Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rainbow Six: Siege

More
19 Aug 2021 01:32 #254701 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο συγγραφέας της είναι απίστευτα περήφανος

Ο Simon Ducharme, narrative writer του Rainbow Six Siege που ανέλαβε να εισάγει την πρώτη transgender operator στο παιχνίδι με το όνομα Osa, δήλωσε "εξαιρετικά υπερήφανος" για την επιλογή του.
Η δήλωσή του στο Twitter ήταν: "Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς την καθοδήγηση των εκπληκτικών συμβούλων μας (σ.σ. τους οποίους έκανε tag). Σας αγαπάω και τους τρεις και σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε για να γράψω την ιστορία της Osa.

So here it is. Osa is a trans woman, and I’m incredibly proud. I couldn’t have done this without the guidance of our amazing consultants, @JadeWhirl , @BirdTickler and @CaptainFluke . I love all three of you, and I thank you for trusting me to write Osa’s story. pic.twitter.com/WZR49s3Job

— script.bone ?? (@ScriptSlasher) August 16, 2021

I just want to get real for a moment. I don’t have the time to argue with people who engage in bad faith. Any talk of pandering, “forcing down your throat” and all that will be blocked without a second thought. If you have questions, be genuine and kind.

O Simon Ducharme συνέχισε με μερικά ακόμη tweets λέγοντας: "Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με όσους έχουν κακές προθέσεις. Όσοι μου λένε "βάλτο στο στόμα σου" και τέτοια χυδαία θα μπλοκάρονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν έχετε ερωτήσεις, να είστε αυθεντικοί και ευγενικοί. Οι άνθρωποι που είμαστε queer έχουμε μία συμπεριφορά -queerness- που επηρεάζει το πως αλληλεπιδράμε με τον κόσμο. Το να γράψω το σενάριο της Osa ήταν ένα όνειρο και η διαδικασία με έκανε να αντιληφθώ την δικιά μου queerness με έναν πιο περίπλοκο τρόπο από ποτέ. Είναι ανησυχητικό να είσαι τρανς τώρα με τόσο hate, οπότε ενθαρρύνω όσους είναι cis (όσους χρησιμοποιούν το φύλο που είχαν όταν γεννήθηκαν) να διδαχθούν για θέματα τρανς και να σκεφτούν τι μπορούν να κάνουν για να έχουν μια θετική αλλαγή".

It’s scary to be trans right now with all the hate going around, so I encourage cis people (that’s people who identify with the gender they were assigned at birth) to educate themselves on trans issues, and think about what they can do to bring positive change.

And a final note: I can’t speak to what this means to Ubisoft at large or the people I worked with, but to me it was a sigh of relief, and tears of joy – to know that I am not only allowed to write queer characters, but encouraged and supported.

O Ducharme κατέληξε: "Τέλος, δεν μπορώ να σκεφτώ τι σημαίνει αυτό για την Ubisoft ή τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα, αλλά για μένα ήταν ένα αίσθημα ανακούφισης και δάκρυα χαράς. Όχι μόνο μου επιτρέπεται να γράφω σενάρια για χαρακτήρες queer, αλλά λαμβάνω ενθάρρυνση και υποστήριξη".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2021 22:39 #254794 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Ubisoft ακύρωσε τουρνουά του Rainbow Six Siege λόγω του ότι έσταζε η οροφή του γηπέδου

Στο Μεξικό.

Η Ubisoft ανέβαλε το πρόγραμμα του τουρνουά Six Siege Mexico 2021 Major του Rainbow Six Siege που έτρεχε αυτές τις ημέρες στο Μεξικό, επειδή η έσταζε η οροφή του γηπέδου.

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων DarkZero Esports και DAMWON Gaming -που αποτελούσε τον τελευταίο αγώνα της μέρας- επρόκειτο αρχικά να λάβει χώρα στις 18 Αυγούστου. Τελικά, η Ubisoft ανακοίνωσε την αναβολή του λόγω προβλήματος στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Χθες το βράδυ, πριν την έναρξη του τελευταίου ματς της ημέρας, πριν την έναρξη του τελευταίο αγώνα της ημέρας, μία διαρροή νερού ανακαλύφθηκε στην οροφή και μάλιστα πάνω από την κεντρική σκηνή του γηπέδου. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων, οι περιοχές όπου το τουρνουά βρισκόταν σε εξέλιξη εκκενώθηκαν άμεσα. Η διαρροή προκλήθηκε από υπερχείλιση δεξαμενής πάνω από μία από τις μονάδες air-condition του γηπέδου. Το ζήτημα έχει αντιμετωπιστεί ενώ δεν βρέθηκαν άλλες διαρροές".

