Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

America's Army 2.7

More
02 Aug 2005 00:52 - 14 May 2006 05:13 #150 by Αντώνης Παπαθανασίου
Διαβάστε το review του America's Army

Γενικά:

Πρόκεται για ενα απο τα πέντε (σύμφωνα με το gamespy) καλύτερα multiplayer first person shooters, η πρώτη έκδοση του οποίου κυκλοφόρησε το 2000. Με καταπληκτικά γραφικά και πολύ καλό gameplay μπορεί κάλλιστα να συναγωνιστεί οποιοδήποτε online first person shooter, και, παρά την αμφιλεγόμενη φύση του, έχει αποκτήσει φανατικούς παίκτες ανα τον κόσμο.

Αν και δεν έχει την ταχύτητα και τι στιγμιαία εκτόνωση του counterstrike, ούτε τη γκάμα των όπλων του SoF2, το παιχνίδι δίνει μεγαλύτερη σημασία στο ρεαλισμό, και δικαίως θεωρείται ενα απο τα πιο ρεαλιστικά first person shooters αυτή τη στιγμή. Οτιδήποτε στο παιχνίδι, απο τα όπλα μέχρι την physics engine του, είναι φτιαγμένα ή παραμετροποιημένα έτσι ωστε να πλησιάζουν το κατα δύναμην αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα.

Οι παίχτες χωρίζονται σε δυο ομάδες, συνήθως assault και defence, και εκτελούν, ανάλογα με το χάρτη, αποστολές όπως αναχαίτιση, αναγνώριση οπλικών συστημάτων, κλπ. Μία απο αυτές μάλιστα (SFCSAR) έχει εμπνευστεί απο τα γεγονότα του 1996 στην Σομαλία μετά την πτώση δυο Αμερικανικών ελικοπτέρων.

Το παιχνίδι είναι freeware, και διατίθεται στο δίκτυο (750 MB).
Last edit: 14 May 2006 05:13 by Αντώνης Παπαθανασίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2005 15:15 #3756 by Μάνος Γρυπάρης
Thanks για το link. Πάντως, αυτή τη στιγμή είναι down οι servers γι'αυτό και δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την full έκδοση. Αναμένουμε...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Oct 2005 15:52 #3758 by Αντώνης Παπαθανασίου

Hello!

The AAO BetaServers are already running on v2.5.0 now! That should mean that the patch is done and I am pretty sure it will get released very soon. Maybe not today, but very soon! The DEVs already told us that we will get only a patch (76,9mb).

Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως όπου να'ναι έρχεται η 2.5;

Quoted from [Dev]Pye:
The download links being down is not related to the new version/patch.

No official release date yet.

χμ

More
17 Oct 2005 19:28 #4104 by Μάνος Γρυπάρης
Βγήκε η 2.5 !
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Enjoy :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Dec 2005 14:05 #6198 by Τάσος Γεωργίου
akpe επειδή ψήνομαι ασχήμως, σε 56k πως πάει;;

More
01 Dec 2005 15:49 #6201 by Αντώνης Παπαθανασίου
Στις pre-2.3 εκδόσεις πήγαινε μια χαρά, εγώ 2 χρόνια έπαιζα με 56ρα, και τα πήγαινα και πολύ καλά μάλιστα.

Απο την έκδοση 2.4 και μετά τα πράγματα για τους 56ρηδες -απο όσο ακούω- δεν είναι το ίδιο καλά... παίζεται βέβαια, αλλα με την καμία δεν θα παίξεις καλά σε απομακρυσμένους ή αμερικάνικους server.

Aν θέλεις μπορώ να στο κάψω σε ενα δισκάκι να δοκιμάσεις πάντως :)

More
01 Dec 2005 21:55 #6215 by Τάσος Γεωργίου
θα το κατεβάσω από σχολή ρε... :mrgreen:

άσε που μέχρι τις 6 του μηνός θα ενεργοποιηθεί η 1024... απλά βιάζομαι... :mrgreen: θα σου στείλω πμ όταν μπω... φαίνετε πολύ jet το παιχνίδι...

More
01 Dec 2005 22:24 #6216 by Αντώνης Παπαθανασίου
kk :D αν χρειαστείς βοήθεια στο training πες μου :cool:

More
14 Feb 2006 02:41 #8788 by giannis
Replied by giannis on topic America's Army 2.7
to pexnidi ine freeware? ara pio katevazo?to special forces link up v 2.6 opos leei to link?

More
14 Feb 2006 14:42 #8796 by Αντώνης Παπαθανασίου
Freeware είναι, κατεβάζεις την νεότερη έκδοση (AA:SF (Link-Up) v2.6 Full (897 MB))