Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty 7

More
02 May 2009 16:37 #52505 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πολεμος στο Vietnam/Cuba

Μία πηγή εκ των έσω της Activision αποκάλυψε πως η εταιρία ψάχνει μουσικά κομμάτια για το επόμενο Call of Duty. Συμφωνα με την πηγη λοιπον, τα κομματια αυτά παραπέμπουν σε μουσικές και μελωδίες του πολεμου που εγινε στο Vietnam και στην Κουβα. Μηπως λοιπον το μεθεμομενο Call of Duty εκτυλλισεται στην δεκαετια του '70? Πολυ πιθανο να εχουμε πληροφοριες τις επομενες ημερες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2009 16:53 #52508 by Alex
Replied by Alex on topic Call of Duty 7
Να πανε να γα..θούνε οι γα...μένοι οι σκατοΑμερικάνοι...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
15 May 2009 17:25 #52853 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας προγραμματιστής της Activision έκανε την πατάτα κι αποκάλυψε μέσω του Twitter ότι ετοιμάζεται Call of Duty 7!

Ο προγραμματιστής φέρεται ότι ζητούσε πολεμικούς ήχους από το Βιετνάμ και μουσική από Κούβα, Αφρική και Σοβιετική Ένωση (προφανώς για να τις χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι).

Η Activision αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά επειδή το νέο έχει διαρρεύσει, η E3 θα είναι μια καλή ευκαιρία για να σταματήσει την μουρμούρα και να ανακοινώσει επίσημα τι παίζει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 May 2009 00:19 #52860 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πολεμικους ήχους; Δεν μπορουσαν να παραγουν δικούς τους;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 May 2009 00:36 #52862 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά επειδή είναι βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και ιστορικώς αποδεκτό υλικό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

More
16 May 2009 00:38 #52863 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Βασικά επειδή είναι βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και ιστορικώς αποδεκτό υλικό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Μα ας το παρουμε κι αλλιως. Δηλαδη ο ανθρωπος περιμενε να βρει ήχους απο τουφεκια στο Vietnam? Δηλαδή, όταν πολεμούσαν οι ανθρωποι είπαν δεν βγάζω μια στιγμη το Iphone να κανω record τα τουφεκια;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 May 2009 00:40 #52864 by Νικολής Ασημάκης
Α, τέτοιους ήχους; Εγώ νόμιζα μουσικές.

More
16 May 2009 01:16 #52867 by Μάνος Γρυπάρης

BigBoss wrote:

Nikolis wrote: Βασικά επειδή είναι βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και ιστορικώς αποδεκτό υλικό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Μα ας το παρουμε κι αλλιως. Δηλαδη ο ανθρωπος περιμενε να βρει ήχους απο τουφεκια στο Vietnam? Δηλαδή, όταν πολεμούσαν οι ανθρωποι είπαν δεν βγάζω μια στιγμη το Iphone να κανω record τα τουφεκια;

Θεϊκό! :armata crazy: :armata crazy: :armata crazy:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 May 2009 19:22 #52963 by Στέφανος Τρίγγας
Επειδη ενας προγραματιστης της Activision εκανε πατατα πρεπει να το κανουμε ολοκληρο θεμα. Επειδη ο ανθρωπακος παραβλεψε μια μικρη λεπτομερια (δεν υπηρχαν Ιphone στον πολεμο του Βιετναμ = λεπτομερια),δεν πρεπει να τον κατακρηνουμε αλλα αμα το καλοσκεφτης εκανε οχι απλα πατατα αλλα αμα πηγαινε σε διαγωνισμο θα επερνε πρωτο βραβειο.

More
19 May 2009 20:12 #52967 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ηδη τα γραφικα του Modern Warfare 2, φαινονται πολυ απογοητευτικα και το παιχνιδι ειναι στο τελικο σταδιο της παραγωγης. Αραγε στο 7, να χρησιμοποιουν εξολοκληρου καινουρια μηχανη γραφικων, ή μια τροποποιημενη εκδοση της ηδη υπαρχουσας?