Additional update on the #SixMajor . pic.twitter.com/bTCyU64Cf9

— Rainbow Six Esports (@R6esports) August 19, 2021

Οι ομάδες των DarkZero και DWG έπαιξαν τον αγώνα εκτός livestream, με την πρώτη να κερδίζει και να προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα συνεχίζεται από σήμερα κανονικά

Όσο για το Rainbow Six Siege, η Ubisoft έχει εισάγει μέσα στο παιχνίδι τον πρώτο τρανς operator και πριν μήνες τον πρώτο gay operator.

More
05 Sep 2021 03:44 #255230 by Stathis Moose Stathopoulos
Ubisoft: "Όσοι είναι AFK στο Rainbow Six Siege θα υποστούν κυρώσεις"

Τα bots πυροβολούν στην τύχη. Είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

Η Ubisoft προειδοποιεί τους παίκτες του Rainbow Six Siege ότι "όσοι είναι AFK θα υποστούν κυρώσεις".

Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης είδε ότι το τελευταίο διάστημα πολλοί παίκτες μένουν AFK. Επίσης, καλεί τους παίκτες να αναφέρουν τους AFKers με report AFK. Ο λόγος  που ορισμένοι μένουν AFK είναι γιατί π.χ. χρησιμοποιούν bots στο λογαριασμό τους, τα οποία κάνουν level up απλά ενώ μένουν AFK. Έτσι, οι cheaters έχουν εύκολη πρόσβαση σε accounts υψηλού level τα οποία χρησιμοποιούν όταν τους ρίχνουν ban στο βασικό τους account.

⚠️ Alert: AFK Abuse will be sanctioned. ⚠️ pic.twitter.com/hXcto2cDvt

— Rainbow Six Siege (@Rainbow6Game) September 3, 2021

Είναι δύσκολο για τους developers να βρουν να βρουν τα AFK bots αν έχουν script για να πραγματοποιούν συγκεκριμένη ενέργεια, όπως π.χ. να πυροβολούν στην τύχη ανά τυχαία διαστήματα. Πέρα από το Rainbow Six Siege, υπάρχουν και άλλα games που έχουν θέμα με το AFK και τα bots.

Διαβάστε για το τουρνουά Rainbow Six Siege που ακυρώθηκε επειδή έσταζε η οροφή του γηπέδου.

Όσο για το Rainbow Six Siege, η Ubisoft έχει εισάγει μέσα στο παιχνίδι τον πρώτο τρανς operator και πριν μήνες τον πρώτο gay operator.

More
09 Sep 2021 13:20 #255350 by Γιώργος Σκένδρος
H Ubisoft θα σταματήσει να τιμωρεί τους παίκτες που καταφέρνουν να νικήσουν τους cheaters σε Ranked matches.

Αυτή η αλλαγή πραγματοποιείται δύο χρόνια μετά την εισαγωγή των χαρακτηριστικών MMR rollback που προορίζονται για την αποτροπή των cheaters. Η αλλαγή έρχεται ως μέρος του patch Siege αυτής της εβδομάδας που περιλάμβανε μια σειρά από άλλες ενημερώσεις για το Matchmaking Rating (MMR) στο Ranked. Η Ubisoft θα αφήνει πλέον τους παίκτες να κρατήσουν το MMR που κέρδισαν νικώντας έναν απαγορευμένο cheater. Οι αλλαγές είναι τώρα διαθέσιμες, οπότε αν μπείτε σε έναν αγώνα με έναν cheater από σήμερα και μετά, μπορείτε να ζήσετε ευτυχισμένοι γνωρίζοντας ότι ο πιο απογοητευτικός αγώνας της ζωής σας δεν θα μετράει εναντίον σας αν κερδίσετε.Η Ubisoft, αν παίζατε με έναν cheater πριν την αλλαγή, θα γύριζε αναδρομικά πίσω το MMR όλων όσων ήταν παρόντες σε αυτό το ματς. Αυτό είχε μερικές φορές ως αποτέλεσμα την πτώση ενός βαθμού επειδή υπήρχε ένας cheater σε έναν αγώνα που κερδίσατε πριν από μερικές ημέρες ή εβδομάδες. Οι λογαριασμοί στην ομάδα του cheater θα χάνουν πόντους πλέον.Το ανώτατο όριο MMR της ομάδας επανήλθε επίσης στα 1.000, αφού είχε πέσει στα 700 νωρίτερα φέτος. Η επαναφορά θα σας διευκολύνει να παίζετε με τους φίλους σας με διαφορετικές δεξιότητες, εκτός από το να συγκρούεστε με ομάδες με παρόμοιες δεξιότητες. Αυτές οι αλλαγές έρχονται ακριβώς την ώρα που ξεκινά η τρίτη season του Year 6, Crystal Guard. Ο τελευταίος operator του Siege, Osa, είναι πλέον διαθέσιμος για τους κατόχους Battle Pass.

More
09 Sep 2021 15:36 #255353 by Κώστας Δαλακλίδης
Ο Jesse Lingard απέκτησε eSports ομάδα για το Rainbow Six Siege

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Manchester United, Jesse Lingard, έχει πλέον δική του ομάδα eSports.
Η πρώην Audacity Esports που συμμετείχε σε τουρνουά με την ονομασία Team JLE, η ομάδα του Lingard, ονομάζεται πλέον και επίσημα JLINGZ esports, ταυτιζόμενη πλέον με το brand του ποδοσφαιριστή. Η ομάδα θα αγωνιστεί από του χρόνου στο Rainbow Six Siege UKIN Second Division. Η JLINGZ esports φιλοδοξεί να "γράψει ιστορία στο Rainbow Six Siege καθώς και να προκριθεί στο European Challenger League 2022".

Πριν από την επίσημη αποκάλυψη ο Lingard μίλησε για την απόφασή του να αγοράσει την ομάδα. Συγκεκριμένα είπε: “Λοιπόν, ήμουν πάντα μεγάλος gamer. Νομίζω ότι τα eSports θα είναι ακόμα πιο σημαντικά στο μέλλον. Είχα διάφορες συνομιλίες με την Ubisoft, ήταν εξαιρετικοί μαζί μου, και σκέφτηκα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθώ με τα eSports και να αποκτήσω τη δική μου ομάδα. Και νομίζω ότι ένα άλλο άλμα σε κάτι διαφορετικό θα είναι επίσης καλό, μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω νέα πράγματα ".

Μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενο που ο Lingard εισέρχεται στον τομέα των eSports, αλλά υπάρχει κάποιο προηγούμενο. Ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιρικών συλλόγων έχει πλέον και ομάδες eSports που τους εκπροσωπούν σε ποδοσφαιρικά games, όπως το πρωτάθλημα eFootball.pro της Konami, που διαθέτει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα 10 επίσημων ομάδων eSports ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης και της Manchester United, ενώ άλλες ομάδες όπως οι Paris Saint Germain και Schalke 04 έχουν ομάδες eSports που ανταγωνίζονται ευρύτερα σε games όπως το Dota και το League of Legends. Ο David Beckham, επίσης ποδοσφαιριστής της Manchester United, είναι συνιδιοκτήτης μιας ομάδας που ονομάζεται Guild Esports, η οποία αγωνίζεται σε Fortnite, Rocket League, FIFA και Valorant.

Σαφώς, υπάρχει κάτι που ελκύει τους ποδοσφαιριστές σχετικά με τα eSports, και γενικά τα games, τα οποία έχουν αξιοσημείωτη δημοτικότητα μεταξύ των επαγγελματιών παικτών. Ο ίδιος ο Lingard είναι γνωστό ότι παίζει games στον ελεύθερο χρόνο του. Μάλιστα στο παρελθόν εμπνεύστηκε από τους χορούς Fortnite για να πανηγυρίσει τα γκολ του, με μερικούς από αυτούς τους πανηγυρισμούς να φτάνουν μέχρι και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν: "Παίζω λίγο Fortnite και Call of Duty: Warzone. Παίζω και λίγο FIFA, αλλά δεν είμαι και ο καλύτερος στο FIFA για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Κάθε φορά που έρχομαι σε μια κατάσταση όπου πρέπει να παίξω FIFA, με κερδίζουν έτσι ... δεν παίζω τόσο συχνά FIFA".

