτιολογία του ότι "Οι τίτλοι του PS3 καλύπτουν πλέον τις ανάγκες των περισσότερων gamers".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Sep 2010 02:08 #79790 by Γιωργος Βλαχος
εχω μια απορια...για ποιο λογο να εχεις παρει ps3 και να θες να παιξεις παιχνιδια του ps2!!!

More
16 Oct 2010 14:02 #81766 by Μάνος Γρυπάρης
Γιατί απλούστατα υπάρχουν ένα σωρό απίστευτα κλασικά games που παίζονται μέχρι και σήμερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Oct 2010 14:04 #81894 by rafor
Replied by rafor on topic Backwards Compability
Πολλες φορες, εγω προσωπικα νιωθω νοσταλγια για καποια παλια παιχνιδια.Πολυ εξυπνη κινηση απο τη Sony,συν οτι δεν λες οτι ολα τα παιχνιδια που ειχα παρει για το PS2 ,θα μεινουνε στο ραφι(εκτος εαν τα παιζω στο PS2 ), χωρις να μπορω να παιζω online...