Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metro 2033

More
02 Apr 2010 22:42 #70084 by Alex
Metro 2033 was created by Alex
Επειδή είδα λιγο το παιχνιδάκι να παιρνει πολύ καλές κριτικές περιμένουμε και από σας!

Πρεπει να ειναι αρκετά ατμοσφαιρικό με πολύ καλα γραφικά και ήχο.

Δεν άντεξα... Το έπαιζα χθες μέχρι τις 4 το πρωι... Μιλάμε για διαμαντάκι και πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2010 17:33 #70113 by reinko24
Replied by reinko24 on topic Metro 2033
Συμφωνώ απόλυτα!!!!Είναι κόλλημα!!! :cup:
Ξεκηνάς και δεν θέλεις να σταματήσεις σε συνεπέρνει η όλη ατμόσφαιρα και το γρήγορο gameplay!!
Άντε καιρός ήταν να δούμε και κάτι αξιόλογο για το PC :icon applaud:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
03 Apr 2010 20:07 #70125 by Μάνος Γρυπάρης

reinko24 wrote: Συμφωνώ απόλυτα!!!!Είναι κόλλημα!!! :cup:
Ξεκηνάς και δεν θέλεις να σταματήσεις σε συνεπέρνει η όλη ατμόσφαιρα και το γρήγορο gameplay!!
Άντε καιρός ήταν να δούμε και κάτι αξιόλογο για το PC :icon applaud:

Εεχμμμμ.....κυκλοφορεί ήδη και σε PC! :bduh:

Τεχνικά ήταν όντως εντυπωσιακό. Αλλά ας μου πείτε από περιέργεια, τα φαντάσματα που εμφανίζονται στο 5ο κιόλας λεπτό και που σπάνε τα νεύρα του φουκαρά του χρήστη, πως τα περνάτε?

Το review το ανεβάζει ο Κώστας σε λίγα 24ωρα...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Apr 2010 14:09 #70801 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Με κλικ εδώ μπορειτε να διαβάσετε το πληρες review του Metro 2033.

More
15 Apr 2010 18:15 #70817 by Γιάννης Παναγιωτίδης
ναι αλλα παιδια μην ξεχνατε οτι εσεις για να το παιζετε εχετε ενα πολυ καλο, επενδυμενο υπολογιστή. ο κοσμακης που ο υπολογιστης του εχει συμπληρώσει 1,5 χρονο λιγο δυσκολα το βγαζει...
αλλα απο την αλλη το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο...θα ηταν καλυτερο αν οι εχθροι δεν ηταν τοσο "εξυπνοι", θα βασανιστουν οι καινουργιοι των fps και θα "λιώσουν" οι παλιοι

More
14 May 2010 01:22 #72054 by Αντώνης Μπιθούλκας
Πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Για την ακρίβεια πιο πολυ χεζόμουνα με το FEAR (έπεζα σε σκοτάδι και με 5.1... πώρωση) αλλά και πάλι το προσκυνάω!

More
05 Jul 2010 13:25 #74860 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Metro 2033
Λοιπον αγορασα και εγω το παιχνιδακι και εχω ενα προβλημα.Καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι μου γραφει Metro 2033 Executable has stopped working.Εψαξα στο internet και διαπιστωσα οτι σχεδον ολοι οσοι το αγορασαν ειχαν το ιδιο προβλημα.Δοκιμασα πολλες λυσεις αλλα τιποτα.Οι προυποθεσεις τηρουντε(4 gb ram,επεξεργαστης 2,27GHz).Εχω εγκαταστησει τις τελευταιες εκδοσεις του direct,PsyX κτλ,αλλα το προβλημα συνεχιζεται.Εχω Windows 7.Οτι αλλες πληροφοριες χρειαστειτε για την διαγνωση εδω ειμαι.

Καμια ιδεα???

ΥΠ1:Καλα και αυτοι πριν βγαλουν το παιχνιδι στην αγορα δεν το checkαρουν???
ΥΠ2:Εσυ Κωστα που εκανες και το review ειχες καποιο προβλημα?

More
05 Jul 2010 14:33 #74861 by Βασίλης Δρέττας
το παιχνιδι τα σπαει αγρια στο χβοχ που το επαιξα παρολα τα προβληματακια του

More
06 Jul 2010 12:46 #74891 by Lalo007
Ναι και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα...Αν ομως ηξερα οτι εχει τετοιο προβλημα δεν θα το αγοραζα...Οσο δεν λειτουργει ειναι πεταμενα λεφτα...

More
09 Jul 2010 10:10 #75011 by Lalo007
τι εγινε ρε παιδια?κανεις δεν αγορασε το game και ειχε προβλημα?στο διπλο post με φτασατε..... :armata sad: :crybaby: