Δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτός ο χρόνος με πήγε γ@$%$%$ (άσχημα!), για το μόνο που έχω να χαίρομαι είναι ότι με το τέλος αυτού του Κ@@#$% χρόνου έρχονται και πολλά νέα καλούδια, αλλαγές σε πολυαγαπημένα παιχνίδια και φυσικά τι άλλο? Άφθονο ξενύχτι! (1000+1 νύχτες...δε μου φτάνουν!).
Wow,Warhammer online, Conan online και τώρα Lineage έρχονται! ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Για τα άλλα όμως θα τα πούμε στα δικά τους topics, για το Lineage όμως, εδώ και τώρα!
Ξέρετε ότι έχω μια ψύχωση με τους αγγέλους (και αν όχι μάθετε το!), άρα λοιπόν μπορείτε να καταλάβετε έστω και λίγο πως ένιωσα όταν άκουσα πως η NcSoft βγάζει νέο expansion όπου ενσωματώνει και μια νέα φυλή, το όνομα αυτής? Kamael......Σύμφωνα με την NCsoft το μονό φτερό (το οποίο αρχικά είναι και μισό) των Kamael δείχνει ουσιαστικά την ατέλεια τους. Παρά την αγγελική τους μορφή οι Kamaels χρησιμοποιούν την ψυχή των άλλων για τα δικά τους skills. Φημολογείται δε ό,τι θα υπάρχουν class restrictions ανάλογα με το φύλο του χαρακτήρα και ότι males και females θα χρησιμοποιούν διαφορετικά όπλα.
Θα είναι spellcasters αλλα και fighters μαζί! (απλά θα γ@$$%$!), δυστηχώς όμως η εταιρία τους έβαλε καθαρά για να τραβήξει νέο αίμα στους server της, όλοι εμείς πού έχουμε είδη παίχτες στους official ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τους char μας subclass σε Kamael!