3GB day-one patch!
Η Turtle Rock Studios φαίνεται να έριξε αρκετή δουλειά (βασισμένη στο feedback των παικτών που δοκίμασαν την closed alpha και την open beta του παιχνιδιού) στο online κομμάτι, μιας και το matchmaking και το network bandwidth δέχθηκαν αρκετές βελτιώσεις. Αξιοσημείωτες είναι επίσης και οι μειώσεις του χρόνου που χρειάζονται για να γίνουν load τα διάφορα levels. Μαζί με όλα αυτά, η Turtle Rock Studios αποφάσισε, μέσω του νέου αυτού patch, να προσθέσει και την υποστήριξη του Evolve: Hunter's Quest, το οποίο είναι μία εφαρμογή/παιχνίδι για iOS, Android και Windows Phone (εγώ, προσωπικά, το δοκίμασα σε Windows Phone και μου άρεσε αρκετά). Ο λόγος γίνεται για ένα puzzle game, στο οποίο μπορείτε να συγκεντρώσετε mastery points και να τα μεταφέρετε στην βασική έκδοση του παιχνιδιού για να ξεκλειδώσετε πιο σύντομα τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Διαβάστε περισσότερα για το patch στη σχετική είδηση!
darksora93 wrote: Ξέρουμε εάν θα έχουν κοινό server pc και ps4?Γιατί σκοπεύω να το πάρω για ps4 και ένας φίλος μου στο pc.Θα μπορούμε να παίξουμε μαζί?
Δυστυχώς, δεν θα υποστηρίζεται το cross platform, φίλε μου.
Το review δεν έχει και πολλά να μας δείξει.
Πέρα της προσθήκης τριών Hunters και ενός Monster, το Evolve μένει στο ίδιο επίπεδο που το είδαμε μέσα από την closed alpha και την open beta. Τα γραφικά, η ποικιλία στα classes, η αναγκαιότητα της συνεργασίας και το υψηλό επίπεδο δυσκολίας εντυπωσιάζουν, αλλά η μικρή δουλειά στο lore και το φτωχό περιεχόμενο του παιχνιδιού το καθιστούν έναν απλά καλό τίτλο. Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!