Σε ότι αφορά την ομάδα του είπε: "Γνώρισα την ομάδα μου, είναι εξαιρετική. Δεν έχω ασχοληθεί με τα eSports πάρα πολύ, αλλά μόλις μπήκα στο Rainbow Six Siege, η ομάδα μου μου έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς είναι το παιχνίδι. Έχω παίξει μερικές φορές και νομίζω ότι μοιάζει πολύ με το ποδόσφαιρο, πρέπει να επιτεθείς, πρέπει να αμυνθείς, πρέπει να δουλέψεις σαν ομάδα, πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πάρεις τη νίκη. Είναι μια καλή εμπειρία".

Ακόμη δήλωσε: "Πολλοί ποδοσφαιριστές παίζουν games στον ελεύθερο χρόνο τους για να χαλαρώσουν και τα eSports θα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Και έτσι ήθελα να εμπλακώ. Όταν βάζω το όνομά μου σε κάτι θέλω να αφοσιωθώ σε αυτό ολοκληρωτικά και, προφανώς, είμαι ποδοσφαιριστής πρώτα απ' όλα, αλλά όταν βρίσκω χρόνο, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Δεν κοιτάζω πολύ μπροστά στο μέλλον, αλλά τώρα που συμμετέχω στα eSports και επίσημα, πιστεύω ότι θα συμμετέχω για πολύ καιρό ακόμα. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός χώρος για να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον".

More
09 Dec 2021 04:58 #258071 by Stathis Moose Stathopoulos
Δωρεάν Σαββατοκύριακο σε Xbox

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Rainbow Six Siege θα διατίθεται δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο, μέχρι και το πρωί της Κυριακής σε κονσόλες Xbox. Οι κάτοχοι Xbox Live Gold μπορείτε να συνδεθείτε και να το κατεβάσετε.

More
01 Mar 2022 00:20 #261733 by Nikos Georgopoulos
Η Ubisoft δεν θα διοργανώσει Rainbow Six Siege event στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λόγω νόμων περί LGBTQ+

Το community της εταιρείας αντέδρασε.

Η Ubisoft αποφάσισε να μεταφέρει το Rainbow Six Siege Event έξω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά από αντιδράσεις που εισέπραξε από το community της.

Η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να κάνει μια αλλαγή στην επερχόμενη σεζόν esports του Rainbow Six: Siege μόλις δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη του προγράμματος. Τα σχέδια της Ubisoft για την έβδομη σεζόν του Rainbow Six Siege περιελάμβαναν ένα μεγάλο τουρνουά που αναμενόταν να φιλοξενηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το τουρνουά προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις από το community λόγω της αμφιλεγόμενης στάσης της χώρας σε ζητήματα που σχετίζονται με LGBTQ+. Η Ubisoft επιβεβαίωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού Rainbow Six Esports στο Twitter ότι η εκδήλωση θα μετακινηθεί σε άλλη τοποθεσία μετά από τα σχόλια των gamers.  «Ακούμε δυνατά και ξεκάθαρα ότι μέλη της διεθνούς κοινότητας του Siege αμφισβητούν αυτή την επιλογή και πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε το Six Major του Αυγούστου 2022 σε μια άλλη περιοχή όπου φιλοξενούνται τουρνουά Rainbow Six Esports» ​​αναφέρει το tweet.

pic.twitter.com/Du5HBaWLDu

— Rainbow Six Esports (@R6esports) February 22, 2022

Μέσα σε 48 ώρες, ένα online petition συγκέντρωσε 13.660 υπογραφές από άτομα που ζητούσαν από την Ubisoft να αλλάξει την τοποθεσία του event από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε άλλη χώρα. Το εν λόγω event θα διεξαχθεί τον Αύγουστο. Το petition παρουσίαζε τα προβλήματα του LGBTQ+ community με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λέγοντας ότι η χώρα «έχει καταγράψει σοβαρά ζητήματα δικαιωμάτων LGBTQ+ τον περασμένο χρόνο, ποινικοποιώντας την ομοφυλοφιλία και βάζοντας ποινές, όπως μαστίγωμα, πρόστιμα, απέλαση, χημικό ευνουχισμό, θεραπεία αναγκαστικής μετατροπής φύλου, δολοφονίες, εκτελέσεις που αναλαμβάνουν εθελοντές και πολλά άλλα».

Δείτε τι έκανε η Ubisoft για το cheating στο Rainbow Six Siege.

More
23 Dec 2022 15:51 #268430 by Nikos Georgopoulos
Οι cheaters του Rainbow Six: Siege βρήκαν τρόπους να εμφανίζουν εικόνες, όπως memes και κοτόπουλα στις οθόνες των αντιπάλων τους

Μέσω των ban messages.

