Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Homefront

More
19 Aug 2010 17:28 #76901 by Στέφανος Τρίγγας
Το Homefront είναι FPS που κατασκευάζεται από την Kaos Studios και εκδίδεται από την ΤΗQ.Μέχρι πρότινος το παιχνίδι προοριζόταν μόνο για Playstaion 3, Xbox 360 και OnLive, όμως η Digital Extremes ανέλαβε να φτιάξει το παιχνίδι και για PC.Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι 22 Φεβρουαρίου 2011.Επιπλέον θα υπάρχει και single-player και multiplayer.

Δείτε το σχετικό trailer.

[center:16em8gsr][youtube:16em8gsr]
[/youtube:16em8gsr][/center:16em8gsr]

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2010 17:44 #76906 by Solid Snake
Replied by Solid Snake on topic Homefront
Μα πως γίνεται να πηγαινει τοσο μπροστα στο μελλον; Αφου το τελος του κόσμου ειναι το 2012!

More
19 Aug 2010 18:47 #76921 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μαρέσουν πολυ αυτα τα παιχνίδια που γίνονται τα αδυνατα δυνατά! Θελω να δω πως θα εξελιχθεί αυτό το σενάριο!

Solid Snake wrote: Μα πως γίνεται να πηγαινει τοσο μπροστα στο μελλον; Αφου το τελος του κόσμου ειναι το 2012!

8O

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Aug 2010 19:21 #76929 by Στέφανος Τρίγγας
Και εγώ δεν περίμενα ποτέ τέτοιο παιχνίδι που να γίνεται μία τόσο ασήμαντη χώρα όπως η Κορέα υπερδύναμη.

More
19 Aug 2010 22:46 #76943 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Homefront

Solid Snake wrote: Μα πως γίνεται να πηγαινει τοσο μπροστα στο μελλον; Αφου το τελος του κόσμου ειναι το 2012!

Το τέλος του κόσμου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ίσως μετά από κάποια εκατομμύρια χρόνια. Το τέλος της ανθρωπότητας ίσως! Όσο λάμπει ο Ήλιος η Γη δεν πρόκειται να χαθεί. Όσο για το παιχνίδι τώρα: Δεν ενθουσιάστηκα και πάρα πολύ, αλλά είναι ένα παιχνίδι μέτριου επιπέδου. Αυτό πάντως που είδα στο trailer ήταν επεισόδια. Δεν παρατήρησα και πολλά στοιχεία του παιχνιδιού. Ποιο πολλά κατάλαβα από το preview παρά το trailer.

ThunderHawk wrote: Και εγώ δεν περίμενα ποτέ τέτοιο παιχνίδι που να γίνεται μία τόσο ασήμαντη χώρα όπως η Κορέα υπερδύναμη.

Όλα είναι δυνατά Στέφανε. Ποτέ μην λες ποτέ!

More
30 Dec 2010 11:44 #86968 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Ένα trailer που περιγράφει τις multiplayer αναμετρήσεις, όπως τουλάχιστον τις φαντάστηκαν οι άνθρωποι της Kaos Studios.

[youtube:3sajebn7]
[/youtube:3sajebn7]

Η αλήθεια είναι πως το urban σκηνικό με προσθήκη οχημάτων και ελικοπτέρων δημιουργεί χαοτική ατμόσφαιρα. Παραμένει να δούμε αν θα είναι έτσι και στις πραγματικές online αναμετρήσεις.

More
14 Mar 2011 07:46 #90967 by Γιάννης Γερομεριάτης
(Τελικά κυκλοφορεί 15 Μαρτίου)

Η πρώτη μου παρουσίαση,
ετοιμάζεται.
Λίγη υπομονή παρακαλώ.

[center:3uk52h8h]Kρίση? ή Crysis?[/center:3uk52h8h]

More
14 Mar 2011 09:36 #90968 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Άντε καλή τύχη με το review :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Mar 2011 09:44 #90969 by Γιάννης Γερομεριάτης
ευχαριστώ.-

[center:3uk52h8h]Kρίση? ή Crysis?[/center:3uk52h8h]

More
15 Mar 2011 15:11 #91003 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Ένας φίλος μου μου είχε δείξει κάτι βίντεο για το παιχνίδι και ομολογώ να πω ότι το σενάριο δε με χαλάει καθόλου. Στο Single player τι ρόλο θα παίζουμε? Αμερικάνο στρατιώτη και θα πετσοκόβουμε Κορεάτες? Αν είναι έτσι ξέρετε τι μου θυμίζει το σενάριο? Το Crysis 1, που στο νησί σαν Αμερικανοί, υπερσταρτιώτες βέβαια, πάλι Κορεάτες τρώγαμε. Το Homefront κοντά με το Crysis 2 δε βγαίνει? Σύμπτωση εεε?

PC user forever !!!