Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield Hardline

More
21 Mar 2015 14:49 - 21 Mar 2015 14:53 #158322 by Μάνος Γρυπάρης
Χθες Παρασκευή παίξαμε Battlefield Hardline στο PS4 μαζί με Δημήτρη Αραμπατζίδη και Σπύρο Μασκαλέρη.

Καταρχήν διαβάστε το review απ' την Χριστιάνα Θάνου

Σχετικά με το campaign: Για το λίγο που παίξαμε αλλά και από τα βίντεο που είδαμε μετά στο YouTube, παρατηρήσαμε ότι έχει αργό ρυθμό δράσης και γενικά δεν θα ενθουσιάσει όσους περιμένουν να μπουν σε πεδίο μάχης και να "θερίσουν" στρατιώτες. Εδώ το stealth στοιχείο μπαίνει έντονα, ίσως παραπάνω απ' όσο χρειάζεται.

Σχετικά με το multiplayer: Τα 5 νέα modes που είναι περισσότερα από τα 3 παλιά, βασίζονται στο νέο setting. Κλέφτες ενάντια σε αστυνομικούς. Το Hotwire ήταν ότι χειρότερο, δηλαδή γκαζώνεις σε συγκεκριμένα σημεία και είναι θέμα εξάσκησης και πολύ τύχης το πως θα βγεις από το αμάξι για να καταφέρεις να πυροβολήσεις τους άλλους. Υπάρχουν μέχρι και campers απ' ότι κατάλαβα γιατί έφαγα αρκετές αδέσποτες. Στα περισσότερα modes πιστεύω ότι οι αστυνομικοί έχουν το πάνω χέρι αφού είναι πιο εύκολο να ανακόψεις τον άλλο παρά να κλέψεις.

Γενικά μέτρια εμπειρία σε σχέση με τα κλασικά Battlefield. Ηχητικά είναι κορυφή, στο θέμα γραφικών περιμέναμε το κάτι παραπάνω.

Το βίντεο με το χθεσινό live θα ανέβει σήμερα Σάββατο περίπου στις 18:00, 19:00, εκεί. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Mar 2015 14:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2015 21:49 - 21 Mar 2015 21:50 #158357 by Δημήτρης Καλαϊτζάκης
Τρομερο παιχνιδι μακαρι να πεσει στα χερια μου

Life is Just A Game!
Last edit: 21 Mar 2015 21:50 by Δημήτρης Καλαϊτζάκης.

More
26 Mar 2015 01:57 #158540 by Χριστιάνα Θάνου
Το Battlefield Hardline είναι μια ευχάριστη αλλαγή μετά από πολλά, πολλά χρόνια. Μου άρεσε πολύ το BF4 όπως και το BF3 αλλά το story τους ποτε δεν μου έκανε εντύπωση. Τώρα έρχεται το Hardline και δείχνει πως όταν θέλουν οι developers, κάνουν σωστή δουλειά.

Το φετινό παιχνίδι έχει πιο αργή μάχη όπως είπε και ο Μάνος και βασίζεται κυρίως στο stealth. Δεν υπάρχει πια η πιθανότητα να βγείτε να τα σαρώσετε όλα εκτός και αν είστε τόσο φιλόδοξοι. Στις περισσότερες αποστολές, η τακτική ήταν να κρυφτώ και να ψάξω τον καλύτερο τρόπο για να βγάλω στην απ' έξω τους αντιπάλους που θέλω για να φτάσω στο checkpoint. Προσωπικά αυτή η αλλαγή μου άρεσε πολύ, όπως και η αυξημένη διάρκεια στις 8 ώρες. Your move now COD developers ;)

More
27 Mar 2015 01:04 #158590 by Μάνος Γρυπάρης
Double XP weekend
Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το Hardline κι η EA διεξάγει Double XP σαββατοκύριακο για το multiplayer.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμά της όπως ανακοινώθηκε στο Battlefield.com.
Ώρα για κάψιμο. B)

March 26-30

Double XP Event: This weekend, you’ll score double XP in Battlefield Hardline. Jump into the game, play the objective, and rank up faster than a speeding bullet.
March 7

Gold Battlepack Giveaway: Login to Battlefield Hardline starting March 27 and you’ll receive a Gold Battlepack, containing in-game goodies like camos, weapon attachments and XP boosts.
April 7 – May 4

Class Weeks: Operator, Mechanic, Professional, and Enforcer. We’ll celebrate each Battlefield Hardline class, serving great tips for each, and host class-related Community Missions where you can net exclusive rewards.
April 7-30