Οι cheaters του Rainbow Six: Siege βρήκαν τρόπους να εμφανίζουν εικόνες στις οθόνες των αντιπάλων τους, μέσω των ban messages.

Το αποτέλεσμα είναι ότι στη μέση των matches πετάγονται στην οθόνη τους διάφορα memes και ένα… κοτόπουλο. Τα ban messages κανονικά απλά δείχνουν τα usernames των accounts που εντοπίστηκαν από το anti-cheat σύστημα του Rainbox Six: Siege. Πλέον όμως οι hackers βρήκαν τον τρόπο ώστε σε αυτά τα μηνύματα να δείχνουν οποιαδήποτε εικόνα θέλουν.

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ότι οι εικόνες έχουν χιούμορ όμως μπορεί να γίνουν ενοχλητικές καθώς κρύβουν το οπτικό πεδίο των παικτών. Η πιο εύκολη προσωρινή λύση είναι να πάτε στο HUD sub menu και στην επιλογή bans. Εκεί απλώς το απενεργοποιείτε και οι ξαφνικές εικόνες σταματούν να εμφανίζονται.

Η Ubisoft ακόμα δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωσε για το εν λόγω θέμα.

More
06 May 2023 11:54 #271013 by Nikos Georgopoulos
Επιτραπέζιο Rainbow Six Siege

Οι δημιουργοί ζητούν περισσότερα χρήματα από τον αρχικό στόχο τους.

Η Mythic Games, με την υποστήριξη της Ubisoft ξεκίνησε το 2021 μία καμπάνια στο Kickstarter για ένα επίσημο επιτραπέζιο Rainbow Six Siege.

Δύo χρόνια μετά ζητάει από τους ανθρώπους που ήδη έχουν δώσει χρήματα να δώσουν ακόμα περισσότερα. Το επιτραπέζιο ονομάζεται 6: Siege και μία ομάδα επιτίθεται ενώ η άλλη αμύνεται. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται αρκετές πλαστικές φιγούρες, expansions και 3D κτήρια.

Το 2021 όταν ξεκίνησε η καμπάνια υπήρχαν τρεις βαθμίδες: η βασική των 69 δολαρίων, η deluxe των 199 και η premium των 269. Η premium περιλάμβανε πέντε χρόνια expansions, πολλαπλά πακέτα με χάρες, μέχρι και laser pointer. Πλέον το 2023, μετά την πανδημία, η Mythic Games ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που έχει ήδη λάβει δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα λειτουργικά της έξοδα και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους στο Kickstarter.

Για αυτό πλέον οι επιλογές για όσους έχουν καταθέσει χρήματα είναι να περιμένουν να πέσουν οι τιμές, να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή να δώσουν ακόμη περισσότερα: Όσοι είχαν δώσει 69 δολάρια για την απλή έκδοση καλούνται να πληρώσουν άλλα 39, όσοι είχαν δώσει 199 για την deluxe καλούνται να πληρώσουν άλλα 99, ενώ όσοι είχαν 269 για την premium να πληρώσουν άλλα 129.

More
26 Aug 2024 10:59 #277255 by Nikos Georgopoulos
Rainbow Six Siege: Έλληνας operator

Θα αποκαλυφθεί σε τρέιλερ σε δύο ημέρες!

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα εισάγει για άλλη μια φορά έναν Έλληνα operator στο Rainbow Six: Siege!

Η ανακοίνωση θα γίνει στην παρουσίαση του Operation Twin Shells, στο παρακάτω βίντεο. 

Να σημειωθεί ότι σε Shooters έχουμε δει μέχρι στιγμής ελληνικούς χάρτες, τόσο στο Call of Duty, όσο και στο Rainbow Six: Siege. Πλέον θα δούμε για άλλη μια φορά Έλληνα operator, αφού στο παρελθόν υπήρχε στο παιχνίδι η Κιουρί Γαλανού (Kure Galanos), γεννημένη στη Λευκωσία και κόρη ενός sniper. Δείτε παρακάτω βίντεο του 2017. Μήπως πρόκειται να...επιστρέψει;

Ωστόσο, ένας νέος operator θα είχε ενδιαφέρον. Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να είναι; Κάποιος διάσημος αθλητής; Κάποιος διάσημος τραγουδιστής ή ηθοποιός; 

Την απάντηση θα την μάθουμε την Κυριακή 25/8 και ώρα 20:00 στο παραπάνω τρέιλερ.