Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS6: Γενική συζήτηση

More
11 Sep 2021 16:55 #255418 by Μάνος Γρυπάρης
Μία αγγελία εργασίας της Sony μαρτυράει ότι η Ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει από τώρα το επόμενο PlayStation.Η αγγελία αναζητά άτομο με PhD στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Μία από τις αρμοδιότητές του θα είναι "Η συνεισφορά στην αναγνώριση και ανάπτυξη ενός τεχνολογικού portfolio μελλοντικών κονσολών PlayStation".Η Sony διατηρεί μέχρι και σήμερα την αγγελία της και την ίδια ακριβώς περιγραφή, παρότι η πληροφορία αυτή διέρρευσε μέσω του Twitter .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2021 20:50 #255436 by Blood Prince
Ποιό PS5 ; Μέχρι να κυκλοφορήσει το PS6 θα έχω PS4. 

Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον αλλά πρός τα εκεί πάω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
15 Sep 2021 22:18 #255507 by Stathis Moose Stathopoulos
Το PlayStation 6 βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού, σύμφωνα με φήμες, λόγω αγγελίας της Sony

Ζητάει ερευνητή "για τα επόμενα PlayStation".

Μία αγγελία εργασίας της Sony δείχνει ότι η Ιαπωνική εταιρεία πιθανόν σχεδιάζει από τώρα το επόμενο PlayStation.

Η αγγελία αναζητά άτομο με PhD στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Μία από τις αρμοδιότητές του θα είναι "Η συνεισφορά στην αναγνώριση και ανάπτυξη ενός τεχνολογικού portfolio μελλοντικών κονσολών PlayStation".

Η Sony διατηρεί μέχρι και σήμερα την αγγελία της και την ίδια ακριβώς περιγραφή, παρότι η πληροφορία αυτή διέρρευσε μέσω του Twitter .
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

More
08 Oct 2021 18:09 #256182 by Blood Prince
PS6 rules.....ουάου υπέροχα !

Βέβαια τώρα τελευταία δεν μου αρέσουν τα videogames όπως παλιότερα αλλά το PS6 μπορεί να πάει και προπαραγγελία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 Oct 2021 18:21 #256185 by Απόστολος Μητσακούλης
Μέχρι να σταματήσουν οι ελίψεις που έχουν τα καταστήματα για ps5 θα έχει βγει το ps6 :P

More
26 Dec 2021 15:00 #259091 by Blood Prince
Πραγματικά σκέφτομαι να την βγάλω με PS4 (εκτός αν χαλάσει) και να πάρω PS6 νωρίς νωρίς....το μόνο θέμα είναι πως αν βγεί σε 7 χρόνια, δηλαδή σε 6 χρόνια από τώρα, θα είμαι 42 χρονών.Βέβαια η ηλικία είναι ένας αριθμός λένε.

[IMG

Peter Baylish

More
26 Dec 2021 18:12 #259099 by Απόστολος Μητσακούλης

Πραγματικά σκέφτομαι να την βγάλω με PS4 (εκτός αν χαλάσει) και να πάρω PS6 νωρίς νωρίς....το μόνο θέμα είναι πως αν βγεί σε 7 χρόνια, δηλαδή σε 6 χρόνια από τώρα, θα είμαι 42 χρονών.Βέβαια η ηλικία είναι ένας αριθμός λένε.
Δύσκολο να αποφασίσω απο τώρα για ps6. Σε 6 χρόνια δν ξέρω καν πως θα είμαι. Δν γνωρίζω καν τι παιχνίδια θα βγούν εκεί. Προς το παρόν παρακολουθώ το ps5 και βλέπουμε.

More
14 Feb 2022 15:09 #261405 by Blood Prince
Βασικά δεν ξέρω καν αν αγοράσω PS5...μπορεί το 2024 ας πούμε να πάρω PS5 και όταν βγεί PS6 να είμαι καλυμμένος με το PS5.

Τώρα για το πως θα είμαι, το σίγουρο είναι πως θα έχω λιγότερο χρόνο  , αλλά λογικά θα λατρεύω τα videogames και τότε.

6 χρόνια δεν είναι πολλά. Από τα 30 μέχρι τώρα που είμαι 36, δεν έχει αλλάξει τίποτα από εμφάνιση και τρόπο ζωής. Δεν λέω βέβαια πως στα 100 αν ζω θα είμαι όπως στα 30. 

Δύσκολο να αποφασίσω απο τώρα για ps6. Σε 6 χρόνια δν ξέρω καν πως θα είμαι. Δν γνωρίζω καν τι παιχνίδια θα βγούν εκεί. Προς το παρόν παρακολουθώ το ps5 και βλέπουμε.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Feb 2022 15:26 #261408 by Απόστολος Μητσακούλης
Μαλλον θα αργησουμε να δουμε ps6 μιας και το ps5 δν εχει αναπτηχθει ακομα οπως το θελαν. Παιζουν ρολο και οι εξαγορες που γινονται.

More
18 May 2022 13:52 - 18 May 2022 13:53 #264316 by Blood Prince
Πάντως τώρα που θα πληρώνομαι πολύ καλά, PS5 αγοράζω άνετα, αλλά το αν το πάρω θα εξαρτηθεί από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν και από το πόσο θα με καλύπτει το PS4 αν και μπορώ να το βάλω πωλητήριο μαζί με κάποια παιχνίδια στα 100 €

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 May 2022 13:53 by Blood Prince.