Blood Prince wrote: Από τα 5 PS4 games που έχω αυτή την στιγμή (God of War 4,Bloodborne,Witcher 3,AC Origins και Rise of the tomb raider) τα αγαπημένα μου είναι τα Bloodborne και Witcher 3.
To Witcher 3 θα το ξαναξεκινήσω και δεύτερη φορά κάποια στιγμή. xD
Επίσης μελλοντικά σκέφτομαι να αγοράσω πέρα από αθλητικά παιχνίδια το Mirror's Edge Catalyst για το PS4.Δεν το έχω αγοράσει ακόμα επειδή στο review δεν είχε και την καλύτερη κριτική αλλά έχω παίξει το πρώτο και μου άρεσε πάρα πολύ.
Με τόσες αγορές που έχω κάνει το τελευταίο διάστημα πλέον έχω φτάσει στα 7 retail παιχνίδια (+extra digital λόγω season pass) (God of War ,Bloodborne,Witcher 3,AC Origins,Rise of the tomb raider,Fifa 19,AC Odyssey).
Τα αγαπημένα μου παραμένουν Bloodborne και Witcher 3 αν και το AC Origins το απόλαυσα για πάνω από 120 ώρες,όμως δύσκολα θα το ξαναβάλω από την αρχή.Πιστεύω θα απολαύσω και το AC Odyssey.
Το AC Odyssey το αγόρασα τελικά.Σε προηγούμενο πόστ είχα γράψει πως δεν έχω επιθυμία αλλά δεν αντιστάθηκα γιατί μιλάμε για Αρχαία Ελλάδα.
To Mirrors Edge Catalyst δεν το αγόρασα επειδή δεν έχει καλές κριτικές και ως συνήθως αγοράζω παιχνίδια που ξεχωρίζουν.
Για μελλοντική αγορά είναι στην λίστα το The Last of us 2 (ίσως και το πρώτο,αλλά το part 2 σίγουρα)