K/D ratio maniacs μου!
Έχω ξεκινήσει review για το Call Of Duty: Warzone Mobile. Έχω να πω πως το παιχνίδι με έχει ταλαιπωρήσει ως τώρα, γιατί ενώ θέλω να κάνω το review για εσάς τους FPS και mobile gamers, ήταν unplayable. Στο launch της Πέμπτης (21/3/2024) ήμουν τόσο χαρούμενος που θα ξαναέπαιζα επιτέλους στο Verdansk και στο Rebirth Island. Έπαιξα λίγο και δεν ήταν τόσο καλό όσο περίμενα. Τα γραφικά θυμίζουν Windows XP και υπήρχαν πολλά fps drops. Το κινητό θερμένεται και αντί να παίξετε Warzone Mobile τέτοιο χάλι που ήταν, καλύτερα να σιδερώνατε τα ρούχα σας, μη καίτε τσάμπα ρεύμα.Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία σε Android και φαίνεται ότι δεν πάει τόσο καλά όσο στο IOS. Στο
Play Store δέχτηκε review bombing και η βαθμολογία του έχει πέσει στο
2.7/5 με την πλειοψηφία των reviews να είναι στα 5 αστέρια ή στο 1 αστέρι, ενώ στο
App Store έχει βαθμολογία
4.4/5 με την πλειοψηφία των reviews να είναι στα 5 αστέρια. Αργότερα έγινε ένα update που εμπόδισε πολλούς παίκτες μαζί με εμένα από το να μπούμε σε match. Το loading bar κόλαγε σε ένα σημείο όταν ήταν στο loading screen, ενώ το animation ακόμα έτρεχε
κανονικά! Δεν μπορούσα να παίξω για πολλές μέρες, αλλά τελικά έγινε άλλο ένα update αυτή την εβδομάδα που διόρθωσε αυτό το πρόβλημα. Τελικά κατάφερα να μπω μερικά matchάκια BR, Resurgence και Multiplayer, αλλά δεν είναι ικανοποιητικό. Το Call Of Duty: Mobile είναι καλύτερο, πιο παλιό και τρέχει πολύ καλύτερα στην ίδια συσκευή. Έχει και support για controller όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε.
Μην δοκιμάστε να τραβήξετε screenshot την ώρα που παίζετε αν είστε σε κινητό Xiaomi και τραβάτε screenshot κάνοντας scroll με 3 δάχτυλα, το joystick θα κολλήσει και δεν μπορείτε να κουνήσετε τον παίκτη σας. Υπάρχουν διαφορές με το κανινικό Warzone όπως να βάλετε τον παίκτη σας να ανέβει/κατέβει αυτόματα τα σκαλιά, auto-fire αλλά είναι πολύ αργό και αξίζει περισσότερο να βάλετε manual-fire και
δωρεάν multiplayer! Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν άξιζε όλο αυτό το hype που είχε αυτά τα 2 χρόνια από την ανακοίνωση του development και ήταν μία
εκμετάλλευση της νοσταλγίας μας σε ένα mobile game