Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Now

More
08 Jan 2014 00:02 - 16 Feb 2017 22:47 #138739 by Αποστόλης Αναστασίου

Η Sony κάνει πολλές αξιόλογες κινήσεις και οι πωλήσεις φαίνεται να την επιβραβεύουν. Μιλάμε για πολύ καλή διαχείριση του υλικού της.

Το Playstation Now δείχνει να είναι πραγματικά μια αξιόλογη υπηρεσία και θα έχει μια πολύ καλή δυνατότητα , να παίζεις από οποιαδήποτε συσκευή τα games σου αρκεί να έχεις πρόσβαση στο Internet.

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Attachments:
Last edit: 16 Feb 2017 22:47 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2014 12:04 #142690 by Jester
Replied by Jester on topic PlayStation Now
Το PS4 δεν έχει αυτό που ονομάζεται hardware backwards compatibility, δηλαδή δεν μπορεί να "παίξει" τα δισκάκια του PS3.
Ωστόσο η Sony από το 2012 έχει αγοράσει την streaming υπηρεσία της Gaikai, την οποία σκοπεύει να ολοκληρώσει στο PS4 με στόχο, προφανώς, να δώσει τη δυνατότητα στους παίχτες να μπορούν να παίξουν παλαιότερα παιχνίδια των PS3, PS2 και PS1. Η εν λόγω υπηρεσία μετονομάστηκε σε Playstation Now. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο πληρέστατο άρθρο του "δικού μας" Γιώργου Λόλα . Επιγραμματικά να σου πω ότι πρόκειται για διαδικτυακή υπηρεσία, όπου πρακτικά streamάρεται το παιχνίδι στο PS4 σου. Η ημερομηνία διάθεσής της στην Ευρώπη και οι χρεώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές με σαφήνεια.
Ελπίζω να βοήθησα!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
03 Apr 2014 00:21 #142797 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

Jester wrote: Το PS4 δεν έχει αυτό που ονομάζεται hardware backwards compatibility, δηλαδή δεν μπορεί να "παίξει" τα δισκάκια του PS3.
Ωστόσο η Sony από το 2012 έχει αγοράσει την streaming υπηρεσία της Gaikai, την οποία σκοπεύει να ολοκληρώσει στο PS4 με στόχο, προφανώς, να δώσει τη δυνατότητα στους παίχτες να μπορούν να παίξουν παλαιότερα παιχνίδια των PS3, PS2 και PS1. Η εν λόγω υπηρεσία μετονομάστηκε σε Playstation Now. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο πληρέστατο άρθρο του "δικού μας" Γιώργου Λόλα . Επιγραμματικά να σου πω ότι πρόκειται για διαδικτυακή υπηρεσία, όπου πρακτικά streamάρεται το παιχνίδι στο PS4 σου. Η ημερομηνία διάθεσής της στην Ευρώπη και οι χρεώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές με σαφήνεια.
Ελπίζω να βοήθησα!

Πολύ σωστός! Πλέον υπάρχουν και φήμες για hardware emulation των ps1 και ps2 παιχνιδιών.
www.gameworld.gr/news/consoles/item/15464-%CF%86%CE%AE%CE%BC...ibility-%CF%83%CF%84%CE%BF-ps4

Θα συμφέρει πολύ περισσότερο απο online streaming που για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα.

Αν και δεν ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας του playstation Now ή του Hardware emulation ανυπομονώ ήδη να παίξω ξανά τα 3 πρώτα Spyro the Dragon!

More
31 Jul 2014 20:38 #147401 by Μάνος Γρυπάρης
Η υπηρεσία PlayStation Now ξεκίνησε open beta στην Αμερική

Άντε να μας έρθει στην Ευρώπη με το καλό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2014 00:13 #152140 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony ανακοίνωσε ότι τα games της EA: Mirror’s Edge, Mass Effect 2, Dead Space 3, NBA Jam On Fire Edition και Bejeweled 3 προστέθηκαν στην υπηρεσία PlayStation Now. Η τιμή τους για ενοικίαση θα κοστολογείται στο 1 ευρώ την ημέρα, αλλά θα υπάρξουν διάφορες μεικτές προσφορές.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, τις τιμές και την διαθεσιμότητα στις ευρωπαϊκές χώρες θα αποκαλυφθούν απ' την Sony αρκετά σύντομα. Προς το παρόν το PS Now βρίσκεται σε Open beta απ' τον Ιούλιο στην Αμερική.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2015 18:28 #155233 by Παντελής Δασκαλέλος
Την προσεχή εβδομάδα στην Αμερική ξεκινά η διάθεση της μηνιαίας συνδρομής του PlayStation Now . Με 19.99 δολάρια κάποιος αποκτά πρόσβαση σε 100 τίτλους του PS3. Εμένα προσωπικά μου ακούγεται καλό, αν και δεν ξέρω αν θα γραφόμουν συνδρομητής ακόμη κι αν η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη στην Ελλάδα. Σαφώς και προσφέρει μεγάλο value, αλλά τους περισσότερους τίτλους του έχω ήδη στην κατοχή μου.

More
24 Aug 2016 01:15 #186658 by Μάνος Γρυπάρης
Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 13 Αυγούστου, η υπηρεσία PlayStation Now φημολογούνταν ότι θα βγει και στα PC. Η Sony μόλις το επιβεβαίωσε.

Το PlayStation Now που ισχύει για Αμερική και ορισμένες χώρες της Ευρώπης (προς το παρόν όχι για την Ελλάδα) θα σας επιτρέψει από αύριο να τρέξετε στα PC μία μεγάλη γκάμα από τίτλους "όπως τα The Last of Us, Journey, Uncharted, God of War, Ratchet & Clank και πολλά ακόμη PS3 games".

Πάνω από 400 games θα είναι διαθέσιμα στο PC σας, εφόσον γίνετε συνδρομητής της υπηρεσίας. Παράλληλα η Sony ανακοίνωσε τον DualShock 4 USB αντάπτορα με τον οποίο θα μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα το DualShock 4 στο PC ή το Mac σας. Θα πωλείται για 25 ευρώ από τον Σεπτέμβριο και θα χρειάζεται Intel Core i3 στα 3.5Ghz ή AMD στα 3.8Ghz για να τρέξει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Aug 2016 12:22 #186669 by Tony
Replied by Tony on topic PlayStation Now
Με άλλα λόγια τα περισσότερα παιχνίδια exclusives Της sony πάνε και στα pc!
Κοίτα να δεις που στο τέλος η MS θα καταλήξει να έχει περισσότερα "καθαρά" exclusives χωρίς καν να το προσπαθήσει.

More
16 Feb 2017 22:39 #193894 by Μάνος Γρυπάρης
Η υποστήριξη PS3 και PS Vita σταματάει στο PlayStation Now. Θα υποστηρίζεται πλέον μόνο σε PC και PS4.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Mar 2017 01:41 #195175 by Angel
Replied by Angel on topic PlayStation Now
PS4 Games

Μέχρι τώρα υποστηρίζονται 480 PS3 games, ενώ πλέον έρχεται και η ώρα του PS4. Επίσης, η υποστήριξη για τα PS3 και PS Vita αρχίζει να σταματάει, καθώς η υπηρεσία θα είναι συμβατή με PS4 και PC.
Παράλληλα, θυμίζουμε ότι η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Game Pass, το οποίο ωστόσο θα σας επιτρέπει να κατεβάζετε στην κονσόλα σας (και όχι να τρέχετε μέσω streaming) Xbox One και Xbox 360 games για 10 ευρώ το μήνα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.