ShadowPlay PC Contest: NVidia’s challenging PC players to capture their most radical Battlefield Hardline moment for a chance to win modded PCs with branded Battlefield graphics. ShadowPlay PC contest official rules will be available on April 7.
April 16

Competition: Stay tuned for more information and details on how to participate.
April 22 and April 23

Game with Devs: Visceral and DICE developers will play Hardline on specific servers and let fans compete with and against them. Get a piece of the action and show us your skills.
May 4-May 11

Community Mission: Show how tight you are with your crew in the fast-paced Hotwire mode. Prizes await if this Community Mission is completed.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Jul 2015 21:18 #164496 by Giorgos78
Replied by Giorgos78 on topic Battlefield Hardline

More
14 Dec 2015 21:42 - 14 Dec 2015 21:43 #173430 by Αντώνης Δελησάββας

Νέο DLC για τους κατόχους Premium θα κυκλοφορήσει για το Battlefield Hardline μέσα στον Ιανουάριο. Σε ανακοίνωση της η ΕΑ έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα περιεχόμενα του Getaway DLC , ενώ πρόσθεσε πως γύρω στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Getaway θα κυκλοφορήσει και ένα patch το οποίο θα προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο στον κόσμο του Battlefield Hardline και θα είναι δωρεάν για όλους.

Παραπάνω από καλά νέα για τους Premium members του Battlefield Hardline που ήδη έχουν στα χέρια τους δύο DLC και πάνε για το τρίτο.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)
Attachments:
Last edit: 14 Dec 2015 21:43 by Αντώνης Δελησάββας.

More
07 Jan 2016 19:17 #174991 by Πιέρρος Φουστέρης
Μαζί με το Getaway DLC που αναφέρει ο Asuma στο παραπάνω post, αναμένεται και ένα καινούριο patch, το οποίο θα περιέχει ένα νέο Mode, ονόματι Competitive Match. Το mode αυτό θα χωρίζεται σε σεζόν, οι οποίες θα αλλάζουν κάθε 2-3 εβδομάδες, με την κάθε εβδομάδα να αποτελείται από διαφορετική πίστα (themed map) και τύπο παιχνιδιού (game type). Οι παίκτες θα βαθμολογούνται, αναλόγως την απόδοσή τους, και το matchmaking θα λειτουργεί βάση της βαθμολογίας. Μάλιστα, οι πέντε πρώτοι στη βαθμολογία της κάθε σεζόν θα λαμβάνουν ως βραβείο ένα exclusive Kill Card upgrade!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 May 2016 15:48 #180941 by Τάσος Νικολακόπουλος
Όσοι έχετε στην κατοχή σας τα Battlefield Hardline και Battlefield 4, θα χαρείτε να μάθετε πως η EA διαθέτει δωρεάν δύο DLC, ένα για το κάθε παιχνίδι. Στο μέλλον θα δωρίσει επιπλέον add-ons, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:

More
28 May 2016 17:25 #181923 by Tony
Replied by Tony on topic Battlefield Hardline
Αγορασα το battlefield Hardline για το Xbox One στα 10 ευρω. Δεν θα το επαιρνα αν το εβρισκα ακριβοτερο ή αν ειχα ηδη καποιο battlefield για το One , καθαρα λογω των reviews.
Το μονο bf που ειχα παιξει πιο πριν ηταν λιγο το online του bf3.
Δεν ασχολουμαι γενικα με τα campaign παιχνιδιων bf-cod(του bo2 μου δημιουργησε ψυχολογικα απο το ποσο βαρετο μου φανηκε).
Το Hardline το δοκιμασα.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ campaign! Δεν ξερω αν ειμαι ανωμαλος , αλλα το campaign του bf μου φανηκε απο τα καλυτερα που εχω παιξει ποτε!
Τα γραφικα μουφα , αλλα το framerate παρα πολυ καλο.
Το online πολυ διασκεδαστικο....
Το ψηνω να παρω και bf4 για το campaign...

More
28 May 2016 17:39 - 28 May 2016 17:42 #181925 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Battlefield Hardline
Οταν λες τα γραφικά μούφα δεν ξέρω τι θες να πεις.....με ποιο παιχνίδι το συγκρίνεις δηλαδή....πάντως το Hardline θέλω να το αγοράσω και εγώ..βασικά πιστεύω έκανα βλακεία που αγόρασα το Dark Souls II:scholar of the first sin καθώς έχει δύσκολα εμπόδια για να το συνεχίσω (αν και θα κοιτάξω να ξεπεράσω την γκρίνια και να το ευχαριστηθώ) ενώ το Hardline όχι μόνο το βρίσκω πολύ φτηνότερα,θα το τερματίσω κιόλας χαλαρά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 May 2016 17:42 by Blood Prince.